Ayumichan
|
|
« Válasz #14385 Dátum: 14 feb 02, 19:57:22 » |
|
Darvolia ment el? 12 órát aludtam... Velem is előfordult már. Mondjuk ha valaki állandó nappalos (mindig hajnalba kel, egyszer talán említetted ) és késő este is itt ólálkodik akkor várható hogy így kifekszik. Nekem most az a "dilemmám" hogy holnap nekem is hajnalba kell kelni, de biztosra tudom hogy még éjfélkor is itt leszek, ugyanis nem keltem korán (vasárnap miért tenném) és nem vagyok álmos ráadásul este 6kor még koffeinnel tuningoltam magam csak az esti "csoportos kávézás hangulata" miatt (amit úgy kell érteni hogy én és a tesóm a sógorom unokahúga társaságában elfogyasszuk eme kávé nevezetű fincsi doppingszert (igen, tejszínnel) és közbe berakunk valami jó zenét).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 20:33:02 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14386 Dátum: 14 feb 02, 20:00:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14387 Dátum: 14 feb 02, 20:06:37 » |
|
Nem mondod? Basszus, szerettem ezt a színészt, mindig inkább mellék szereplő volt, mint főszereplő, de nagyon jól játszott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14388 Dátum: 14 feb 02, 20:11:45 » |
|
Jancsó Miklós is meghalt amúgy, bár gondolom ez senkit sem érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14389 Dátum: 14 feb 02, 20:14:18 » |
|
Miből feltételezed hogy senkit sem érdekel?O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14390 Dátum: 14 feb 02, 20:33:39 » |
|
Igen lányok már rám fért... 2 végén égetem a gyertyát... 12 óra fizikai meló, 4-5 óra alvások... Nem embernek való... De hát én vaddisznó vagyok! Minden nap meghal valaki.. Valaki ismerten, valaki, csendben, ismeretlenül magányosan, elfelejtve... Meghalt Jancsó.. Nyugodjék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14391 Dátum: 14 feb 02, 20:38:30 » |
|
Paul Walker vs. Nelson Mandela vita, avagy kinek a halála "fontosabb" - 2. menet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14392 Dátum: 14 feb 02, 20:40:45 » |
|
Az a poén hogy nincs ezen mit vitázni, mert előbb-utóbb úgyis beadja mindenki a kulcsot, lehet akárki, akármi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14393 Dátum: 14 feb 02, 20:45:18 » |
|
Kivéve engem, mert én örökkévaló vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14394 Dátum: 14 feb 02, 20:45:57 » |
|
Gondolom azt nehezményezed, hogy egy MAGYAR filmrendező halálának nem volt lenyomata a fórumon, viszont egy amerikai színésznek meg igen. Most muszáj ezt megint összemosni, hogy flame legyen belőle? heo ennél te okosabb vagy !! Másrészt Jancsó azért 92 évet élt, a mostani színész pedig éppen a felénél halt meg, itt a lényeg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14395 Dátum: 14 feb 02, 21:07:48 » |
|
Nagy figyelmet fordíthatnak a higiéniára ebben a boncteremben. Keresem-kutatom palotámban, hogy mi az a supralaryngeal fold (meg infra), miközben a vestibulum laryngist mutogatja, de nem segít a mind palace, és azt hiszem nem az én hibám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14396 Dátum: 14 feb 02, 21:15:02 » |
|
Nem nehezményezek semmit. Egyik sem érdekel különösebben. De ha választani kell, akkor azt említem meg, aki öregségben halt meg és nem drog túladagolásban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14397 Dátum: 14 feb 02, 21:23:56 » |
|
Annyira tudtam, hogy a drogot fogod felhozni. xD Jól van megértelek. Zárójelben jegyzem meg, hogy Jancsó kiállt a marijuána legalizálásáért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 02, 21:25:53 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14398 Dátum: 14 feb 02, 21:29:30 » |
|
Azt én is támogatom. Azért a mérték nem mindegy, csak úgy zárójelben jegyezném meg. Ráadásul azt elég nehéz túladagolni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14399 Dátum: 14 feb 02, 21:32:50 » |
|
Suliban az egyik kutatás a marihuánával foglalkozik. Kilószámra tartják legálisan. Oda akartam menni TDK-zni, bár nem a fű miatt, hanem mert kozmetikai vonzata is van, ami érdekel. Meg amúgy is bárhol lehet szerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|