CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14745 Dátum: 14 feb 07, 22:28:03 » |
|
Ha egy tanár nem tudja kivívni a tisztelet már az első pár órától kezdve, akkor neki befellegzett. Ez így van sajnos. Mi egy rendetlen osztály vagyunk, sokat dumálunk, de a magyar-történelem tanár úgy ránk tud pirítani, hogy rögtön elszégyelljük magunkat (már, akik dumálnak - én csak bambulni szoktam). De a fizika tanár (most már csak volt fizika tanár, muhahahaah) a fejére is állhatott volna, mi csak még neveletlenebbek vagyunk. De ez sok másiknál is így van. Ha pedig kicsúszik a kezéből az irányítás, hát, ez van..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14746 Dátum: 14 feb 07, 22:29:19 » |
|
Bocsi Aes, de annyira hívogat ez " hippikommuna vagyunk". S tudom, ott volt egy "nem", de nem értek egyet a nemmel. Olyan össze szokott kis aranyos közösség vagyunk, akik a fűben mezítláb beszélgetnek éppen a mell méretekről, hogy ez pont ránk illik! És igen, büntess meg ( ) ha akarsz, hogy reagáltam erre. >_< Bezzeg én a "végiggondolni az életünket" részhez nem mertem belinkelni a kapcsolódó Family Guy-jelenetet, nehogy kivágjanak innen. http://indavideo.hu/video/Family_Guy_-_Dust_in_The_wind0
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14747 Dátum: 14 feb 07, 22:33:06 » |
|
Nem tehetek róla Mester, hogy nincs benned kurázsi. Bár most nem lázítani akarok!Ich bitte um Entschuldigung! (így jobb) Nem akartam így keresztbe beszélni, csak...na.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:37:32 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #14748 Dátum: 14 feb 07, 22:34:10 » |
|
Az igaz, csak lassan az lesz, hogy a tanárok utálni fognak minket és tán úgy lesz csak csend, ha félni fogunk ezt meg én nem szeretném. Némi tiszteletet azért lehetne mutatni a tanárok iránt félelem nélkül is. Normális tanáraink vannak (már ha nem húzzák fel őket), de sajnos csak a rossz oldalukat tudják mutatni az osztályfelé, mert nem adnak nekik esélyt sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14749 Dátum: 14 feb 07, 22:34:50 » |
|
Ez még a jobbik eset... Nálunk bizonyos emberek csak kedvtelésből feltörlik a másik ruhájával a padlót,
Elég baj az. Ha a tanár arcon csapja (mert más már nem használna) akkor meg feljelentik testi sértésért. Azért elég durva dolgok előfordulnak (hallani a hírekben ezt azt) ami azért már nem csak diákcsíny hanem bűncselekmény kategória. De ezek a kölykök fogják (ha valami csoda folytán "fel nem nőnek") a sitten végezni mert azt hiszik hogy nekik mindent szabad.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #14750 Dátum: 14 feb 07, 22:40:43 » |
|
Oh kicsit erőszakosabbnak kell lenni. Én már pofánvágtam volna az illetőt. Szerencsére nálunk nem törlik fel más cuccával a padlót, ez tényleg csak általánosban volt jellemző.
csak annyi a probléma, hogy ha már megütök valakit , akkor rendesen teszem, hogy ne álljon fel ahhoz viszont eléggé fel kell hogy idegesítsenek... De akkor meg a nagybajszú igazgató irodájába kapok egy belépőt ayumichan: annyira azért nem durva a dolog annál szigorúbb a suli, hogy ilyesmi előforduljon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14751 Dátum: 14 feb 07, 22:41:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14752 Dátum: 14 feb 07, 22:41:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14753 Dátum: 14 feb 07, 22:44:33 » |
|
Szépek a lányok A történetet mát sokszor ellőtték.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14754 Dátum: 14 feb 07, 22:46:21 » |
|
annyira azért nem durva a dolog Nem a te általad említett suliról és esetről írtam ezt a bűncselekmény dolgot hanem úgy általánosságban.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14755 Dátum: 14 feb 07, 22:49:22 » |
|
Erről eszembe jutott egy sztori. Volt egy tanárom, énektanár, még általános hatodikba taníthatott minket. Elég nehezen bánt a gyerekekkel - elég rossz szakmát választott -, sokszor osztogatott kokikat, szorongatta meg a diákok nyakát, körmösöket osztogatott és volt, hogy pofozott is. Ennek persze voltak következményei, de nem ez a lényeg. Ezt az urat az előző suliba, ahol tanított (elég rossz nevű iskola Kecskeméten) megfogták két lábánál fogva és Kilógatták az ablakon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:50:00 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14756 Dátum: 14 feb 07, 23:01:48 » |
|
Hah "verekedő" tanárunk nekünk is volt, habár általános iskolában az igazgatót ez nem igazán érdekelte, vagy nem hitte el (18 diák 1 tanár ellen, ki is hinné el nem igaz?). Mondjuk őt kilógatni az ablakon problémás lett volna, nyomott vagy másfél mázsát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14757 Dátum: 14 feb 07, 23:03:56 » |
|
Hoppá az durva Nekem is volt egy hasonló énektanárom, de ő csak ordibált a gyerekekkel, meg szidta a családtagokat , persze a szülők nem szerették... A mostani kémiatanáromnak meg kint van a nagy hasa , és nem nevezném szép látványnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14758 Dátum: 14 feb 07, 23:10:09 » |
|
Az általános énektanárom csoda, hogy nem kapott teljes idegösszeomlást az osztályunktól. Bár egyszer idegességégében szembeköpött egy gyereket. Hat órája hallgatom ezt, és nem unom. Ez valami fekete mágia. Igazából egészen nyugtató.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14759 Dátum: 14 feb 07, 23:13:06 » |
|
Nekem mondod? Elsőnek még pár éve a Person of Interestben hallottam, be is raktam a Zene topicba. Rohadt jó ez a szám, nem lehet megunni. Sőt még az ébresztőm is ez. Felkelek rá és nem úgy, hogy a szívem majdnem kiugrik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|