|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13742 Dátum: 14 jan 25, 00:05:19 » |
|
Vicces, kisállat-kereskedésben a fapellet kilója 1000 Ft, fűrésztelepen pedig 50 Ft-ért adják kilóját. Ezt meg kellett osztanom veletek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13743 Dátum: 14 jan 25, 00:07:35 » |
|
Amíg lószar van veréb is akad
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13744 Dátum: 14 jan 25, 00:19:02 » |
|
Ezt beteszem ide is, mert az okos emberek azért itt jóval nagyobb arányban lelhetőek fel mint máshol... Komolyan megyek amúgy esszét írni mindjárt, szó szerint ráz a hideg Miért van olyan érzésem hogy Narutoba van pecsételve valami más is (valmiféle jutsu) ami aktiválódik ha kiszívják belőle vukot hogy megmentse? Kishimotonak meg néha elég érdekes humora van. Gondolok itt erre a kis eszmecserére: -"Valaki elmagyarázhatná milyen érzés dobni egy barnát?" -"Nos... Ha találgatnom kellene akkor olyan lehet, mint végezni valakivel. Békességet és megkönnyebbülést érzel." Most be akartam írni hogy ezt a párbeszédet hol hallucináltad össze, de tényleg benne van... Hát erre nincsenek szavaim egyszerűen - és igen, csinálhattok screenshotot erről... Ezt valaki okos elmagyarázná nekem, hogy milyen irodalmi eszköz akart lenni és mi a szerepe? Esküszöm mindjárt nekiállok megírni a Zrínyi esszémet hétfőre, az hátha jeges vizeletként fog szolgálni erre ez irodalmi medúzacsípésre amit épp csak elszenvedtem. Bele se merek gondolni hogy mikről maradtam le a lapozgatásos módszerrel az elmúlt 100(?) fejezet alatt... Itt vannak a linkek ha más se hinné el elsőre: http://www.mangareader.net/naruto/662/7http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/662/9http://readms.com/r/naruto/662/2222/8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 00:20:50 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13745 Dátum: 14 jan 25, 00:23:55 » |
|
Én is ma olvastam el az új - egyébként szar - fejezetet, és az állam leesett ekkora faszság láttán. És! Ez a "dobok egy barnát" szöveg nem most volt először ebben a szebb napokat is látott mangában. Nem emlékszem mikor, de egyszer már ment ez a zseniális témázás, én akkor is készen voltam tőle teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13746 Dátum: 14 jan 25, 01:02:56 » |
|
És miket meséltek még, Gdat? Elküldtem volna pü-ben az erről írt beszámolót, csak megtelt a postafiókod. Ide meg azért nem akarom kirakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13747 Dátum: 14 jan 25, 01:07:52 » |
|
Töröltem. Amúgy nem értem azokat, akik beszámíthatatlannak tettetik magukat, hogy ide kerüljenek. Inkább, a börtön, mint ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13748 Dátum: 14 jan 25, 01:19:36 » |
|
Nekem szerencsére már annyi hsz-em van, hogy nem nagyon fog betelni ez a cucc soha. Pedig megőriztem jópárat. Ez az egyik kedvencem. Hello!Tudsz web oldalt ahol lelehet tölteni a Narutos részeket(Animékat) természetesen ingyen.Vagy,ha nem tudsz akkor mondd el ,hogy te honnan szeded.Előre is kösz! Black
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13749 Dátum: 14 jan 25, 12:35:37 » |
|
Van pár 2008-as üzenet meghagyva, elégéggé viccesek így visszanézve. Mai napom a nagyerdei körúton.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 12:40:01 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13750 Dátum: 14 jan 25, 12:42:03 » |
|
Olyan beteg vagyok mint a kutya. Rühellem a telet. Az egész tél egy rakás sz*r. Hó, hideg, latyak, betegség stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13751 Dátum: 14 jan 25, 12:50:34 » |
|
Bezzeg ha 15 lennél... na, már kezd unalmassá válni, nem szabad elcsépelni. Én valahogy nem tudok megbetegedni mostanában (gyorsan le is kopogom), max. egy kicsit folyik az orrom, ha hirtelen megyek ki a hidegbe, de az is hamar elmúlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13752 Dátum: 14 jan 25, 13:14:41 » |
|
Ha az ember aváján két nő van, előbb-utóbb úrrá lesz rajta a kapzsiság és többet akar. Ez történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13753 Dátum: 14 jan 25, 13:34:06 » |
|
De végre nincs ott a csúszka az avatraodon =D Rájöttél hogy 138 pixel szélesnek kell lennie?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13754 Dátum: 14 jan 25, 13:38:19 » |
|
Ha az ember aváján két nő van, előbb-utóbb úrrá lesz rajta a kapzsiság és többet akar. Ez történt.
Csak az előzőn sokkal szebbek voltak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|