Micsudi
|
|
« Válasz #14415 Dátum: 14 feb 03, 15:03:15 » |
|
De emberek, ezek vadállatok. Nem minden kutya az ember felelőssége. Ez kb már vadkutya állomány ami inkább a természetes szaporulata miatt nő mint az utcára került kutyuktól.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14416 Dátum: 14 feb 03, 15:06:17 » |
|
Szerintem ez teljesen irreleváns abból a szempontból, hogy ennyi sok elpocsékolt pénz mellé bőven belefért volna valami normális megoldás erre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14417 Dátum: 14 feb 03, 15:15:41 » |
|
ezek vadállatok. Úgy érted, élőlények. Egyébként: "Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14418 Dátum: 14 feb 03, 15:21:57 » |
|
Kérdés, hogy igaz-e mivel Ukrajnával kapcsolatban is terjengett ez a hír, amikor ott volt vmi sportesemény (nem emlékszem pontosan mi). Szeretik azért a jónépet ilyenekkel tüzelni. Reméljük most is ez a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14419 Dátum: 14 feb 03, 15:23:09 » |
|
Ukrajnában a foci vébé miatt volt egy ugyanilyen kör. És ott se volt szebb ez, semmivel se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14420 Dátum: 14 feb 03, 15:29:38 » |
|
Ukrajnában a foci vébé
Igen, ennyire nincs életem. [eb] Tovább megyek, vajon mi értelme van MANAPSÁG már az Olimpiának, legyen az nyári/téli? Ott az eb/vb, azt hiszem volt kilencgegen is egy olyan poszt, ahol az olimpia stadionokat mutatták amik hmm megtaláltam: http://9gag.com/gag/aM1Pg6R/abandoned-olympic-venues
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14421 Dátum: 14 feb 03, 15:34:19 » |
|
Nos, ez még mindig dicsőség a sportolóknak, ez első sorban nekik csinálják, másod sorban a nézőkért. Vagyis remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14422 Dátum: 14 feb 03, 15:43:21 » |
|
Bocs, de ez annyira tipikusan Minagis naiv mondat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14423 Dátum: 14 feb 03, 15:44:29 » |
|
Ezt most inkább bóknak veszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14424 Dátum: 14 feb 03, 15:50:03 » |
|
Csak én tartom szánalmasnak amit ezek az idióta zöldek csinálnak? Hol említettek Zöldeket a cikkben? Én akartam először rávilágítani a naivitásra. Most láttam a bemutatót, és mégis csak kedvem lett megnézni a Frozent, vizsgaidőszak után talán kellően lefagyasztja az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14425 Dátum: 14 feb 03, 15:55:02 » |
|
Pfúúúj, de szar ennek a szinkronja ennek most nagyon nem jó. T_T Könyörgöm angolul nézd, viccesebb. Elég sok mindent elmond ez az előzetes, bár nem számít. A bátyámnak azért tetszett amúgy, mert a szokásos kliséket nagyon jól kezelte a mese, amiben egyet értek azért. Nem baj, tőled is bóknak venném. Tudom, tudok naiv lenni, de így szép az élet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14426 Dátum: 14 feb 03, 16:09:40 » |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Indigenous_peoples"Since most of Europe was never colonized by non-European powers with lasting effect (arguably except for Hungary, Bulgaria, Turkish Thrace, Tatarstan, Kalmykia, and islands such as Malta or Cyprus[60]), the vast majority of Europeans could be considered indigenous. In Europe, present-day recognized indigenous populations are relatively few, mainly confined to northern and far-eastern reaches of this Eurasian peninsula. Whilst there are various ethnic minorities distributed within European countries, few of these still maintain traditional subsistence cultures and are recognized as indigenous peoples, per se. Notable indigenous populations include the Sami people of northern Scandinavia, the Nenets and other Samoyedic peoples of the northern Russian Federation, and the Komi peoples of the western Urals, beside the Circassians in the North Caucasus." Ti értitek ezt a szöveget? Except for Hungary?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14427 Dátum: 14 feb 03, 16:18:39 » |
|
Itt valószínűleg a honfoglalásra gondol, mint hogy kívülről érkező magyarok letelepedtek a Kárpát medencében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14428 Dátum: 14 feb 03, 16:24:11 » |
|
Hát de ez a vicc benne. Azt írja "colonized by non-European", utána meg a nyenyeceket, komikat, szamojédokat emlegeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14429 Dátum: 14 feb 03, 16:30:43 » |
|
De azt meg kell hagyni, hogy szépen kimenti magát az arguably szóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|