24 nov 22, 21:01:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 893 894 [895] 896 897 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238817 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13410 Dátum: 14 jan 19, 19:28:51 »

Nem fogok, de most nem is személyekre értettem azt.
Naplózva
Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #13411 Dátum: 14 jan 19, 19:29:41 »

Azta. Te és a testvéred csak úgy szipolyozzátok magatokba ezeket a "hatalmas sértéseket". Azt hittem, nem fogok olyan emberekkel találkozni a tizenöt éveseken kívül, aki ennyire... vágyna rá, hogy megbántsák mindenféle apróságokkal, de tévedtem. Nevet
Amúgy, Ayumi nem képes megvédeni magát?
Félreértesz, nem sértődött meg senki. Próbáltam némileg felvilágosítani némelyeket bizonyos fogalmak különbözőségéről és az empátia szükségességéről, de mint látom sikertelenül.
Ayumi nincs most netközelben. Amúgy se érdemes megvédenie magát széllel szemben. Nem gondolkodtatok még azon itt páran, hogy nem az említett "hármas" a negatív itt? Én a jó kommunikációs képességemről vagyok híres (a munkám is ehhez kapcsolódik), mégis azokkal nem tudok épp szót érteni, akik lebutázzák a másikat (nem először és nem egy személy, hanem pár emberke), míg az említett hármassal és pár innen "kiutált" illetővel pedig igen. Azért ez se véletlen ugye? Talán épp hogy ŐK az értelmesek.  Faceg
Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13412 Dátum: 14 jan 19, 19:33:18 »

Az a te nagy bajod Zitácska, hogy nem bókoltam neked.
Crazynak viszont utánanéztem, tényleg szép.
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13413 Dátum: 14 jan 19, 19:34:54 »

Nyilvánvalón ők.  Pontosan Lakjatok jól ti hárman+te ezzel a beletörődéssel és zárjuk le ezt, mert semmi értelme.

Lew, bunkó vagy.

gman, nem akarom etetni a trollt Nevet de azért: köszi
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #13414 Dátum: 14 jan 19, 19:35:39 »

Ah én ezt már komolyan nem értem, miért kell még mindig azon filozofálni mennyire sértő volt Ayumi számára, hogy lebuktázták, pedig szegénynek csak rossz a kommunikációs képessége. Ha valami rám nem igaz azt nem veszem magamra, ennyire egyszerű. Ha meg tudom, hogy van egy gyengeségem ami zavar, azon javítani próbálok, ha pedig nem zavar az adott gyengeségem, akkor nem érdekel, hogy mást zavar-e, vagy sem. Tényleg csak ennyi.

Elment a net, miközben küldte a hsz-t és amire visszajött CrazyCat egy hsz-t alkotatt elém. T_T
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:37:31 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13415 Dátum: 14 jan 19, 19:40:12 »

Lew, bunkó vagy.

Örök harag :'(

Ja és itt egy kép hogy meglegyen a  4 szó.

edit:

azokkal nem tudok épp szót érteni, akik lebutázzák a másikat ), míg az említett hármassal és pár innen "kiutált" illetővel pedig igen.  Talán épp hogy ŐK az értelmesek.  Faceg

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:45:48 írta Lew » Naplózva

Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #13416 Dátum: 14 jan 19, 19:46:55 »

Szerintem meg épp ellenkezőleg. Ha téged lehülyéznek, nem hinném hogy nem reagálsz, hisz a hallgatás mint tudjuk beleegyezés. Minden értelmes ember belázad az ilyesmin. Ha meg valakiddel teszik ezt, akkor méginkább lázadsz és a védelmére kelsz. Itt nem arról van szó hogy valaki valakit butának titulált, hanem hogy amikor megmagyarázza valaki hogy mi miért van, akkor csak értetlenkedik. Akkor ki is a "buta"?
Leírtam mi a probléma és hogy nem egyszerű orvosolni. Soha nem értettem, hogy miért kell mindenkit egyből fikázni egyes embereknek. Nem csak Ayumiról van szó. Hanem arról, hogy tök értetlen emberek osztják az észt másoknak ahelyett hogy inkább magába nézne néha kicsit.  Neeem
Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13417 Dátum: 14 jan 19, 19:49:30 »

Úgy érzem, javítanom kell a hangulaton.

Tessék:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ScULgK-ZOVU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ScULgK-ZOVU</a>
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13418 Dátum: 14 jan 19, 19:50:18 »

Figyelj már ez egy internetes fórum, azon belül is az a része a fórumnak ahol a legtöbb trollkodás, személyeskedés és fikázódás zajlik. Ha valakinek nem tetszik en írjon ide. Ilyen k*rva egyszerű. van ezen kívül még 78567675 egyéb topic is. Ide az írjon aki bírja a fikát szvsz.

Kurohi-kunt is sz*rrá oltottuk mégis maradt. Kemény volt és bírta a fikát.

Amúgy meg a Duma topicba írni nem jog, hanem kiváltság.

Edit:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=JpPLGi24_o8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=JpPLGi24_o8</a>

Ezt eddig hogy a fenébe nem láttam? OOOOOMMMMMMGGGG Ma nem alszok *.*
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:52:52 írta Lew » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13419 Dátum: 14 jan 19, 19:53:17 »

Ayumi nem buta, csak úgy tűnik, mert brilliáns elmékkel van itt körülvéve. Nem Lew, nem rád céloztam.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #13420 Dátum: 14 jan 19, 19:53:30 »

Hogy őszinte legyek már annyira nem is érdekel.
Itt arról van szó hogy akárhányszor írok (és nem csak valamit amire a kutya se reagál, hanem más emberekkel akiket szintén furának gondolnak) valaki beszól.
Ha tévedek abban amit most fogok írni akkor én kérek elnézést de mintha ez az egész arról szólna hogy "jéé az az egyik furcsa írt, nem baj majd elmegy ha senki se ír vissza."
"Jéé az egyik furcsa írt de a másik 2 reagált a francba így nem tűnnek el mert egymással beszélnek. "
De egy valamiben igazatok van, ennek a vitának nincs értelme.  Lesütöttszemek
Mások is elmentek innen mert ha nem is nyíltan de úgy érezték hogy nem tartoznak ide (pl SzG).
Illetve ha jól emlékszem akkor Morause is megjegyezte (a bannos esete előtt volt úgyhogy arra nem lehet fogni mert még nem tudhatta senki hogy ilyet produkál) hogy "kívülálló".
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13421 Dátum: 14 jan 19, 19:55:45 »

SzG tényleg nem tartozott ide =D Jól tette hogy elment =DDD
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13422 Dátum: 14 jan 19, 19:56:05 »

Amúgy ki az az SzG?

And do you remember Redbeard? Szomorú

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tuZd-JOv_3c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tuZd-JOv_3c</a>
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:58:28 írta Saphira » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13423 Dátum: 14 jan 19, 19:57:04 »

Aki pedig nem bírja az vagy megedződik, vagy menjen a francba. :I

Btw nem tudja valaki, miért olyan "nehéz" dolog nonprofittá válni? Levelezek egy könyvkiadóval és nagyon nem jutunk egy álláspontra, főként emiatt. Ő állítja hogy borzalmasan körülbástyázott dolog, de... úgyse fogok semmiért se pénzt kérni (vagy másmilyen módon hasznot húzni belőle), amit felhasználok, akkor meg?

----

Beírtak elém.
Amúgy meg, senki se szólhat be szerintem, hogy itt meg ott kívülálló, mert senki se lehet mindenhol ott. Én például bármit írnék a Naruto manga topikba, pont leszarnák, mert egyszerűen nem vagyok odavaló. Nem mintha itt valami nagy törzsvendég lennék, vagy akárhol. Nevet

---

Megint beírtak. Amúgy én is azt akartam kérdezni, mint Saphira, hogy ki volt az az SzG? Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #13424 Dátum: 14 jan 19, 19:57:46 »

Pontosan. Meg az is eléggé leszóló, hogyha már mi hárman beszélünk, akkor már beskatujázátok a témát egy nagy értelmetlenségnek.

Én maradok, de már egyre ritkábban vagyok aktív az ilyen hozzáállás miatt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 893 894 [895] 896 897 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins