azt bírtam mikor a szitakötő rejteki mérnök aláaknáz mindent és a sulinál vannak, kell a byakugan ereje, ezért megy Naruto hogy hívja neji-t vagy hinatát
és úgy kérdi hogy: "Eljönnél velem?"Sakura és Hinata randira gondolnak , Sakura meglepődik, Hinata elpirul és az ujjait huzogatja ahogy szokta
Naruto megunja és: "Nem baj, akkor hívom Neji-t"
-felirattal volt
Kiba Narutónak: "Ha ez egy sorozat lenne, biztos nem kapnál főszerepet!" -Jirobou ellen a chackra elszívó földben
Temari egy fillerben oltja Kankuro-t: " Nincsenek is barátaid, mindig csak babázol"
A vizsgabiztos: "Szerencséd van, épp időben jöttél, ilyen sokáig tartott újrasminkelni a babádat?"
Bilifej, bozontos szemöldök, japánul meg Getsebaya (nemtom hogy írják xD) hát behalok rofl
Shikamaru fekszik az ágyban és felébred:" EZ olyan kínos 6:59 van, 7kor van az ébresztőóra és előtte felébredtem, és túl bosszantó lenne kikapcsolni de felkelni is "
nem pontos de remélem átjön
Filler részben: Kakashi interjú: "Perverz sűn"
kövi fillerben Jiraya interjú: " Perverz sűn nevű halgatónk kérdezi hogy
mikor jelenik meg az új könyve "
Sakura lefogja Narutót és nyugtatja hogy nem kell Sai-ra felveszni, ő sem kedveli, erre Sai azt mondja hogy pedig ő szereti az ilyen ronda kurvákat
Naruto visszatér és Shika+Temari sétálnak "Téged ismerlek, ki is vagy?"
Naruto Zetsunak: "Ide figyelj te Aloe fejű"
aztán saját magát csitítja Zetsu
Lee: "én gyökér vagyok mind a genjutsuhoz, mind a ninjutsuhoz..."
Shikamaru: "megállok a növekedésben, olyan hülye vagy hogy"
Naruto mikor megírja Jiraya könyvének végét majd elküldi de elkeveredik agyarországba, elolvassa a király tetszik neki, a 2 ország közti béke helyreáll, Jiraya : "Ezekszerint Naruto firkálmánya is van olyan jó mint az enyém"
Sarutobi Hokage és Kis Jiraya: "Igenis jó a rejtőzködésem, mikor a lányokat kukkolom, akkor soha nem kapnak el"
Hokage: "Legközelebb én is veled megyek "
Majd: -"Te perverz" -"A tanítvány a mesterétől tanul"
Majd a béka jóslat : "...habár nagyon perverz, de ennek ellenére jó Ninja válik belőle..."
Shino: "Túl nagy a világ hogy egy ember egyedül élhessen alatta"
A röhögő shino még állatibb
Naruto: "Akkor az aranyrókás viccet egyedül találtad ki?"
Odahajol a képébe Shino és: "Erről soha senkinek nem fogsz beszélni, megértetted?"
Chouji: "Az utolsó chips jelképes értékkel bír, az utolsó a legfinomabb" vagy valami ilyesmi
Az is durva mikor a mókusok letámadják mert 1 tonna mogyit visz haza nassolni xD
Ebisu-Naruto: "Ha nem is látszik de én egy elit Jounin ninjaharcos oktató vagyok és nagyon menő technikákat tudok"
Naruto: "Na ja, az aztán rohadt menő volt ahogy ott feküdtél "
Naruto: "Az sem számít ha nem leszek chunin, akkor is én leszek a Hokage "
A movieban mikor a 0farkú lányt viszi majd leesik a kalapja:
"De hiszen te lány vagy!, habár..." És közben a jobb mancsát nyitogtatja, visszaemlékszik ahogy véletlen belemarkol a mellébe, közben Sakura majd lecsapja - (közben kicsit féltékeny xD)