Az mi volt, hogy Ichigo ráordított Candice-re, hogy "Idióta, kerüld ki!" ?
tényleg nem akarja bántani.
Viszont ha jól láttam a Getsuga Juujisho 4 felé szelte az eget. Tényleg égmetsző
Valamint egy kisebb Ichigo fanboy fog előtörni belőlem amikor leírom az elvárásom a kövi fejezetre:
Ichigo nem kap segítséget, elindul Bach felé, 8an az útját állják és a fejezet alatt lerendezi mindet, igen mindet!
És az utolsó oldalon ott terem Bachéknál.Esetleg utolsó előtti oldalon, és az utolsó egy egész oldalas kép arról ahogy Ichigo ráordít Ishidára, hogy mi a jó eget csinál
Ezt alátámaszthatja az is, hogy Ichigo nem hülye.Az erőviszonyokat nyílván felmérte, és figyelni kell az arcán amit Blanco is említett.Ez ilyen I dont give a fuck fej
Kubo egy képpel is nagyon sokat elmondat a kraktereivel szöveg nélkül is akár és ha nem biztos a dolgában Ichigo akkor tuti kapott volna Kubotól egy kis grimaszt az arcára.
És szerintem kell az az erő, hogy ezt a 8-t leverje ha a top3 ellen akar menni.
Nem aztmondom, hogy esetleg erősebb mint azok 8an, bár lehet, de a sebességével meglepheti őket és könnyedén levághatja.
Shinji és Renji esete:
Renjivel szerintem NaNaNa nem is találkozott, csak már éppen támadta volna amikor Bach odaküldte Ichihez.
Bazz-B meg szerintem otthagyta simán vagy azthitte, hogy megölte csak Shinji elhitette vele, hogy meghalt.
Lányokat még mindig bírom pláne a párbeszédeiket egymással.
Ichigo mondatára visszatérve először úgy voltam vele, hogy "mi a f*sz?" de valahogy nekem tetszett, hogy nem akarja megölni őket.Lehet látja, hogy nem feltétlen a Shinigamik a jó oldal és ezért őket sem akarja bántani csak Bachot az éléről?
Amúgy ha leverné mind a 8-t szerintem maximum 2-3 halna meg.Azt is "véletlenül" ölné meg
és a maradék még maradhatna az utólag befutóknak.
Bach terve szerintem is, hogy Ichigo lejött, most menjünk fel
Lehetséges, hogy a még meg nem érkezett szereplők később lesznek ellőve? mármint nem ebben az invázióban?Akkor viszont még tényleg hosszú az arc meg még a top2 kapitánytól is várjuk a pusztítást
A fejezet nekem olyan 7-8/10