Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5025 Dátum: 14 dec 11, 20:22:03 » |
|
Kaguya és Bach között annyi a különbség, hogy az egyik itt off a másik nem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5026 Dátum: 14 dec 11, 20:23:14 » |
|
Sajnos csalódást okozó ez a kivitelezési mód. Viszont egy slusszpoén ha tényleg az lenne a képessége amit sergei mond akkor a szereplők jó része instant beszívná a nagy szájuk/képük miatt. Bankai ilyen szinten nagy dolognak kéne lennie,de olyan gyorsan túlléptünk rajta,hogy az ember szinte azonnal el is felejti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5027 Dátum: 14 dec 11, 20:23:59 » |
|
Annak ellenére, hogy Bach "betűje" asspull-os, hagy némi érdekességet maga mögött Haschwalth szavai miatt. Mert ha jól értem, akkor az Bach képessége, hogy ha megtudja az ellenfele képességét, akkor lenulláza?
Mondjuk Bach kérdezte is, hogy tényleg "ennyi", illetve Yamamoto elmondta, hogy 1000 évvel ezelőtt nem használta a teljes erejét Bacj ellen csak most Royd ellen, s akkor veszített. Most viszont Royd miatt megismerte Yamamoto teljes erejét és leverte, most meg miután Spencer bácsi elkotyogott neki mindent azt is lenullázta!
Szerintem inkább erről van szó.
Soreszko témát tévesztettél. Feltételezem utoljára. Narutonak itt helye nincs. Engem nem érdekel, ha köpködöd, de azt ne itt tedd. Ez a manga attól nem lesz jobb, hogy a többit le akarod járatni.
Ebben van valami..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 20:24:35 írta ZangetsuX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #5028 Dátum: 14 dec 11, 20:25:53 » |
|
A streames fordítás úgy jellemzi bach képességét, hogy "Képes minden nézőpontból felmérni a képességeket és előre látni, hogy mire képes az adott személy."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5029 Dátum: 14 dec 11, 20:37:17 » |
|
A streames fordítás úgy jellemzi bach képességét, hogy "Képes minden nézőpontból felmérni a képességeket és előre látni, hogy mire képes az adott személy."
Nem épp..én úgy fordítanám hogy képes rövid időre előre látni az időben,és ha már kiismerte az összes erejét akkor nem tehet ellene semmit..ezért hagyta hogy mindent beleadjon Bud,és anno Yama is,szerintem..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 20:38:12 írta ZangetsuX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #5030 Dátum: 14 dec 11, 20:47:11 » |
|
"Őfelsége ereje… Képesé teszi őt arra, hogy megértsen mindent, amit lát, minden létező nézőpontból."
Nincs ebben semmi előrelátásos humbug Haswald leírása alapján. (A streames verzióban) Az, hogy te mire költenéd át, az más kérdés.
Persze tisztában vagyok vele, hogy a pandás egy kicsit más, de majd kiderül melyik volt a helyes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 20:52:58 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #5031 Dátum: 14 dec 11, 21:22:22 » |
|
Valahol én is jövőben látást láttam , nem is lenne rossz neki. Majd kiderül mi a helyes forditás idövel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5032 Dátum: 14 dec 11, 21:24:02 » |
|
Valaki tud a mindenható angol megfelelőjén kívül más olyan A-val kezdődő tulajdonságot ami illik egy főnökhöz ?
Asura Angel Arcangel Na hosszú mondandóm le is zárom. Kötekedő kommentek nem érdekelnek, azok sem akiknek nem tetszik a véleményem és igazából senki sem érdekel mert az én betűm az "S" vagyis "SUPER-OVERPOWERED BLEACH HATER" F@cking sarcasm!!!!Legyen inkább Superstar! A következő fejezetben vérrontás várható helyenként csonkításokkal. 2-3 fejezet múlva alulról jövő erősítésre is lehet számítani. Ilyen időben bárki nyugodt szívvel átmehet a túlvilágra, hisz nagy valószínűséggel erős gyógyítás lesz a környező területeken. Időjárás előrejelzésünket hallották. Kíváncsi vagyok, hogy ez http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/514/15 (+köv) mikor fog megjelenni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5033 Dátum: 14 dec 11, 21:39:17 » |
|
AnarhistaXD Igazából rengeteg más lehetett volna neki kitalálni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5034 Dátum: 14 dec 11, 21:40:30 » |
|
Erről már meg is feledkeztem. Ha időben jön akkor még erre is hivatkozhat,ha menekülnie kell. Bár az se lenne rossz ha valaki megbújt volna benne,és amikor előjön az árny,a bónusz "csapda" is. Akkor legyen Abandoned/Abandon. (Annihilator?) Bőven van lehetőség.(Meg is előztek vele)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 21:42:04 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5035 Dátum: 14 dec 11, 21:52:10 » |
|
Accelerator lett volna a legütősebb, de sajnos az már foglalt.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Blanco
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #5036 Dátum: 14 dec 11, 21:56:51 » |
|
A-team /instant win / . Az időből pedig nem hiszem hogy ki fog fogyni mert SS és Vandenreich egybeolvadt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5037 Dátum: 14 dec 11, 22:21:59 » |
|
De ők most nem SS-ben vannak. Bach így is túl erős, de ha megkapná Accelerator képességeit vége lenne a világnak. xD Esetleg Android? Nagyot néznék, ha egy támadás után lejönne a hús az arcáról és egy fémkoponya köszönne vissza. Még leheten egyet csavarni a sztorin, hogy pl Urahara küldte volna vissza az időben. xD Ha nem elég jó a sztori, akkor mi majd feldobjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 22:22:30 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5038 Dátum: 14 dec 11, 22:27:41 » |
|
Bach így is túl erős, de ha megkapná Accelerator képességeit vége lenne a világnak. xD Esetleg Android? Nagyot néznék, ha egy támadás után lejönne a hús az arcáról és egy fémkoponya köszönne vissza. Még leheten egyet csavarni a sztorin, hogy pl Urahara küldte volna vissza az időben. xD Ha nem elég jó a sztori, akkor mi majd feldobjuk. Kész vége Kubo monnyon le Tilon-t Mangakának. Hajrá írhatod a Ichinátor c mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #5039 Dátum: 14 dec 11, 22:47:23 » |
|
Tényleg. Van nekünk egy Uraharánk is. ^^ Uraha biztos kifejleszt majd egy "Anti-Mindenható Tablettát", ami megvédi a használót Bach erejétől. Képes rá? Hát persze! Ő Uraha "Motherf*cking" Kisuke. Meg fogja csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 23:47:16 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|