24 nov 25, 23:01:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 894 895 [896] 897 898 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251272 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13425 Dátum: 14 jan 19, 19:58:00 »

Anno egy ízig-vérig grafikus srác volt, aki elmagyarázta hogy a Photoshop túl pixeles, meg hogy filmet fog csinálni egy programmal amiről még életemben nem hallottam, de nagyon híres =D
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #13426 Dátum: 14 jan 19, 19:59:16 »

Tessék nektek, ha annyira tudni akarjátok az első fanatikus DW fan a fórumról:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=13484
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 20:00:00 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13427 Dátum: 14 jan 19, 20:03:30 »

Jah. Meg grafikus is =D

Az én képem ( jobb oldali ) pixeles, de az ővé nem =D
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13428 Dátum: 14 jan 19, 20:06:51 »

Ó, már emlékszem rá. Bár ne kérdeztem volna semmit... Nevet
Naplózva
Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #13429 Dátum: 14 jan 19, 20:08:12 »

Figyelj már ez egy internetes fórum, azon belül is az a része a fórumnak ahol a legtöbb trollkodás, személyeskedés és fikázódás zajlik. Ha valakinek nem tetszik en írjon ide. Ilyen k*rva egyszerű. van ezen kívül még 78567675 egyéb topic is. Ide az írjon aki bírja a fikát szvsz.

Kurohi-kunt is sz*rrá oltottuk mégis maradt. Kemény volt és bírta a fikát.

Amúgy meg a Duma topicba írni nem jog, hanem kiváltság.

Na szép kis kiváltság.  smirksweat Akkor se kellene értetlenkedni.

Ayumi nem buta, csak úgy tűnik, mert brilliáns elmékkel van itt körülvéve. Nem Lew, nem rád céloztam.
Aha.. látom.  Pojén

Pontosan. Meg az is eléggé leszóló, hogyha már mi hárman beszélünk, akkor már beskatujázátok a témát egy nagy értelmetlenségnek.

Én maradok, de már egyre ritkábban vagyok aktív az ilyen hozzáállás miatt.
A helyedben inkább gyakrabban lennék aktív. kacsint

Tessék nektek, ha annyira tudni akarjátok az első fanatikus DW fan a fórumról:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=profile;u=13484
Ezt nem is tudtam.  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 20:10:12 írta Arysha » Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13430 Dátum: 14 jan 19, 20:08:18 »

Jó a képed Lew. Mosolyog

Előzör a baloldali képre azt hittem, hogy az 1AÉ-ból van. Eléggé hasonló kisebb különbségekkel.

Saphi a zenét köszönöm. Pont akartam hallgatni egy kis Sherlockot. Nevet

Igyekszem kicsit aktívabb lenni, de lenne más dolgom is és terveim is vannak.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 20:10:15 írta zitagirl » Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13431 Dátum: 14 jan 19, 20:09:27 »

Hát nem tudom Lew, szerintem gyakorolj még
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #13432 Dátum: 14 jan 19, 20:10:53 »

Egyébként noe, azét lepődtem meg kronosz korán, mert abból, ahogyan írt, huszonöt-hatnak saccoltam. ^^

Pedig, Lew, a tiéd is pixeles. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13433 Dátum: 14 jan 19, 20:11:28 »

Hanem arról, hogy tök értetlen emberek osztják az észt másoknak ahelyett hogy inkább magába nézne néha kicsit.  Neeem
Arysha, jogos, hogy ennyire megvéded testvéredet helyes, állj is ki érte, ez a dolgot, mint testvér, viszont, ezzel a mondattal magadnak mondtál ellent. Leginkább azt mondtad ne ítélkezz, főleg, ha nem ismersz valakit. Akkor te se tedd meg.
Egy internetes fórumon, beszélgetésekben igenis meg lehet ismerni az embert, még ha nem teljesen, de van amikor eléggé, van amikor úgy mond az alapokat. Én bevallom, nem nagyon jegyzek meg dolgokat innen az emberekről, több oka is van, egyik, hogy elszórakozom néha itt, de nem érdekelnek annyira, hogy megjegyezzek minden egyes dolgot amit közölnek.
Mivel Ayumi és sokan mások szinte panasz ládának használják a helyet, így eléggé meg lehet őket ismerni. Én leszarom, hogy panasz ládának használják, elég sokan teszik, szívük joga, ha itt könnyebb leírni szinte idegen embereknek akkor hajrá. Viszont tudod, néha sok. Mikor mindenki panaszkodik, mindenki hisztizik, idegesítő, hogy egy optimista, pozitív gondolat nincs a fórumon, és húzzák le egymást folyamatosan. Akkor csodálkozol, hogy nem vagyunk néha olyan barátságosak?

