25 júl 05, 06:19:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 793
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Viccek  (Megtekintve 1832175 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Hagane
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ai Yazawa Fan

« Válasz #5670 Dátum: 11 szep 19, 19:24:46 »

"Miután nyugdíjba vonultam a feleségem ragaszkodik hozzá, hogy vásárlásnál elkísérjem a CORA-ba. Sajnos, a legtöbb férfihez hasonlóan a vásárlás engem halálra untat. Ezért legszívesebben gyorsan végeznék, de a feleségem, a legtöbb nőhöz hasonlóan, imád össze-vissza csellengeni a polcok között.

A tegnapi nap folyamán a feleségem kapott egy levelet a CORA vezetőségétől, a következő tartalommal:

Tisztelt asszonyom! Az elmúlt hat hónap folyamán az ön férje elég sok kellemetlenséget okozott cégünknek, amit tovább nem vagyunk hajlandók tolerálni, ezért úgy határoztunk, hogy az ön férjét persona non grátának nyilvánítjuk, és áruházunkból kitiltjuk. Megértése elnyerése végett az alábbiakban felsorakoztatjuk férje, videó felvételekkel bizonyítható tetteit:

Június 15. Leemelt a polcról 12 doboz óvszert, amiket egyenként a gyanútlan vásárlok bevásárló kocsijába dobott.

Július 8. Az ajándék osztályon található összes csörgőórát 5 perces időközökkel beállította csörgésre.

Július 29. Leemelt egy nagy flakon ketchup-ot, aminek tartalmát a padlóra csöpögtette egészen a női vécéig.

Augusztus 7. Odament egy eladóhoz és komoly, hivatalos hangon közölte vele, hogy vészhelyzet van az állateledel osztályon, kód 3 lépett életbe, azonnal menjen oda és járjon el az előírásoknak megfelelően. Az alkalmazott ennek megfelelően járt el, ami hatalmas pánikba torkolt.

Augusztus 28. Elemelt egy „Vigyáz nedves padló” táblát és elhelyezte a szőnyegosztályon.

Szeptember 15: A sportosztályon felállított egy sátrat, és az arra járó gyerekeknek azt mondta, aki hoz párnát és pokrócot az otthon részlegből, azt beengedi a sátorba. A felhívásra 23 gyerek reagált pozitíven.

Szeptember 23: Az egyik eladó megkérdezte tőle, hogy segíthetne-e valamiben, amire a férje elkezdett üvöltözni, hogy miért nem hagyják békén.

Október 4: Az egyik biztonsági kamerába benézett, mintha tükör lenne, közben az orrát piszkálta és az kiszedett eredményt bemutatta a kamerának.

Október 10: A sportosztályon felvett egy vadászfegyvert, majd fenyegető hangon megkérdezte az eladót, hogy hol vásárolhatna idegnyugtató gyógyszert.

November 3: A gépkocsi osztályon különböző tölcséreket kipróbált magán Madonna stílusban, amit az arra járóknak bemutatott.

November 18: Bebújt a konfekciós ruhákat tartó állványba, és amikor valaki elhúzta a ruhákat rávisított „engem válassz, engem válassz.”

November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: „Már megint ezek a szörnyű hangok.”

November 24: Bement egy próbafülkébe, várt két percet, majd elkiáltotta magát. „Úristen, itt nincs vécépapír”. Az egyik eladónő elájult."
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5671 Dátum: 11 szep 20, 18:11:04 »

Hagane ez hatalmas! Nevet Tesóm is szakad a röhögéstől.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #5672 Dátum: 11 szep 21, 08:57:28 »

Hagane, kimaradt, hogy kicserélte a feliratokat a férfi és női WC ajtaján! Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5673 Dátum: 11 szep 21, 19:14:40 »

Miért sír a katica?
Mert nincs elég pontja, hogy beváltsa Fila táskára.
 Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Putir
Vendég
« Válasz #5674 Dátum: 11 szep 21, 19:35:41 »

November 21: A hangos bemondó hangjára embrió pózt vett fel a szőnyegen és azt visította: „Már megint ezek a szörnyű hangok.” ezen sírtam xD
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5675 Dátum: 11 szep 21, 19:41:26 »

Átköltött mondás: "Psszt, csendesebben, itt még a falnak is Fila van" Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Morause
Vendég
« Válasz #5676 Dátum: 11 szep 23, 20:48:28 »

Ohh istenem gyere le az égből, ezt olvassátok el kegyetlen:

« Utoljára szerkesztve: 11 szep 23, 20:49:54 írta Morause » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5677 Dátum: 11 szep 24, 08:06:11 »

MOrause, ez nagyon nagyon durva volt. Nevet Szakadtam rajta. ikszdé
Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5678 Dátum: 11 szep 24, 17:52:42 »

LOOOOl xD ezen én is szakadtam köszi Morause xD
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5679 Dátum: 11 szep 24, 18:12:31 »

Örültem hogy a kedvetekre lehettem ezzel a kis finomsággal! ikszdé

Utóiratozás:

Van egy olyan érzésem h a youtube függők - mint én Nevet - biztos ismerik de aki esetleg nem szeret videózni az most megismeri őket.. íme hát:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0</a>
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 24, 18:20:32 írta Morause » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5680 Dátum: 11 szep 24, 18:29:55 »

Húúúú, ezt de régen láttam, nagyon jó volt újra megnézni Nevet A kockákról szóló videóik is nagyon jó Mosolyog
Naplózva

Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #5681 Dátum: 11 szep 24, 20:59:22 »

Morause, Ez rohadt Nagy Egy órát röhögtem Mosolyog Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet

Én meg egy órát röhögtem azon, hogy nem vagy képes megérteni egy olyan egyszerű szabályt, mint hogy a túlzott emotikon használat tiltott. Lesütöttszemek

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 24, 21:03:05 írta Aes Sedai » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5682 Dátum: 11 szep 24, 21:05:03 »

Tényleg nagyon nagy, esküszöm ezt linkelem a haveroknak. xD

Ezt most olvastam:
Mi az önkritika legőszintébb formája?
Faszén. Nevet

Jaj, nem akarok modiskodni, mert nem vagyok az, de kicsit kiüti a szemem ez a sok smiley, már ne is haragudj. Én is szeretem őket, jó, de azért talán ennyi még nekem is sok. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #5683 Dátum: 11 szep 24, 21:06:52 »

Ha már antifaces, tessék: http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s
Sztem ez az egyik legjobb ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #5684 Dátum: 11 szep 24, 21:20:02 »

Nagyon érdekes és vicces videócstorna a jutubon.
Címe: Chriswell tudja. ANtifacest üti. Kis bemelegítés:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gyAtpTZwpdg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=gyAtpTZwpdg</a>
Naplózva

Oldalak: 1 ... 377 378 [379] 380 381 ... 793
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins