24 nov 25, 23:02:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 982 983 [984] 985 986 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251275 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14745 Dátum: 14 feb 07, 22:28:03 »

Ha egy tanár nem tudja kivívni a tisztelet már az első pár órától kezdve, akkor neki befellegzett. Ez így van sajnos. Mi egy rendetlen osztály vagyunk, sokat dumálunk, de a magyar-történelem tanár úgy ránk tud pirítani, hogy rögtön elszégyelljük magunkat (már, akik dumálnak - én csak bambulni szoktam). De a fizika tanár (most már csak volt fizika tanár, muhahahaah) a fejére is állhatott volna, mi csak még neveletlenebbek vagyunk. De ez sok másiknál is így van. Ha pedig kicsúszik a kezéből az irányítás, hát, ez van..
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #14746 Dátum: 14 feb 07, 22:29:19 »

Bocsi Aes, de annyira hívogat ez " hippikommuna vagyunk". S tudom, ott volt egy "nem", de nem értek egyet a nemmel. Nevet Olyan össze szokott kis aranyos közösség vagyunk, akik a fűben mezítláb beszélgetnek éppen a mell méretekről, hogy ez pont ránk illik! Pirul Nevet

És igen, büntess meg ( Hümm-hümm) ha akarsz, hogy reagáltam erre. >_<

Bezzeg én a "végiggondolni az életünket" részhez nem mertem belinkelni a kapcsolódó Family Guy-jelenetet, nehogy kivágjanak innen.  Nevet

http://indavideo.hu/video/Family_Guy_-_Dust_in_The_wind0
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14747 Dátum: 14 feb 07, 22:33:06 »

Nem tehetek róla Mester, hogy nincs benned kurázsi. Nyelvesít Bár most nem lázítani akarok!

Ich bitte um Entschuldigung! (így jobb) Nem akartam így keresztbe beszélni, csak...na.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:37:32 írta Minagi » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14748 Dátum: 14 feb 07, 22:34:10 »

Az igaz, csak lassan az lesz, hogy a tanárok utálni fognak minket és tán úgy lesz csak csend, ha félni fogunk ezt meg én nem szeretném. Némi tiszteletet azért lehetne mutatni a tanárok iránt félelem nélkül is. Normális tanáraink vannak (már ha nem húzzák fel őket), de sajnos csak a rossz oldalukat tudják mutatni az osztályfelé, mert nem adnak nekik esélyt sem.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #14749 Dátum: 14 feb 07, 22:34:50 »

Ez még a jobbik eset...
Nálunk bizonyos emberek csak kedvtelésből feltörlik a másik ruhájával a padlót,
Elég baj az. Ha a tanár arcon csapja (mert más már nem használna) akkor meg feljelentik testi sértésért.  smirksweat
Azért elég durva dolgok előfordulnak (hallani a hírekben ezt azt) ami azért már nem csak diákcsíny hanem bűncselekmény kategória. De ezek a kölykök fogják (ha valami csoda folytán "fel nem nőnek") a sitten végezni mert azt hiszik hogy nekik mindent szabad.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
kisama
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #14750 Dátum: 14 feb 07, 22:40:43 »

Oh kicsit erőszakosabbnak kell lenni. Én már pofánvágtam volna az illetőt. Szerencsére nálunk nem törlik fel más cuccával a padlót, ez tényleg csak általánosban volt jellemző.

csak annyi a probléma, hogy ha már megütök valakit , akkor rendesen teszem, hogy ne álljon fel Nevet
 ahhoz viszont eléggé fel kell hogy idegesítsenek...
De akkor meg a nagybajszú igazgató irodájába kapok egy belépőt ikszdé

ayumichan: annyira azért nem durva a dolog Nevet
annál szigorúbb a suli, hogy ilyesmi előforduljon  Pontosan
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #14751 Dátum: 14 feb 07, 22:41:25 »

Ha már Dust in the wind, akkor íme: https://www.youtube.com/watch?v=oPspXI6AbY0&feature=kp  ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #14752 Dátum: 14 feb 07, 22:41:30 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7onFrBK_hKE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7onFrBK_hKE</a>

Művelődjetek, emberek, van miből.
Naplózva

kisama
Akadémiai tanár
*

« Válasz #14753 Dátum: 14 feb 07, 22:44:33 »

Szépek a lányok Mosolyog
A történetet mát sokszor ellőtték.....
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #14754 Dátum: 14 feb 07, 22:46:21 »

annyira azért nem durva a dolog Nevet
Nem a te általad említett suliról és esetről írtam ezt a bűncselekmény dolgot hanem úgy általánosságban.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #14755 Dátum: 14 feb 07, 22:49:22 »

Erről eszembe jutott egy sztori.
Volt egy tanárom, énektanár, még általános hatodikba taníthatott minket. Elég nehezen bánt a gyerekekkel - elég rossz szakmát választott -, sokszor osztogatott kokikat, szorongatta meg a diákok nyakát, körmösöket osztogatott és volt, hogy pofozott is. Ennek persze voltak következményei, de nem ez a lényeg. Ezt az urat az előző suliba, ahol tanított (elég rossz nevű iskola Kecskeméten) megfogták két lábánál fogva és Kilógatták az ablakon. Nevet  bow
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 07, 22:50:00 írta Stance » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14756 Dátum: 14 feb 07, 23:01:48 »

Hah Nevet "verekedő" tanárunk nekünk is volt, habár általános iskolában az igazgatót ez nem igazán érdekelte, vagy nem hitte el (18 diák 1 tanár ellen, ki is hinné el nem igaz?). Mondjuk őt kilógatni az ablakon problémás lett volna, nyomott vagy másfél mázsát. Nevet
Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

« Válasz #14757 Dátum: 14 feb 07, 23:03:56 »

Hoppá ikszdé
az durva Nevet
Nekem is volt egy hasonló énektanárom, de ő csak ordibált a gyerekekkel, meg szidta a családtagokat , persze a szülők nem szerették...
A mostani kémiatanáromnak meg kint van a nagy hasa , és nem nevezném szép látványnak Neeem
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #14758 Dátum: 14 feb 07, 23:10:09 »

Az általános énektanárom csoda, hogy nem kapott teljes idegösszeomlást az osztályunktól. Bár egyszer idegességégében szembeköpött egy gyereket.
Hat órája hallgatom ezt, és nem unom. Ez valami fekete mágia. Igazából egészen nyugtató. ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #14759 Dátum: 14 feb 07, 23:13:06 »

Nekem mondod? Elsőnek még pár éve a Person of Interestben hallottam, be is raktam a Zene topicba. Rohadt jó ez a szám, nem lehet megunni. Sőt még az ébresztőm is ez. Felkelek rá és nem úgy, hogy a szívem majdnem kiugrik.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 982 983 [984] 985 986 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins