24 nov 22, 11:48:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Attack on Titan  (Megtekintve 162899 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #300 Dátum: 13 szep 09, 19:06:37 »

Lehet, hogy valami csavar lesz a sztoriban és kiderül, hogy  a titánok a jók és az emberek a gonoszak. Nevet Én még mindig furcsállom, hogy a titánok jelenlétében képesek voltak felhúzni egy 50 méter magas falat, ami ilyen hatalmas területet zár be. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy több ilyen fallal körülvet város van csak a közemberek semmit se tudnak róla, mert nem mennek a falon túlra.  Érdekes lenne, ha sikerült volna elvinnie Erent és elmondaná neki a nagy igazságot. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #301 Dátum: 13 szep 09, 20:28:50 »

Már csak a kérdésekért is megéri nézni, remélem nem kell sokat várni a 2. évadra. Az 50 méteres fal építéséről én is elgondolkoztam. De az a legnagyobb kérdés számomra hogy a titánná vált emberek miért akarják elpusztítani az emberiséget.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #302 Dátum: 13 szep 09, 21:50:22 »

Ha jól sejtem még pont benne lesz az animében, hogy hogyan is "készült" a fal =) Ütni fog Nevet
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #303 Dátum: 13 szep 11, 20:28:04 »

Idióta fejjel pont azt a részt lőttem le magamnak.

Haverom elkezdte, hogy így meg úgy mi lesz a fallal, mekkorát fogunk mi, akik nem olvassák a mangát, nézni az évad végén. É meg,
*spoiler* ha már fal, akkor beugrott a Kőmíves Kelemenné, és rávágtam, hogy biztos befalazták a Titánokat. *spoiler vége*
Mit ne mondjak, a pasi tudóan elvigyorodott meg elkezdett bólogatni, hogy honnan tudtam. Én meg wtf fejet vágtam, hogy 'Mi van? Csak poénkodtam.'.
Így legyen ötösöm.

Tényleg csak a falas dolog derülhet ki az évad végéig, de talán még az sem. Ha így halad, mint ez az utolsó rész, akkor azon sem csodálkozok, ha csak a csaj lepleződik le. Amúgy szerintem észrevehetőek az enyhe utalások erre-arra az openingben és az endingben.

Kíváncsi vagyok az elmebeteg rendőrségre. Az a banda még kevésbé komplett, mint a felderítő osztag, csak kár, hogy ők nem jó értelemben betegek. Érdekes lesz a következő rész.

Armin esküszöm, olyan lesz, mint Erwin. Vagyis, már olyan, csak nem annyira.
_____

*fangirl mode on*

Szegény heichou, nem elég, hogy kiment a bokája, de még Petra apját is végighallgatta szó nélkül. Sír
Az utolsó rész elég bőgősre sikeredett.

ikszdé
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #304 Dátum: 13 szep 11, 20:48:07 »

Bizony ám, nem lett eléggé kihansúlyozva az animében, de a korábbiakat figyelembe véve, gyakorlatiag most kivégezni viszik Erent, szóval nem túl rózsás a helyzet.

A falas sztori azért nem pont úgy van, szóval ha nem olvastad még a mangát, akkor így is fogsz nézni, ha kiderül  Nyelvesít
Naplózva

Lulu
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit

« Válasz #305 Dátum: 13 szep 12, 10:41:15 »

Ughhh... Angol felirattal nézem két hete, hátha tanulok belőle valamit, szóval a felét nem értem, de azért asszem nagyjából vágom mi a helyzet.  Pojén
Kicsit durvább volt szerintem ez a rész érzelmileg mint az előző néhány. smirksweat
Nem is tudom kit sajnálok legjobban. Asszem Rivaillet. Rohadt nehéz lehet elmondani az embereknek hogy az osztag 3/4-e maghalt, az apának, hogy Perta meghalt, meg a felettesekkel elfogadtatni a történteket. Behalt
De az emberek se szidnák őket ha tudnák mi folyik a falon kívül. Akit fal véd, annak nagy a pofája. A rendőrségnek meg pláne nincs fogalma az helyzetről, és ehhez képest szerintem túl nagy a hatalmuk.
Oda kéne figyelni a kis emberekre is, szerintem hasznos lenne ha csak azt vennék fel aki segédkezett már titán megölésében, akkor talán kicsit alázatosabbak lennének és tudnák hol a helyük. Durci

Azt meg nem értem hogy ha Rivaille és Mikasa ilyen jók, akkor miért nem szálltak szembe hamarabb a nő titánnal. Ketten kb mozgásképtelenné tették, akkor 8-an (Levi osztaga, meg Erenék) simán kinyírták volna. Eren leszedhette volna a fejét, a többiek elkapják, és meg is van hogy ki az. judge
És az ilyen gyengébb tagok miért mentek neki? Hiszen az első 2-3 ember után láthatták hogy még csak nem is lassítják, csak meghalnak. Vagy nem hozhatnak egyáltalán önálló döntéseket? Akkor viszont egy minimális szabadságot kéne nekik adni, hiszen gondolom komolyan veszik a dolgot, önként csatlakoztak a felderítőkhöz, és készek feláldozni az életüket... Ha van értelme, és nem csak kilapítják őket minden haszon nélkül.
Persze lehet hogy csak én vagyok okos utólag, és senki se gondolta volna hogy ENNYIRE nagy szarban vannak... Nevet

Erent miért kivégezni viszik? Hiszen kontrolállva volt, és nem is abból lett a baj. Az óriás létével csak az volt a baj, hogy miatta ment oda a nő.  ööööö

Kíváncsi vagyok hogy ebből hogy húzzák ki magukat...  Gondolkozik
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #306 Dátum: 13 szep 12, 11:12:14 »

Ketten kb mozgásképtelenné tették, akkor 8-an (Levi osztaga, meg Erenék) simán kinyírták volna. Eren leszedhette volna a fejét, a többiek elkapják, és meg is van hogy ki az. judge
Pont erről szólt Eren döntése, hogy megbíz a társaiban, mintsem maga oldja meg a problémát. Utólag ő is belátta, hogy rossz döntést hozott és az elején eltudták volna intézni. Igazából Petra hibája volt az egész. Ha jobban megbízott volna Erenben, hogy képes uralni a képességét, akkor nem erőszakoskodott volna annyira, hogy ne változzon át. Még Levi is mondta, hogy felőle átváltozhat.
Azt viszont meg kell említeni, hogy a Titánlányka, akkor még toppon volt erőben és állóképességben. Eren, Mikasa és Levi ellen úgy harcolt, hogy az már a második átváltozása volt és előtte Levi csapata kicsit megnyirbálta. Eren ellen az elején nem is használta a karjait és csak fél szemmel harcolt, még is legyőzte. Ha Eren nem tudja lecsapni a fejét, akkor nem tudják megölni a Tekkai miatt. Nevet Szerintem Petráék így is meghaltak volna.

És az ilyen gyengébb tagok miért mentek neki? Hiszen az első 2-3 ember után láthatták hogy még csak nem is lassítják, csak meghalnak. Vagy nem hozhatnak egyáltalán önálló döntéseket?
Ez még mindig a katonaság. Ha parancsot kapnak, akkor azt teljesíteni kell. Nekik az volt a feladatuk, hogy védjék Levi osztagát. Nélkülük beérte volna őket a titán csaj. Levi is mondta, hogy nélkülük nem tudták volna megcsinálni.

A kivégzéshez annyit, hogy a küldetés kimenetele dönti el, hogy mihez kezdenek hosszabb távon Erennel, de ugye a küldetés teljes kudarccal zárult.^^  Szerintem majd megint lesz egy tárgyalás, de tudnak azzal érvelni, hogy Eren volt a célpont és az csak az ellenségnek kedvezne, ha megölnék.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #307 Dátum: 13 szep 12, 12:59:36 »

Na, sikerült végig néznem az eddig kiadott részeket.
Sajnos nekem nem tetszett annyira az anime (eddig?), bár úgy gondolom, hogy azért, mert az egekbe dicsérték és ennél sokkal jobbat vártam, na meg lelőtték nekem azokat dolgokat, amiken meg tudnék lepődni. Az elején legalábbis minden elég unalmas volt számomra (mindenki boldog, akkor biztos jönnek megint a titánok, Armin nyomiskodik biztos megmenti őt Eren, aki aztán ott prédikál az óriás szájában!!! és lenyelik. De nvm, mert úgyis kikel onnan még erősebben ikszdé )
Aztán a sok dumás rész kikészített. De miután kimentek a Falon kívülre, utána már sokkal jobb lett minden. Nevet Végre történt is valami. Sajnos a Female-type Titán kilétét is ellőtték nekem (Spoiler: Már, ha tényleg Annie az), de a gyilkolászás amit ott leművelt, illetve, hogy milyen könnyűszerrel maga alá tiporta a 3+1 elitet, az meglepett. Meg az is, hogy könnyezett.
Kíváncsi vagyok a következő részekre, hátha hasonlóan jók lesznek, mint a Falon kívüliek.