Végre valaki megmondta őszintén, hogy mit gondol, ami lehet nyers volt, de legalább nem kicikizte a háta mögött, hanem a "szemébe mondta" amin, HA akar változtat, ha nem akar, akkor leszarja azt a véleményt.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13434 Dátum: 14 jan 19, 20:13:23 »

Bírom, hogy Arysha mennyire ellene van/volt a sértegetésnek, most pedig burkoltan ugyanazt próbálja csinálni. De sajnos nem megy neki túl jól  Szomorú
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13435 Dátum: 14 jan 19, 20:13:46 »

A kisfiam az apjára ütött. Sír, de mire odaérünk már nem sír, hanem "mi a f*szt bámultok" arcot vág. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13436 Dátum: 14 jan 19, 20:14:48 »

Pedig, Lew, a tiéd is pixeles. Nevet

Alapvetően nem az =D csak paintben vágtam egymás mellé a 2 képet és pixeles lett, mert lusta voltam megnyitni a Pst. Tudni illik olyan kalóz a ps-em hogy ha elindul felkiált hogy yaaaarrrrgh =D és minden alkalommal kódokat kell keresnem a neten hogy elinduljon =D
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13437 Dátum: 14 jan 19, 20:15:18 »

Bírom, hogy Arysha mennyire ellene van/volt a sértegetésnek, most pedig burkoltan ugyanazt próbálja csinálni. De sajnos nem megy neki túl jól  Szomorú

Ez azért történhetett így, mert 15 évesen lesérült, és már nem megy úgy, mint régen.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13438 Dátum: 14 jan 19, 20:17:11 »

Legalább ebben hasonlítunk. Talán már mondtam , de én is lesérültem 15 évesen :S Syzy veled mi a helyzet? Hogy megy az edzés?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #13439 Dátum: 14 jan 19, 20:19:45 »

Hú gyerekek, nem hittem volna, hogy ennyi hozzászólást le fogunk írni emiatt.

Először is Zita, mondd őket nyugodtan, pont ezért vagyunk itt. Másodszor, már leírtam, hogy mi zavar a beszélgetéseitekben, sőt, azt is leírtam, hogy már csak átgörgetem őket. Ahogyan azt is, hogy folytassátok nyugodtan. De még emlékszem valami olyasmire - bár már igen régről - , hogy a csevegő nem chat. Szóval, ha ti teleírtok egy este két órájában nyolc oldalt, akkor az inkább chat, főleg, hogy olyasmiről megy a diskurzus, amihez senki más sem tud vagy akar hozzászólni, ezzel kvázi kirekesztve mindenki mást.

Arysha, nem tudom miért szereted ennyire az IQ tesztet, de azért még hozzáfűzném, hogy nagyon jó, hogy több pontot szerzett, mint az átlag, illetve egészen ügyesen tanul, mégis egyetlen egy vizsgán bukott csak meg, amely a legfontosabb. Ez pediglen az élet vizsgája. Példának ezt hoznám fel:
Idézet
Miért vannak úgy a dolgok ahogy vannak? Miért van ennyi megkeserítő dolog?

Miért nem vagyok boldog vagy hulla??
Egyébként megválaszolnám az utolsó kérdést, méghozzá mindkét részét. Azért, mert gyáva vagy.

Másrészt, nem tudom, hogy kik vannak innen kiutálva, de szeretettel várom őket vissza.

A törekvéseid becsülendőek, a tanácsaid szintúgy, fogadd meg őket te is, mielőtt magadhoz ragadod a billentyűzetet.

SzG-t nem ismerem valami jól, de szerintem ő nagyon szépen kifúrta innen saját magát. Sehol sem szeretik a hazug és nagyzoló embereket.
Az én szemszögemből Ayumi, arról van itt szó, hogy látom, amikor írsz te vagy bárki más, elolvasom azt, meg a rákövetkező hozzászólásokat is. Aztán amikor tucatnyi alkalommal jutottam arra, hogy számomra érdektelen, vagy egyszerűen csak unalmas és semmiről sem szól. Nos, akkor jutottam oda, hogy nem olvasom el, ha egymásnak írtok. Már csak az zavar, ha ez oldalakon át történik és senki más sem ír hozzá.
Ez nem azért van, mert gonoszak vagyunk (Bár én az vagyok. Nevet), hanem azért, mert nem tudnak. Válaszként pedig ők is kivetnek maguk közül titeket, ahogyan ezt ti is megteszitek, talán anélkül, hogy ezt felfognátok.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Oldalak: 1 ... 894 895 [896] 897 898 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins