Hú gyerekek, nem hittem volna, hogy ennyi hozzászólást le fogunk írni emiatt.
Először is Zita, mondd őket nyugodtan, pont ezért vagyunk itt. Másodszor, már leírtam, hogy mi zavar a beszélgetéseitekben, sőt, azt is leírtam, hogy már csak átgörgetem őket. Ahogyan azt is, hogy folytassátok nyugodtan. De még emlékszem valami olyasmire - bár már igen régről - , hogy a csevegő nem chat. Szóval, ha ti teleírtok egy este két órájában nyolc oldalt, akkor az inkább chat, főleg, hogy olyasmiről megy a diskurzus, amihez senki más sem tud vagy akar hozzászólni, ezzel kvázi kirekesztve mindenki mást.
Arysha, nem tudom miért szereted ennyire az IQ tesztet, de azért még hozzáfűzném, hogy nagyon jó, hogy több pontot szerzett, mint az átlag, illetve egészen ügyesen tanul, mégis egyetlen egy vizsgán bukott csak meg, amely a legfontosabb. Ez pediglen az élet vizsgája. Példának ezt hoznám fel:
Miért vannak úgy a dolgok ahogy vannak? Miért van ennyi megkeserítő dolog?
Miért nem vagyok boldog vagy hulla??
Egyébként megválaszolnám az utolsó kérdést, méghozzá mindkét részét. Azért, mert gyáva vagy.
Másrészt, nem tudom, hogy kik vannak innen kiutálva, de szeretettel várom őket vissza.
A törekvéseid becsülendőek, a tanácsaid szintúgy, fogadd meg őket te is, mielőtt magadhoz ragadod a billentyűzetet.
SzG-t nem ismerem valami jól, de szerintem ő nagyon szépen kifúrta innen saját magát. Sehol sem szeretik a hazug és nagyzoló embereket.
Az én szemszögemből Ayumi, arról van itt szó, hogy látom, amikor írsz te vagy bárki más, elolvasom azt, meg a rákövetkező hozzászólásokat is. Aztán amikor tucatnyi alkalommal jutottam arra, hogy számomra érdektelen, vagy egyszerűen csak unalmas és semmiről sem szól. Nos, akkor jutottam oda, hogy nem olvasom el, ha egymásnak írtok. Már csak az zavar, ha ez oldalakon át történik és senki más sem ír hozzá.
Ez nem azért van, mert gonoszak vagyunk (Bár én az vagyok.
), hanem azért, mert nem tudnak. Válaszként pedig ők is kivetnek maguk közül titeket, ahogyan ezt ti is megteszitek, talán anélkül, hogy ezt felfognátok.