Az meg nagyon érdekel, hogy ha a mi világunkban játszódik ez az egész, akkor melyik kontinensen, melyik országban... Mosolyog Biztosra veszem, hogy máshol is vannak ilyen elszigetelt városok amúgy, más népekkel. Legalábbis remélem, mert valamiért nagyon hiányolom a négereket az animéből  ikszdé Vagy csak elkerülték a figyelmem?
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #308 Dátum: 13 szep 12, 14:01:55 »

Nem hiába hype-olt ez az anime,szerintem megérdemli...Igen,van egy pár rész ahol csak húzzák az időt.Gondolhatod akkor milyen idegesítő volt amikor valaki aktuálisan nézi ,és 3 részt úgy lehúznak hogy csak duma van benne.Erent inkább nem részletezem...igazából annyi a pozitívum benne,hogy ő lenne elméletileg a főhös,igen,kijárt neki az első "alkalom",hogy ő volt az emberiség első titánja,de nem vágott fel vele.Zöld fülű és ezt mindenki tudja,meg nem egy Mikasa,tehát ez dícséretes,hogy nem egy mindenkitagyonütökmerténvagyokashounenhero Eren.A taktikázás,és az elméleti dolgok jól kivannak találva...A karakterek úgyszintén kiválóak.Én azért még mindig jónak tartom kacsint.

Az kiderül még hogy ki a nőstény óriás ,a többi meg a 2.évadban.(Legjobban várom)
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 12, 14:03:03 írta dreamfolow » Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #309 Dátum: 13 szep 15, 05:13:02 »

Anime 23:

Nos hát, eljutottunk idáig is. Izgi részek jönnek, alig várom őket.

Nem tudom az aniéseknek mennyire volt meglepetés Annie, már korábban is sokan pedzegették itt a kommentekben, hogy ő az. Mivel én ész és gondolkodási idő nélkül toltam be a manga kb. 40 részét egyhuzamban (természetesen államvizsga előtt pár nappal Nevet ), engem akkor teljesen megepett.

A rész megint tök jó volt, hangulatos, komor, hiába halad lassan a sztori a kitérők miatt, nem érzem vontatottnak egyáltalán.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #310 Dátum: 13 szep 15, 22:46:07 »

Jó rész volt! Igen a nőstény óriás arcát , de inkább a tekintete felismertem, és 80 %-ban biztos voltam benne h annie lesz ahunya. Viszont a tervet nem si sejtetem:DDD szalnagyon meglepett, h Armin-ék is rájöttek a dolgokra.
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #311 Dátum: 13 szep 16, 10:54:23 »

Yo,
a mangát nem fordítják le valahol magyarra?
Egy oldalt találtam de ott csak a 9. fejezetig van meg, és nem nagyon frissítik Szomorú
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #312 Dátum: 13 szep 16, 14:33:02 »

Tudod hol "A"-n csinálják...havonta 2 fejezetet adnak ott ki,ahogy én láttam.
Ahol nézted ott meg tudod lesni hogy melyik csapat csinálja...

Jó fazon az a Marlo.(És igen...a valóságot tükrözte hogy mi is történik az ilyen emberekkel.)
Lew,nem akarod visszacserélni az avádat ?  >.<# Animében sokkal jobb.Nyomasd Annie  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 16, 14:33:53 írta dreamfolow » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #313 Dátum: 13 szep 16, 14:40:31 »

Nekem mangában nem esett le ki a Female Type Titan. Nem volt rá ennyi utalás.

Off: Nem mert beleb*zultam a Bakemonogatari-ba :DD
Naplózva

-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #314 Dátum: 13 szep 16, 14:47:03 »

23:
És mennyire tudtam... Nevet
Az a baj,hogy engem a rész előtt meg is erősítettek,és így már nem igazán ütött akkorát.Habár Annie az elejétől a végéig benne volt,így...na mindegy,a lényeg,hogy kiderült.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins