Az egyik prof az alábbi emailt kapta az imént:
Tárgy: kérjük, köszönjük Mr Austine, hogy nekem a kölcsönt
Én vagyok Miss Alex név szerint. Élek Moldova, szeretném használni ezt a médiumot , hogy figyelmeztesse az összes hitel kérők , hogy legyen nagyon óvatos, mert vannak csalók everywhere.few héttel ezelőtt anyagilag feszült , valamint amiatt, hogy a kétségbeesés Én csalás számos online hitelezők . Már majdnem elvesztette a reményt , amíg egy barátom említett nekem, hogy egy nagyon megbízható hitelező neve Mr Austine legjobban, aki kölcsön nekem egy fedezetlen kölcsönt $ 50,000.00 alatt 4 óra stressz nélkül . Ha szüksége van bármilyen hitel csak a kapcsolatot vele most e-mailben :
austinebest928@yahoo.com Én ezzel a médium , hogy figyelmeztesse az összes kölcsönt keresők, mert a fenébe át a kezében az ilyen csalárd hitelezők. És én nem szeretnék még az ellenségem , hogy áthaladjon , mint a pokol , hogy áthaladt a kezében az ilyen csalárd online hitelezők , én is akarom, hogy segíts nekem át ezt az információt , hogy mások, akik szintén szükség!
ük van egy kölcsön , ha is megkapja a kölcsönt úr Austine legjobb , azért imádkozom, hogy Isten adjon neki hosszú életet .
Isten áldja meg őt örökre.
Alex
Sírtam :DD