Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 11 szep 24, 23:16:43 » |
|
Fu hát nem is tudom mit mondjak. Másfél nap alatt bedaráltam a maradék, magyarul még kiadatlan részeket. Nagyon tetszett, csak azt sajnálom, hogy vége. Viszont nem találtam rajta fogást, hogyan lehetne folytatni. Egy biztos szép kerek lett a végére a történet. Egy teljes epilógus részt azért berakhattak volna még, mert az a pár oldal Ball és Mei "meséjével" nem volt elég, meg Jio-ék végzete is érdekelt volna, hogy mi lett (azon kívül, hogy nagy eséllyel meghaltak). Tömören: nagyon jó manga csak rövidke. Remélem hamarosan betudjátok fejezni a teljes magyar kiadást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #166 Dátum: 11 okt 14, 17:03:15 » |
|
Jupíííí!! Új fejezetek ^^ imádlak titeket ♥
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #167 Dátum: 11 okt 16, 13:11:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #168 Dátum: 11 okt 16, 13:15:13 » |
|
köszi a új fejezetek leforditását már nagyon vártam:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #169 Dátum: 11 nov 22, 19:39:06 » |
|
Végeztem az eddig kiadott magyar részekkel és nagyon nagyon sok pozitívumot tudok róla elmondani: gyors történetvezetés (bár 1-2 flashback elég sokszor előfordul.) Karakter jellemek 100% eltalálása. Nem elcsépelt hosszú unalmas harcok vannak benne, hanem gyorsak és nagyon izgalmasak. Rövid, bár nagyon de nagyon könnyen megszerethető. Nekem még mindig élvezetesebb mint a Naruto Mindenkinek csak ajánlani tudom, a cím ne tévesszen meg senkit
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
viktor-san
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 12 márc 26, 20:27:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #171 Dátum: 12 márc 26, 20:32:27 » |
|
Íme a link az angolhoz: http://www.manga-access.com/manga/0/666satanHogy mikor folytatják az NKWT tagjai azt én sem tudom, de tetszik ahogyan meg van csinálva. Igényesebb, mint az angol verzió és teljesebb is. Beszerkesztéssel vannak még gondok mindig egyébként?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 12 márc 26, 20:36:38 » |
|
Szerintem nem nagy titok, hogy már elkészült pár fejezet, szóval nemsoká jön egy újabb adag. Hogy mikor, azt megérdeklődöm pontosabban Beszerkesztéses gondokról nem tudok, mert szerintem a lehető legügyesebb grafikus dolgozik most rajta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #173 Dátum: 12 márc 26, 20:45:10 » |
|
Orpheus csinálja még mindig nem? Mindig szép munkát látok tőle. A minőséggel nekem sincs bajom, sőt. De mintha pár oldallal ezelőtt azt említették volna, hogy nincs rá idő, meg hiányos az angol fordítás és szórakozni kell a RAW-al. Tévednék? Lehet, nem éppen ma volt. Új fejezetek? Remek hír, majd megint lesz mit összehasonlítani, hátha kihagytam valamit az angol közben.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 12 márc 26, 20:52:32 » |
|
Igen, Ő csinálja! Mi amiből fordítunk, az egy okádék minőségileg, de Ő mindig talál nagyon szépeket és abba helyezi a szöveget. Igen, sokszor a szöveg is hiányos, az oldalak is, sőt van olyan is, hogy teljesen félrefordítják vagy érthetetlenül közlik. Rákérdek majd, hogy mikor lehetne publikálni, ami már készen van! Biztos tetszeni fog majd! Ezek szerint a hír már hivatalos, de aki véletlenül nem olvasná a pubtáblát: Áprilisban heti egy rész kerül majd ki!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 09:41:46 írta Bencu »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #175 Dátum: 12 ápr 04, 08:13:47 » |
|
Na elkezdtem olvasni és eddig jó Összesen hány fejezetes? Am Kid ha meglátná Jiot biztos felakasztaná magát
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Bencu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 12 ápr 04, 11:05:09 » |
|
76 részes! Nekem egyébként az olimpiai meccsek utáni rész tetszik legjobban az egész mangában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #177 Dátum: 12 ápr 10, 19:52:49 » |
|
hupsz azért Jin o-partja eléggé amaterasu stílus xD nah melyik Kishimoto koppintott? ma kezdtem el olvasni és imádom ugyanolyan tetehtséges mint a testvére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 10, 19:53:43 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #178 Dátum: 12 ápr 10, 20:07:56 » |
|
Jah jah de mostmár nem fekete hanem kék lángja van ami sztem jobb. Kár hogy ma kelet volna ki jönie a fordítot résznek és még nem jött Jah am mind ketten tehetségesek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #179 Dátum: 12 ápr 10, 20:23:35 » |
|
óóó szóval Jin nem halt meg? szuper (igen még az elején járok xD) nah de ennek örülök
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|