Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13515 Dátum: 14 jan 20, 22:01:17 » |
|
Azt hittem Gabesz Pest közelében élsz, mindig ez volt bennem. O.o Csak egy mosoly Gdat és meg van oldva. Ez nem ilyen sztori, de pénztáros. A szilvesztert a barátnőmnél töltöttem, aki utálja az alkohol ízét. Egyszerűen nem ízlik neki, bár, ha jól elkeverik a piákat és minden félét hozzá öntenek, hogy ne érezze, akkor okés neki. Gondoltam, akkor meg lepem, egy, vagyis kettő gyerek pezsgővel. Bemegyünk itthon a CBA-ba, ahol pont egy olyan csávó volt a pénztáros, akivel gyakran találkozunk a kocsmában, felteszem a két gyerek pezsgőt. Megnézni, majd ránk, majd megint a pezsgőre néz s megkérdi: "Ez most ugye nem komoly?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13517 Dátum: 14 jan 20, 22:30:45 » |
|
Én sem szeretem ,de ha inni kell , akkor inni kell. Nem kívánságműsor sajnos :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13518 Dátum: 14 jan 21, 01:44:22 » |
|
15 évesen még biztos jobban bírtad a piát, csak aztán jött az a sérülés... Olyan kihalt lett hirtelen a duma topic, valakinek be kéne szólni valami sértőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13519 Dátum: 14 jan 21, 08:11:26 » |
|
Gdat nem kellett volna úgy kezdeni az alkoholista karriered, hogy "Fogadjunk, hogy nem tudsz meginni 14 felest egymás után."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13520 Dátum: 14 jan 21, 13:12:01 » |
|
Olyan kihalt lett hirtelen a duma topic, valakinek be kéne szólni valami sértőt. Csodálkozol, páran végeztek a vizsgákkal és már nem akarnak itt lenni tanulás helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13521 Dátum: 14 jan 21, 13:47:54 » |
|
Előtte már azért ittam párszor Mori, de nagy tételben még nem. Főként a Mori2-ben koktélokat. De ezt a második mondatot, csak a szóvicc miatt írom, hogy két Mori is legyen a postomban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13522 Dátum: 14 jan 21, 14:53:31 » |
|
Azt hittem Gabesz Pest közelében élsz, mindig ez volt bennem. O.o
...
Végülis a közelben... Úgy 250 km-re... Nya problem megoldva.. Fog kihúzatva, 2 óráig no kaja, no pia, no fekvés... 2 napig no tejtermék, no szilárd kaja... Az ülést kibírom, a kajahiányt is.. De b*ssza meg rágyújtani mikortól szabad? Azt nemaszondta meg... Délelőtt lecseréltem a corsán az olajat is... Megspóroltam a szerelő munkadíját, ellenben a vízóraaknában meg az itthoni melósruhámon áll a fáradtolaj...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13523 Dátum: 14 jan 21, 15:13:24 » |
|
Relatív a közelében. Valószínűleg egy amcsi sírva röhögne azon, hogy szerintünk 200km nagy táv.
Nekem is el kéne nézni a fogorvoshoz. A fogaimat ismerve nincs egy ép közöttük. Sajnos nagyon könnyen romlanak.
Hmm...megírtam a kromatográfiát... Azt hittem szóbeli lesz. Nem az volt. Azt hittem a kiadott 16 folyadékos tételt kérdezik. Nem azt kérdezték. Tele volt meglepetésekkel ez a nap.
Csinálni kéne sült csirkét. De abból valószínűleg csak holnap lesz valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13524 Dátum: 14 jan 21, 15:26:49 » |
|
Igen sírva röhögne... Főleg azon, hogy a lakhelyem a megyeszékhelytől ugyanannyi idő kocsival, mint a megyeszékhely a fővárostól, és kb ugyanannyi idő az út Budapesttől Bécsig....Peddig kb háromszorozódnak a távok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13525 Dátum: 14 jan 21, 16:02:55 » |
|
Pedig a neptun írja ált. szóbeli-e vagy sem Rita írj holnap helyettem műveleteket. Nem akarok megbukni, megint. T_T Nekem angol tanárnőm jegyezte meg egyszer, hogy nagyon furcsa volt neki, hogy egyik srác azt mondta feleléskor, hogy ritkán látja a nagyszüleit, mert azok messze laknak (20 km). Tudni illik a tanárnő moszkvában végezte az egyetemet és ott ment férjhez, csak mivel a klíma nem volt megfelelő az egészségének így haza kellett költöznie. (Nagyon édes sztorijuk van a férjével, ill. a férje híres is a városban az orosz temperamentuma miatt. Egyik story pl. arról szól, hogy elsők közt volt anno színes tv-jük, és amikor vesztettek az oroszok hokiban az kirepült a panel ablakán.) Mondjuk ennyi erővel én dédim se lakik messze csak 350 km-re, szóval csak egy ici pici Magyarország választ el egymástól.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13526 Dátum: 14 jan 21, 16:57:44 » |
|
Esküszöm, egy istenverte szappanoperában élek. Pedig nem szeretem a szappanoperákat. Ildikót elviszi az apja Brüsszelbe áprilisban, én meg maradok itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13527 Dátum: 14 jan 21, 16:59:36 » |
|
Hmmm...furcsa fogalmak élnek felétek a családról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13528 Dátum: 14 jan 21, 17:05:23 » |
|
Mármint örökre vagy hogy gondolja ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13529 Dátum: 14 jan 21, 17:06:29 » |
|
Úgy csinálok, mint ha örülnék, de szeriem látszik, hogy nem. Ez valami szakmai felhajtás, ami némi szerencsével komoly üzletet is hozhat, tudom, hogy két nap, tudok mindent, de basszus már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|