verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 máj 23, 22:25:17 » |
|
hajrá Haku X'D nem kell, hogy Zero fan legyél főleg ha nem is akarsz vannak még néhányan akik közül választhatsz nekem mondjuk Kaname & Shiki a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 máj 24, 07:23:44 » |
|
Hááááát... én úgy gondolom, egyik bisónen se lesz kedvencem..... Megalapítom a bisónen ellenes ligát ......... Yuuki rulz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 máj 24, 12:05:01 » |
|
én valahogy elnézem a pasiknak, hogy nem a bishikért fognak rajongani xD de azért az éjszakai tagozatosak akkor is durván jól néznek ki ez nem ér Verdict nekem is ők, csak nálam Shiki a námbör 1 megmég Cross igazgató is kegyetlen egy kari, kicsit Urahara felling xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 máj 24, 12:06:32 » |
|
Nem kell, h ellene legyél, senki sem várja el, h ő legyen a kedvenc... mondjuk valahogy sejtettem, h Yuuki tetszeni fog neked Ja és mondja Yuki,hogy viszlát igazgató,és mondja,hogy ha kérhetném Apuci Az egy hihetetlen pali Nem tudom, h ott tartasz-e már amikor beesnek a medencébe is akarja őket* segítni akkor is a két oldalán másznak ki xD * Zero és Yuuki Kicsit engem Uraharára emlékeztet néha
> ne mááár, most seiri megelőzött >.< De amúgy akkor látom, nem csak nekem hasonlít Uraharára xD Nekem Ichijou előlépett a No.1 helyre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 máj 24, 15:16:00 » |
|
Amúgy tényleg olyan mint Urahara Amúgy,nem azért amiért nektek de nekem is szimpi Zero,a stílusa meg ilyenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 máj 24, 15:55:18 » |
|
nekem is szimpi Zero persze nem azért mint ahogy előttem lévő mondotta a stílusa tényleg hogy is mondjam őőőő egyedi olyan rideg az egész ember (noha megvan rá az oka) de nekem pont ettől szimpi ez teszi egyedivé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 máj 24, 18:44:59 » |
|
g_f ne is mondd X'D nem tudta síjak e vagy nevessek amikor megláttam ezt a "side story-t" még egy hónap minimum vagy kettő mert szerintem az is lehet hogy lesz még egy ilyen fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 máj 24, 18:57:54 » |
|
nem hiszem hogy elfelejtenéd X'D mert nem lehet azért gondolnám hogy lenne még 1 mert hátha kiderül valami másik titok amit eddig nem tudtunk habár úgy néz ki hogy csak az a titok Yuuki előtt hogy Zero-t megharapta egy vámpír nagyon remélem hogy a következő már normális fejezet lesz nem mintha nem lennének tök cukik fiatalabban de akkor is... folytassuk már inkább a jelenben X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 máj 24, 19:12:26 » |
|
Ezaz, kit érdekel a cuki mini bishi zero aki kicsinek majdnem olyan ari, mint nagynak xD Remélem, h a köv tényleg vmi normális lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shana
Vendég
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 máj 25, 07:24:50 » |
|
Nekem mostanában ez lett a kedvenc animém, és engem Yuki nagyon megfogott. De nem is tudtam, hogy ezt mangából már megcsinálták animébe is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 máj 26, 14:44:55 » |
|
Túl magasak és kicsi nomeg hülyén megrajzolt fejük van......... Viszont Zéró életfelfogása és egyebei bejönnek ....... Ő a fv Yuukin kívül, de akkor se bisónenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shana
Vendég
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 máj 26, 16:11:10 » |
|
Szerintem a Vampire Knight minden szempontból jó. Lenne egy kérdésem, remélem nem baj, ha ideírom. Hol lehet mangát letölteni? Mert én inkább arra vagyok kíváncsi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|