Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #315 Dátum: 11 ápr 08, 13:58:42 » |
|
Szerintem Jiraiya:D Naruto azért ha úgy nézzük tőle tanult a legtöbbet.... De azért Gaara is bent lehetett volna :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #316 Dátum: 11 ápr 08, 18:57:41 » |
|
Gaara nem sensei, nem tanít genineket.
Szerintem Kakashi a legjobb, mert mindig higgadt és rendesen elmagyarázza a dolgokat. És ha nem késne el folyton, szinte tökéletes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 11 ápr 09, 08:04:00 » |
|
Végülis egy fillertanítványa volt... matsuri. Asszem shippuudenben is benne volt pár részben, csak rajongóként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miyoshi
Újonc
Nem elérhető
Super Junior E.L.F <3
|
|
« Válasz #318 Dátum: 11 ápr 25, 20:57:56 » |
|
Nálam egyértelműen Jiraiya viszi a prímet. Egyszerűen nem tudok vele betelni, illetve azt se felejstük el, hogy poénos és perverz is egyben, ám iszonyat erős, és bölcs is tud lenni. :3
|
|
|
Naplózva
|
Elsősorban Super Junior E.L.F, SNSD Sone, BigBang VIP, SHINee Shawol, egyszóval hatalmas K-PoP fan.
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #319 Dátum: 11 máj 13, 16:52:25 » |
|
Hát...Szerintem Jiraiya....Mert,ha legerősebb akarsz lenni csak úgy érheted el,ha valaki megmutatja a technikát,de magadtól tanulod meg a legapróbb segítséggel.Nekem ez a véleményem írhat bárki bármit nem fogom megváltoztatni....Most nem azt mondom,hogy Kakashi rossz sensei,mert szívem szerint Jiraiyának 10/10-et adok Kakashinak meg 8,99/10-et adok ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikócca
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 11 máj 17, 19:51:23 » |
|
jiraiya (remélem h így kell írni). mert az tanít jó jutsu-kat de kakashi szinte csak küldetésre megy velük. hát sasukénak tanít de csak azért mert sasuke rá volt szorulva. mert mástól nem tudta volna megtanulni a sharingan kezelését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #321 Dátum: 11 máj 25, 21:51:20 » |
|
Nikócca: a kéz nélkül fára mászás mióta küldetés? Fuuton: Rasenshuriken edzés mióta küldetés? Sakurának ki tanította meg a genjutsu feloldást? Narutonak ki magyarázta el a klónos trükköt? Sasukét ki tanította arra az emberfeletti gyorsaságra, és a Chidorira? Ez mind Kakashi érdeme, szóval nagyon nem igaz, hogy csak küldetésekre jár velük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 25, 21:52:41 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #322 Dátum: 11 máj 25, 22:32:20 » |
|
Arról +már nemisbeszélve h a küldetések/alatt is sokatlehet tanulni...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #323 Dátum: 11 máj 26, 13:08:17 » |
|
lehet mert elfogult vagy vele :PP de amugy most nem azért de ő kinek a senseije mert sasukénak nem nagyon hiszem? :PP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #324 Dátum: 11 máj 26, 15:04:17 » |
|
én se tartom tobit senseinek de a felsoroltak közül ő a legerősebb szal rá szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #325 Dátum: 11 máj 27, 07:06:03 » |
|
Igen ám, csak az nem erősorrend és nem is népszerűségi lista. Itt a "tanítói" képességeket és hozzáállást kell értékelni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #326 Dátum: 11 máj 27, 12:33:45 » |
|
Tobinak megvan hozzá a képessége csak a hozzáállása nulla De ettől függetlenül csak rá ragadt tőle valami sasukéra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke5012
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 11 máj 27, 13:47:46 » |
|
A hülyeségen kívül nem sok. Mindketten kihasználják a másikat. Mondjuk Tobi jobban uralja a helyzetet. Meg hát Sasuke nagyon befolyásolható, és naiv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bankai95
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #328 Dátum: 11 máj 27, 14:07:35 » |
|
Azért tobi ha nagyon akarna tudna mesélni pár dolgot az MS-ról csak nem akarja ,hogy sasuke erősebb legyen nála.Mert ügye tobi most elég gyenge ,de idővel ő lesz a legerősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #329 Dátum: 11 jún 23, 12:34:26 » |
|
egyértelműem Kakashi (részemről) a késéstől eltekitve renato magyarázata kielégítő no igen, Narutonak csak azért kellet Jiraiya senseihez mennie, mert az Akatsuki rá vadászott, no meg Kishimoto sensei(őt mér nem tettétek bele? ) akart bele egy perverz embert (nem komolyan venni mert tudom hogy most jönnének a panaszkodó levelek hogy csapjon belém a villám mer ilyeneket írok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|