MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13635 Dátum: 14 jan 23, 17:10:16 » |
|
Most ami vitaminos és van is itthon az ilyen multivitaminos pezsgőtabletta (ha van még). Az ilyen pezsgőtabletták semmit nem érnek, vegyél valami normálisabb vitamint sportboltban. Árban is sokkal jobban megéri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13636 Dátum: 14 jan 23, 17:14:51 » |
|
A multivitaminos pezsgőtablettákban csak az a jók, hogy finomak. Meg, ha előjön a szénanáthám, akkor segíteni szokott néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13637 Dátum: 14 jan 23, 17:18:00 » |
|
Nem vitamin, hanem magnéziumhiány.
De stressz és kialvatlanság is okozhatja, ha akutan jelentkezik, akkor egy kiadós pihenés hamarabb megoldja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13638 Dátum: 14 jan 23, 17:18:15 » |
|
Nekem influenzán 7-8 gramm C vitamin segített pár éve. Pezsgőtablettából az több doboznyi adag lenne (ami több ezer Ft-ba kerülne) normális tablettából pedig 8 darab (összesen kb. 2-300 Ft).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13639 Dátum: 14 jan 23, 17:20:52 » |
|
Nem vitamin, hanem magnéziumhiány.
De stressz és kialvatlanság is okozhatja, ha akutan jelentkezik, akkor egy kiadós pihenés hamarabb megoldja.
Magnéziumhiány? Akkor megszívtam, semmi sincs ami magnéziumos, se pezsgőtabletta, se amolyan tabletta semmi. Stressz és kialvatlanság? Éjszakás vagyok és nem alszok sokat, bár nem érzem magam álmosnak, attól még lehetek kimerült. Stressz az állandó vendégem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 17:49:30 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13640 Dátum: 14 jan 23, 17:35:00 » |
|
Mondjatok már valami jó animét. Főleg mechát, de bármi jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13641 Dátum: 14 jan 23, 17:40:40 » |
|
link=topic=7701.msg875894#msg875894 date=1390494900] Mondjatok már valami jó animét. Főleg mechát, de bármi jó. [/quote] Nincs erre egy topik már?
Jó a poszter. Nálam semmi ilyen nincs. Persze néhány jól nézne ki, de nem tartom szükségesnek. [quote author=Lew
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13642 Dátum: 14 jan 23, 17:42:33 » |
|
Barátnőm óóóriási Hunger Games fan, de az Aes is elbújhat-módon, plusz most lesz a szülinapja, ezért ezt adom neki Mondjuk hiába tettem oda a papucsom a méretarány miatt, még mindig kicsit kisebbnek látszik mint amekkora. 120 x 180 cm, félek egy kicsit túl nagy is, konkrétan magasabb mint én http://i43.tinypic.com/sd1fz9.jpgAnyád Sabaku, ne kínozz ilyenekkel. Ezt nekem is odaadhattad volna. Katniss Örülhet a csaj, nagyon jó ajándéka lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13643 Dátum: 14 jan 23, 18:09:38 » |
|
Oh, te is tudod h direkt neked raktam be De van egy ilyen kisebb is, ami ilyen kocka alakú meg nem is ebből a fényes papírból van, az volt a tartalékterv, azt odaadhatom Ha érdekel, küldök képet, de nem akkora szám főleg e mellett.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13644 Dátum: 14 jan 23, 18:19:41 » |
|
Valahogy sejtettem, hogy direkt nekem raktad be. Sajnos a csapás célba is talált. Főleg mert már gondolkodtam is, hogy kéne egy ilyen. És a kisebb milyen? Honnan szerezted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13645 Dátum: 14 jan 23, 18:27:26 » |
|
Moziból mindkettőt Az kicsit egy jófej eladócsávó adta vésztartalékként, mert akkor még a nagyplakátot nem szedték le, ez volt kb. november végén/december elején, és azóta a két szekrény közötti résben tartottam h össze ne gyűrődjön lehetőleg, mert a sima papíron sajnos minden kis hülyeség meglátszik. És 47 x 47 cm. A nagynak a széle sajnos elég gyűrött de nem látszik ha nem csillan meg rajta úgy a fény mint itt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 18:28:56 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13646 Dátum: 14 jan 23, 18:33:16 » |
|
Nincs erre egy topik már?
De van. De azt kevesen nézik. Bár itt sem segít senki úgy látom. Elvégre nem animés fórumon vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13647 Dátum: 14 jan 23, 18:37:59 » |
|
Én még segítettem is volna, ha nem mechát kérsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13648 Dátum: 14 jan 23, 18:43:25 » |
|
Azt írta hogy elsősorban mecha, de más is jó. Én viszont nem tudok segíteni mert mostanában nem nézek semmit csak dolgozok, alszok, netezek, zenét hallgatok, képet szerkesztek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13649 Dátum: 14 jan 23, 18:48:53 » |
|
Tényleg Lew, majd küldök képet, csak még nem találtam meg a tökéleteset, a többieknek már megcsináltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|