Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13710 Dátum: 14 jan 24, 19:28:21 » |
|
Engem az idegesít, hogy apám Anyának szólítja anyámat, a keresztneve helyett, ami azért elég hülyén veszi ki magát.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13711 Dátum: 14 jan 24, 19:29:53 » |
|
Itt van három méterre, szóval én mondhatom, hogy anya.
Am olyan elvontan kicsit okos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13712 Dátum: 14 jan 24, 19:35:09 » |
|
A nagyszüleim tudták kiverni e-téren nálam a biztosítékot... A másik fura, hogy a gyerek (legyen 8 éves vagy 18) a keresztnevén hívja a szüleit... O.o Jól van gman, emiatt fel vagy mentve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13713 Dátum: 14 jan 24, 19:38:21 » |
|
Van, amikor jobban veszi ki magát. Anyámat például én is a keresztnevén szoktam szólítani, mert ha meghallja hogy "Anya!", égnek áll a haja az idegességtől.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13714 Dátum: 14 jan 24, 19:41:03 » |
|
Mi Maminak hívjuk, s mondta ha anyának merjük szólítani, nem leszünk boldogok. Ha nem mondta volna akkor is így hívnánk, de kicsit nyomatékosította a dolgot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 19:42:21 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13715 Dátum: 14 jan 24, 19:42:49 » |
|
Amíg anya és apa együtt voltak, a jelenlétemben anya-apának hívták egymást, amikor meg nem voltam ott, hol így, hol úgy. Az egyik nagyszüleim viszont rendszeresen mama-papának szólítják egymást, néha mama amikor mérges, akkor szokta a keresztnevén hívni a papámat. xD A másik nagyszüleim a keresztnevüket használják. Engem meg az idegesít, hogy amikor a szülők mérgesek, akkor a teljes nevükön hívják a gyereket. xD Jó, nálunk ilyen sosem volt, de másnál már hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13716 Dátum: 14 jan 24, 19:43:59 » |
|
El nem tudnám képzelni, hogy Margitnak szólítsam anyámat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #13717 Dátum: 14 jan 24, 19:45:08 » |
|
Csak nekem fáj a karom a fronttól? Nyomatékosította? érdekes lehetett. Kishúgom szokta anyának szólítani a mutert, de persze rajta aztán nem borul ki, mivel kisgyerek. Örök alibi.
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13718 Dátum: 14 jan 24, 19:49:26 » |
|
Anyunak hívom anyut, aput meg apunak, am mikor kicsi voltam hiába voltam ott is egymást Nellinek meg Árpinak hívták, csak ha nekem beszéltek a másikról volt anyuci meg apuci (mert kicsiként még én is így mondtam), most már anyád meg apád a megjelölés hozzám intézett mondandójukban. Mamáék is keresztnevükön szólítják egymást Marika, meg Gézi, nekem pedig úgy beszélnek egymásról, hogy nagyanyád, esetleg mama, vagy pedig öregapád. Nincs is a családomban olyan aki gyerek jelenlétében, ha szimplán megszólítja a másikat, azt nem a keresztnevén teszi.
Nálunk én vagyok a legöregebb, és én ha Nellinek hívnám anyám úgy érezném, hogy nem tisztelem meg, sőt. ha nagyon szempilla rebegtetve szeretnék valamit akkor még mindig "anyuciiiii"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 19:50:58 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13719 Dátum: 14 jan 24, 19:50:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13720 Dátum: 14 jan 24, 19:55:44 » |
|
a dormicum jobb, mint a sanval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13721 Dátum: 14 jan 24, 20:09:20 » |
|
Nem biztos hogy a dormicum jobb mint a sanval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13722 Dátum: 14 jan 24, 20:17:54 » |
|
Ha a drága Saphi azt mondja, akkor igenis jobb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13723 Dátum: 14 jan 24, 20:19:09 » |
|
Steinsgateből pont a legbénább szereplőt sikerült kiválasztanod. Mondjuk a vörös csajért pluszpont (awh), de hogy fogsz vele elszámolni ishidánál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|