Ennyi idő elteltével kicsit többet vártam volna. 3 oldalban levezette, amit az előző fejezet végén 2 oldalban és még 2 oldal a címre.
Bár azért voltak benne érdekes dolgok:
- Komamura még harcol. Róla azért mutathatna többet, mert kicsit kíváncsi vagyok rá
- Akkor elvileg már csak Mayuriékat várják be és indulnak? Remélem azért Kyourakut és Ukitakét is megvárják, Kubonál sose lehet tudni. Ennyi kapitány és hadnagy betör a Lélek Király palotába... kicsit Juha Bach vs everybody szagú a dolog.
- Most akkor komolyan mindenki otthagyta az ellenfelét?
Gondolom akkor a Sternritterek is mennek fel.. adhatott volna róluk is valami információt.
- Kenpachi sérült...hát pedig biztos voltam benne, hogy neki két harca is lesz. Ahogy elnézem kik mennek fel ő jobban megérdemelte volna. Most kicsit csalódott vagyok.
- Yachiruról semmit sem tudunk...
Ichigo-ék már a Lélek Király palotájánál vannak, de még nem futottak bele ellenségbe. Az azért komoly..
A fejezet elment, mert végülis megkaptam amit akartam, egy kis összegzést. Bár kicsit ironikus, hogy heteken át mindenki azon sírt, hogy miért nincs összefoglalás az eddig történtekről, most megkaptuk és sokan most ezen akadtak ki..
A fejezet... Három hét alatt azért valamivel többet is össze lehetett volna hozni, de elment.
A ritterek már kiestek a mérkőzésből elvileg, mert elvesztették az erejüket. Még ha nem is halnak meg, sokat már nem tehetnek. Szóval remélem most már leverik a hátra maradt csicska quinciket, és jön a durr bele.
Komamurára én is kíváncsi vagyok. Remélem majd mutatják ahogy átharapja pár ember torkát, és szép lassan vissza züllik egy sima állatszintjére. Azt meg lehetne csinálni szuper drámaira.
Yachiru, hmm~ remélem abból kihoz valamit Kubo, és nem lesz elfelejtve. Amúgy mi az, hogy a 10. osztagról nem tudnak semmit? Mayuri meg mit csinált velük? Ejnye.
Kyoraku és Ukitake per pill mindenki másnál jobban érdekel. Oké ez nem teljesen igaz, mert Aizen érdekel. Remélem végre elengedik a szado-mazu börtönből, és végre nézhetek valami normális aprítást is, nem csak azt, hogy vagy szenvednek az ellenfelükkel, vagy egyszerűen nem mutatják, ahogyan leverik őket.