24 nov 22, 21:30:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 889 890 [891] 892 893 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239377 alkalommal)
0 Felhasználó és 214 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13350 Dátum: 14 jan 19, 14:53:31 »

Ne hagyd magad. Én a helyedben nem adnám fel a harcot !!!
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13351 Dátum: 14 jan 19, 14:56:17 »

Akinek van pár felesleges másodperce, megtenné, hogy elmegy ide:

https://www.facebook.com/pages/Anti-Ungaria/507653832605755

És a "Jelentés" funkciót beveti ezen? Nem sok jelentősége van, de azért akkor is, hátha valaki épp ráér.

Itt az egyik rajongója ennek az oldalnak:

https://www.facebook.com/adrian.balica.5

Valahogy nekem nem az ókori rómaiak leszármazottja az, ami eszembe jut róla. Várkonyban feltűnésmentesen éldegélhetne ez a szép szál dákoromán fiatalember. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 14:58:12 írta Aes Sedai » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13352 Dátum: 14 jan 19, 14:59:30 »

Minden férfival előfordul, hogy társaságban kicsit sem érdekli a téma, ezért kikapcsolja az agyát. Ilyenkor akaratlanul is a kedvese olyan testrészeire tévedhet a keze, ahova nem illene. Mindenkivel megesik, nem tudom, hogy miért kell olyan nagy dobra verni!?
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13353 Dátum: 14 jan 19, 15:08:37 »

A lényeg viszont az, hogy Minagit sikerült lehagyni hsz számban, bár sosem leszek akkor kocka mint ő. Durci
Csak azért sikerült kérem szépen mert kockább vagy, mint én, sőt, tovább megyek, függő vagy! Nevet  Durci

A természetbe nincs bele szólásuk, nem tudom ki van-e írva, hogy "Ha köd van, esetleg az eső esik, sajnos a kilátást nem mindig tudjuk biztosítani, de ha meg száll nálunk, vehetünk egy k*rva nagy szél gépet." Nevet

Noemi, gyere, már nem olyan jó, mint régen, de attól még buli szokott lenni a Palotajátékok.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13354 Dátum: 14 jan 19, 15:16:24 »

Tudom, hogy buli a kedvenc otthoni pólóm is onnan van, bár azt bárhol megvehettük volna, meg egy csomó nyakláncom és karkötőm, régen sokat jártunk. Hajóval párkányból.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #13355 Dátum: 14 jan 19, 15:27:23 »

Kemény 765 rajongóval tényleg komolyan érdemes foglalkozni velük. Hadd játszanak a gyerekek, majd csak megunják.  Nevet

Akinek van pár felesleges másodperce, megtenné, hogy elmegy ide:

https://www.facebook.com/pages/Anti-Ungaria/507653832605755

És a "Jelentés" funkciót beveti ezen? Nem sok jelentősége van, de azért akkor is, hátha valaki épp ráér.

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13356 Dátum: 14 jan 19, 15:32:05 »

Főleg mert a Facebook pár percen belül visszaírt, hogy ez nem is gyűlöletbeszéd. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13357 Dátum: 14 jan 19, 15:37:14 »

Ja nekem is. -.-" Meg nem is volt a megfelelő fajta kiválasztására lehetőség. Régen elég volt annyi is, hogy sokan jelentsenek egy oldalt.

Megpróbáltam úgy jelenten, hogy zaklat. Ez se ütközik a szabályzatukkal.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 15:44:37 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13358 Dátum: 14 jan 19, 15:42:05 »

Bezzeg ha az oldal Izraelt szidná egyből lekapcsolnák =)
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #13359 Dátum: 14 jan 19, 15:43:21 »

Elég jó sztem, hogy bizonyítják, hogy fontosak vagyunk és demonstrálják az intellektuális alsóbbrendűségüket.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #13360 Dátum: 14 jan 19, 15:44:15 »

Főleg mert a Facebook pár percen belül visszaírt, hogy ez nem is gyűlöletbeszéd. ikszdé

Nekem is azt írta, hogy nem gyűlöletbeszéd.  Hümm-hümm

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/34/2wcz.jpg

Lew, azért most is van pár olyan magyar hírportál, amit szintén nem kapcsolnak le gyülöletbeszéd miatt Facebookon.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13361 Dátum: 14 jan 19, 15:46:10 »

Ugyanez dettó nálam is. Utána jelentettem konkrétan a "Fuck Hungary" képet, ugyanez volt a válasz. Még jó, hogy a Facebbok így őrködik a romá(no)k szólásszabadsága felett. Bezzeg a magyar oldalakat rendre tiltják el.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13362 Dátum: 14 jan 19, 16:35:07 »

Csak olyasmit tudnék erre írni amiért PB bant kapnék még ha egyet is értetek velem úgyhogy hallgatni arany.
Viszont Tegnap volt életem egyik legjobb bulija Nevet Ilyen Suzukis bandattámogatós izé volt a Gödörben és egy csomó csapat fellépett. Én Speciel Paddyre mentem és sikerült az első sorból végignézni az egészet, sőt le is pacsiztam vele mikor előre jött Nevet:D:D:D Szóval király volt. Pöppet felrobbantották a helyet Nevet A többi banda se volt rossz, Bár aki a Leandert hangosította annak olmot öntenék a fülébe mert olyan torz volt hogy botrány kb. A Grenma meg vicces volt ikszdé Nem tudok elvonatkoztatni attól hogy Ichigo énekel ikszdé. Szóval kurvajó volt és a társaság is adta, utána egyik csajnál hajnalig még 10-en 15-en még zenéltünk Mosolyog Nagyon rég nem adta ennyire semmi se Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13363 Dátum: 14 jan 19, 16:47:01 »

Nagyon kevés alkalom egyike ez amikor érdemes tv-t nézni, persze sport, most van a  jégkorcsolya eb Budapesten, mondjuk sok értelmét nem látom hogy évekig gyakorolnak egy koreográfiát, de rohadt szép a megvalósítás.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #13364 Dátum: 14 jan 19, 16:56:22 »

Egy világ omlott össze bennem. :S Nevet Pont a minap mondtam öcsémnek, hogy milyen jó, hogy heo-t legalabb nem szippantotta meg be ez a divat cinizmus, kirakat ironia es a masok alázása feletti öröm. Sic transit gloria mundi.
Nyilván nem írhatom le, hogy buta, mert az sértegetés és ez szabályzatba ütközik.
Egyébként ez a divatcinizmus elleni cinikus magatartás is csak divat, nemde?

Nem érzem úgy, hogy bárkit is megaláztam, ha így gondolja, akkor írja meg nyugodtan. Örömömet meg végképp nem lelem benne. Ahogyan abban sem, hogy oldalakat olvassak a szerencsétlenkedéseikről, vagy arról, hogy nekik milyen rossz. Én is kikapcsolódni járok fel ide, meg nevetni is. Néha mindenki panaszkodik és naplónak meg lelki szemetesládának használja ezt a helyet, de ismétlem és ezúttal ki is emelném, hogy néha. Ezzel szemben az általam is említett emberektől a folyamatos ömlengést és pesszimizmust látom. Nincs ezzel semmi baj, basszák el úgy az életüket, ahogy nekik tetszik, ugyebár ez szívük joga. De ezt tegyék egy blogon vagy a barátjuknak és ne itt, már ha egy mód van rá.

A másik problémám, hogy amit művelnek itt az nem csevegés, hanem szó szerint telespammelik a témát. Senki nem tudja, hogy mivel, mert nem olvassa el senki. Ezért is lettek elég sokszor megkérve, hogy ha beszélgetni akarnak egymással akkor tegyék ezt más felületen. Mondjuk PÜ-ben, facebook-on, etc.

Zita meg Ayumi is halál aranyosak, nincs velük semmi bajom. De a viselkedésük nagyrészt irritáló. S úgy vettem észre, hogy senki nem ellenkezett, szóval ezzel nem csak én vagyok így, azt hiszem.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Oldalak: 1 ... 889 890 [891] 892 893 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins