Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13470 Dátum: 14 jan 19, 23:33:47 » |
|
Hm... Nem akarom tudni hány oldalt rizsáltatok teli amióta utoljára itt voltam... Nem sajnálom Aest, ha ezt mint át akarja nyálazni! 17 hsz? Amikor írtál valamit és 3 oldal után írtak rá választ, és bírd követni, hogy miről is van szó! Aszondta a főnök hogy 6-ra menjek dolgozni, de most nézem a jövő heti munkatervet, és ha 6-ra megyek, akkor el leszek késve... 5:40-kor már meló van... Mi lenne ezekkel nélkülem? Na jóccakát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13471 Dátum: 14 jan 20, 11:04:53 » |
|
Megbocsájtottam A-chan Ma szerintem megállt egy pillanatra a szívem. A vizsgáztató benyögte, hogy "Látom nagyon sokat tanult, de sajnos ez még mindig nem elég, úgyhogy... csak 3-ast tudok adni." Sosem örültem még ennyire 3-asnak, mondjuk valószínűleg nem lennék ilyen boldog, ha nem lett volna előtte, ilyen sajnálkozó hangsúllyal az a bizonyos szöveg. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 20, 11:05:55 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13472 Dátum: 14 jan 20, 13:12:19 » |
|
Jó, nem szóltam. Pedig általában azok, akik olyat tanulnak, mint te, értenek a gépekhez. xD Nem tudom egyébként, hogy az összes vírusirtónak van-e ilyen funkciója, de F-Secure-nek pl van. És az a lényege, hogy ha a PS nem tudja neten visszanyomozni, hogy lopott-e, akkor nem is fog csipogni miatta.
Avast használok =D De nem tudom hogy van-e benne ilyen cucc =D Elvileg valami crack kéne hozzá. Ördög tudja. Logisztikára fogok menni nem pc gurunak =D Nyílván az alap dolgokat tudom. Szövegszerkesztés , Excel, Powerpoint stb, de soha nem érdekelt különösebben a dolog =D Annál is inkább mivel konzol párti vagyok =D Ritkán játszom gépen =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13473 Dátum: 14 jan 20, 14:56:01 » |
|
Dögrováson vagyok. Valami nagyon ütős kórságot sikerült összeszednem. xD A torokom úgy fáj, mintha savat ittam volna, folyik az orrom, stb. De utálom ezt. #napipanaszkodás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13474 Dátum: 14 jan 20, 15:22:23 » |
|
Honnan tudod milyen mikor savat iszol? Ugye még nem próbáltad ki? Amúgy meleg tea, meleg takaró, és BSG!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13475 Dátum: 14 jan 20, 15:27:38 » |
|
Még nem próbáltam ki, de azért el tudom képzelni. Mint ahogy az "ennek a kajának szar íze van" kijelentés se valós tapasztalatokra alapul. Egyébként ma még bementem dolgozni, de aztán el is kérezkedtem mert nem sok értelme volt. Holnap meg be se megyek szerintem, kicsit össze kell szednem magam. A meleg tea megy, meg persze a BSG is. Bár azért így szarabb, nem mindig tudok koncentrálni a dologra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13476 Dátum: 14 jan 20, 15:33:39 » |
|
Jobbulást Aes!
El kéne menni japánórára. Eddig mindig keddednként vizsgáztam, vagy legalábbis az volt az eredeti vizsgaalkalmam, így rendszerint a hétfő este "meg fogok bukni" pánikolásban elfelejtettem elmenni. Sőt ma állítólag nyelvtant veszünk, azon meg külön jó lenn ott lenni, bár sajnos el vagyok maradva vagy 3 teszttel, amit tuti nem fogok tudni megírni ma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13477 Dátum: 14 jan 20, 16:09:24 » |
|
Juj megnéztem egy ismerősöm facebook oldalát. Csajos napot tartottak barátnőivel, tök mindegy. 4 csajszi, de olyan durva sminkben. Mindegyik jó erősen feketével kiemelte a szemét, de pont át estek a ló túloldalára és ahelyett, hogy "szexi" lenne a szemük, inkább ijesztő, na meg eltűnik.... ennek mi értelme? Azt elhiszem Aes, de hamar vége a dögrovásnak. Morita, mióta tanulsz japánul, most kezdted el és nincs rá időd, vagy egy ideje?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13478 Dátum: 14 jan 20, 16:10:22 » |
|
Szerintem el kellene menned japánórára Morita.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 20, 16:18:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13479 Dátum: 14 jan 20, 16:46:13 » |
|
Én is járnék japánra, ha lenne időm és energiám. Sajnálom már, hogy anno abbahagytam. De nem lehetett egyszerre mindent bevállalni. Mondjuk a heti egy alkalommal történő matek korrepetálásom szívesen feláldoznám rá.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13480 Dátum: 14 jan 20, 17:20:17 » |
|
Hmm...írt a tanár, hogy elmarad az óra. Amúgy kb. 3 éve tanulom. Valamivel több. De nem valami intenzíven, így még messze vagyok a "tudok japánul" kifejezéstől. Erre szívesen áldozok a szabadidőmből. Az volt most is a baj, hogy nem volt szabadidőm. De szerencsére kicsi nyelvsuliba járok, ahol nagyon rugalmasak minden tekintetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13481 Dátum: 14 jan 20, 18:03:24 » |
|
Ismerősöm gimiben tanulta, az alapfokú nyelvvizsgája meg is van, irigylem is őt nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13482 Dátum: 14 jan 20, 18:23:51 » |
|
Sose gondoltam, hogy lesz valaha magyartalanabb és idiótább szó ezen a világon, mint az, hogy "lájk". Erre most itt van ez, hogy "szelfi". Ez sokkal taszítóbb, és baromi gyorsan terjed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13483 Dátum: 14 jan 20, 18:26:35 » |
|
Nekem a bátyám tanulta gimiben. Én idővel lehet megszeretnék tanulni japánul, de egyelőre más nyelvek vannak tervben.
Ezt még nem is hallottam, de nem is akarom. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13484 Dátum: 14 jan 20, 18:29:26 » |
|
Mint a fájl. Azt se fogom sohase megszokni. Emlékszem még általános iskolában volt valami csoportmunkánk és ott volt leírva. Egyikünk se tudta mi az. Aztán a tanár elmagyarázta, mire mi nagy megdöbbenéssel konstatáltuk, hogy a file szót magyarosították.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|