24 nov 22, 21:28:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239335 alkalommal)
0 Felhasználó és 220 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13470 Dátum: 14 jan 19, 23:33:47 »

Hm... Nem akarom tudni hány oldalt rizsáltatok teli amióta utoljára itt voltam...  smirksweat

Nem sajnálom Aest, ha ezt mint át akarja nyálazni!  ikszdé

17 hsz? Amikor írtál valamit és 3 oldal után írtak rá választ, és bírd követni, hogy miről is van szó! ikszdé

Aszondta a főnök hogy 6-ra menjek dolgozni, de most nézem a jövő heti munkatervet, és ha 6-ra megyek, akkor el leszek késve... 5:40-kor már meló van... Mi lenne ezekkel nélkülem? Na jóccakát...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13471 Dátum: 14 jan 20, 11:04:53 »

Megbocsájtottam A-chan Nevet

Ma szerintem megállt egy pillanatra a szívem. A vizsgáztató benyögte, hogy "Látom nagyon sokat tanult, de sajnos ez még mindig nem elég, úgyhogy... csak 3-ast tudok adni." Sosem örültem még ennyire 3-asnak, mondjuk valószínűleg nem lennék ilyen boldog, ha nem lett volna előtte, ilyen sajnálkozó hangsúllyal az a bizonyos szöveg. xD
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 20, 11:05:55 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13472 Dátum: 14 jan 20, 13:12:19 »

Jó, nem szóltam. Pedig általában azok, akik olyat tanulnak, mint te, értenek a gépekhez. xD Nem tudom egyébként, hogy az összes vírusirtónak van-e ilyen funkciója, de F-Secure-nek pl van. És az a lényege, hogy ha a PS nem tudja neten visszanyomozni, hogy lopott-e, akkor nem is fog csipogni miatta.

Avast használok =D De nem tudom hogy van-e benne ilyen cucc =D Elvileg valami crack kéne hozzá. Ördög tudja.

Logisztikára fogok menni nem pc gurunak =D Nyílván az alap dolgokat tudom. Szövegszerkesztés , Excel, Powerpoint stb, de soha nem érdekelt különösebben a dolog =D Annál is inkább mivel konzol párti vagyok =D Ritkán játszom gépen =D
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13473 Dátum: 14 jan 20, 14:56:01 »

Dögrováson vagyok. ikszdé Valami nagyon ütős kórságot sikerült összeszednem. xD A torokom úgy fáj, mintha savat ittam volna, folyik az orrom, stb. De utálom ezt. #napipanaszkodás
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13474 Dátum: 14 jan 20, 15:22:23 »

Honnan tudod milyen mikor savat iszol? Ugye még nem próbáltad ki?:/ Amúgy meleg tea, meleg takaró, és BSG! Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13475 Dátum: 14 jan 20, 15:27:38 »

Még nem próbáltam ki, de azért el tudom képzelni. Mint ahogy az "ennek a kajának szar íze van" kijelentés se valós tapasztalatokra alapul. Nevet

Egyébként ma még bementem dolgozni, de aztán el is kérezkedtem mert nem sok értelme volt. Holnap meg be se megyek szerintem, kicsit össze kell szednem magam. A meleg tea megy, meg persze a BSG is. Bár azért így szarabb, nem mindig tudok koncentrálni a dologra.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13476 Dátum: 14 jan 20, 15:33:39 »

Jobbulást Aes!

El kéne menni japánórára. Eddig mindig keddednként vizsgáztam, vagy legalábbis az volt az eredeti vizsgaalkalmam, így rendszerint a hétfő este "meg fogok bukni" pánikolásban elfelejtettem elmenni. Sőt ma állítólag nyelvtant veszünk, azon meg külön jó lenn ott lenni, bár sajnos el vagyok maradva vagy 3 teszttel, amit tuti nem fogok tudni megírni ma.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #13477 Dátum: 14 jan 20, 16:09:24 »

Juj megnéztem egy ismerősöm facebook oldalát. Csajos napot tartottak barátnőivel, tök mindegy. 4 csajszi, de olyan durva sminkben. Mindegyik jó erősen feketével kiemelte a szemét, de pont át estek a ló túloldalára és ahelyett, hogy "szexi" lenne a szemük, inkább ijesztő, na meg eltűnik.... ennek mi értelme?

Azt elhiszem Aes, de hamar vége a dögrovásnak. Nevet

Morita, mióta tanulsz japánul, most kezdted el és nincs rá időd, vagy egy ideje?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13478 Dátum: 14 jan 20, 16:10:22 »

Szerintem el kellene menned japánórára Morita.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 20, 16:18:38 írta gman » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #13479 Dátum: 14 jan 20, 16:46:13 »

Én is járnék japánra, ha lenne időm és energiám. Szomorú Sajnálom már, hogy anno abbahagytam. De nem lehetett egyszerre mindent bevállalni. Mondjuk a heti egy alkalommal történő matek korrepetálásom szívesen feláldoznám rá. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13480 Dátum: 14 jan 20, 17:20:17 »

Hmm...írt a tanár, hogy elmarad az óra.

Amúgy kb. 3 éve tanulom. Valamivel több. De nem valami intenzíven, így még messze vagyok a "tudok japánul" kifejezéstől. Nevet

Erre szívesen áldozok a szabadidőmből. Az volt most is a baj, hogy nem volt szabadidőm. De szerencsére kicsi nyelvsuliba járok, ahol nagyon rugalmasak minden tekintetben.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13481 Dátum: 14 jan 20, 18:03:24 »

Ismerősöm gimiben tanulta, az alapfokú nyelvvizsgája meg is van, irigylem is őt nagyon.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13482 Dátum: 14 jan 20, 18:23:51 »

Sose gondoltam, hogy lesz valaha magyartalanabb és idiótább szó ezen a világon, mint az, hogy "lájk". Erre most itt van ez, hogy "szelfi". Ez sokkal taszítóbb, és baromi gyorsan terjed.  Lehánylak
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #13483 Dátum: 14 jan 20, 18:26:35 »

Nekem a bátyám tanulta gimiben. Én idővel lehet megszeretnék tanulni japánul, de egyelőre más nyelvek vannak tervben.

Ezt még nem is hallottam, de nem is akarom. O.o
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13484 Dátum: 14 jan 20, 18:29:26 »

Mint a fájl. Azt se fogom sohase megszokni.
Emlékszem még általános iskolában volt valami csoportmunkánk és ott volt leírva. Egyikünk se tudta mi az. Aztán a tanár elmagyarázta, mire mi nagy megdöbbenéssel konstatáltuk, hogy a file szót magyarosították. 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 897 898 [899] 900 901 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins