24 nov 26, 00:03:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 888 889 [890] 891 892 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251354 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13335 Dátum: 14 jan 19, 09:08:09 »

divat cinizmus, kirakat irónia.......+ még sok pont hogy érezhető legyen

Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #13336 Dátum: 14 jan 19, 09:59:06 »

Ez igen, látom sikerült megragadni a lényeget. Gratulálok, szép munka!  Mosolyog
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13337 Dátum: 14 jan 19, 10:08:24 »

Asszem mindenféleképpen divatcinizmus és kirakatirónia.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #13338 Dátum: 14 jan 19, 10:39:36 »

Amikor még 15 évesen a néger Emersonnal játszottam, akkor még nagyon sok nyelven meg tudtam tanulni a divatcinizmus és kirakatirónia nyelveket.

ez a Lipcseis videó midig fel tud dobni.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 10:46:27 írta Syzygy » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13339 Dátum: 14 jan 19, 10:59:03 »

Seva, egy egész világ?  Sír Segíthetek újra építeni? Az idő teszi tudod.
 Erről jut eszembe. Itt nálunk van egy szép kis Hotel minek becses neve, Silvanus. Egy ismerősünk ott dolgozik és mesélt valamit, amit egyszerűen nem tudok elhinni.
Nem tudom ki jár Visegrádon, de ez a hotel a hegyen van, s némelyik szobából jó a kilátás is. A vendég lemegy a recepcióra, hogy ő igenis olyan szobát kért, ahol panoráma kilátás van a Dunakanyarra.
Recepciósunk megnézi a szobát, s mondja, hogy azt kapta amit kért.
A vendék, erre kiakadva mondja, hogy, de nem látja a Dunakanyart. Az ismerősünk kinéz az ablakon és szerintem ilyen fejet vágott (-.-), majd közli, hogy ez azért nem lehetséges, mert.... köd van.
A férfit ez nem érdekli, ő a Dunakanyart szeretné látni....

heo, most már igazi fórum kocka, a napokban, s hozzászólásokban is. Gratulálok!  Be van tépve
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 10:59:56 írta Minagi » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13340 Dátum: 14 jan 19, 11:08:34 »

És az ember azt hiszi ilyen az ilyen hülyéket ki kell találni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #13341 Dátum: 14 jan 19, 11:22:29 »

Kártérítési pert indítanék, hiszen a szálloda nem azt a szolgáltatás nyújtotta, amire a felek szerződést kötöttek, még ha vis maior akkor is. xD

A lényeg viszont az, hogy Minagit sikerült lehagyni hsz számban, bár sosem leszek akkor kocka mint ő. Durci
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 11:23:03 írta Syzygy » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13342 Dátum: 14 jan 19, 11:33:14 »

Oh te jó ég... ilyenkor szomorú, hogy a vendéglátó iparban dolgozó személynek muszáj lenne jó pofát vágni az ilyen alakokhoz is (bár sokan nem teszik, de aki szereti a munkáját az igen)

Nyáron most már jó lenne megint elmenni a palotajátékokra, minden évben eltervezem, de az utóbbi években kimaradt -.-" 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #13343 Dátum: 14 jan 19, 11:37:43 »

Egy világ omlott össze bennem. :S Nevet Pont a minap mondtam öcsémnek, hogy milyen jó, hogy heo-t legalabb nem szippantotta meg be ez a divat cinizmus, kirakat ironia es a masok alázása feletti öröm. Sic transit gloria mundi.
Ez érdekes, ugyanis Szabi nem sokat változott tavalyelőtti nyár, helyesebben tavasz óta, amikor én idejöttem, és tisztán emlékszem egy három betűs nevű alakra, aki lépten-nyomon, és jó indulattal legtöbbször, de belekötött a hsz-ekbe, vagy megmagyarázott valamit, ugyanazzal a hangvétellel, amivel teszi itt ma is, vagy tegnap, vagy nem tudom, mikor tette. Nevet

Tudtátok, hogy most már végre halad a VV? Úgy értve, hogy végre nem mindenki normális embernek van beöltöztetve, hanem hagyták érvényesülni azt a bolond embert, aki végre azt vehet fel, amit akar, azt csinálhat nagyjából, amit hát..ö, szóval amit hagynak neki, és ez így tök jó. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 11:38:39 írta Nikuccia » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #13344 Dátum: 14 jan 19, 11:49:28 »

Múltkor említettem is, hogy heo a legnyersebb közülünk, csak mivel mindig a háttérben mozog, ezért nem tűnik fel.

Lényeges szerződési feltétele a panoráma megléte, hiszen ez többletköltséget jelent, más normális szobákhoz képest, szóval legalább költségcsökkentést simán kértem volna.  Nevet  Mondjuk ez attól függ, hogy a szállodának ilyenkor objektíve van-e felelőssége, vagy kimenti magát és az van, hogy a vendégnek kell a kockázatot viselnie. Persze ez így hülyén hangzik, de gondoljatok már bele, hogy ha valahova elmennétek konkrét szolgáltatásért, és nem valósulna meg, akkor ti mihez kezdenétek.  Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 11:50:03 írta Syzygy » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13345 Dátum: 14 jan 19, 11:55:22 »

Magamat ismerve beletörődnék. Bár néha meglepem magam a bennem élő VÁSÁRLÓ kirohanásaival.

Végre bejárok egyszer órákra és úgy érzem van egy egész normális jegyzetem, erre most hogy lelkesen veszem elő, kiderül, hogy annyira rohantam az írással, hogy a dolgok felét nem tudom elolvasni, a másik felének meg alig van értelme.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13346 Dátum: 14 jan 19, 12:39:33 »

Én az utolsó 2 előadáson nem jegyzeteltem, most viszont rájöttem, hogy kellett volna, mert a 2 könyvből meg a diákból alig tudtam felfogni mi is kéne az adott tételhez... utálom ezeket a hülye erjesztőtankokat és ászokolókat -.-". De ma már csak a szűrés stabilizálás van hátra azt már nem érzem vészesnek és még egy ici pici keményítőipar, holnap meg úgy levizsgázok, hogy csak na (csak ne keményítős tételt húzzak -.-", főleg ne hidrolízist, meg izocukrot, de gyártást se ha lehet. Maláta jellemzést akarok és csíráztatást.)

Sajna én vásárlás terén mindig nyuszi vagyok, múltkor a kajámat étteremben, sertéshúsból kértem és ők csirkét hoztak, de nem akartam problémázni, szóval megettem a csirkét. -.- De hát amúgy is főnök fizetett, és ha problémázok megint várni kellett volna, meg lehet jobban is jártam a csirkével. De idén már nem csinálok ilyet. Talpra ésettebbnek kell lennem.

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 12:43:33 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #13347 Dátum: 14 jan 19, 12:55:22 »

Családi tapasztalatok alapján 5 olyan indokot tudok mondani amivel el lehet érni, amit akarsz.
> "Kérném a Vásárlók könyvét!"
> "Beszélhetnék a főnökével?"
> Fogyasztóvédelem.
> APEH.
> "Akkor várjon egy kicsit! Telefonálok egyet."

Étteremnél az ÁNTSZ is játszik.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13348 Dátum: 14 jan 19, 13:02:10 »

Én most tesztelek egy ilyet éppen. Holnap 17:00kor derül ki a dolog.

Be akarom köttetni az albérletbe a netet. Na, ez az ügy több, mint egy hónapja húzódik, válogatott balfaszságok sora kísérte (a szerelők nem jöttek ki a megbeszélt időpontra, máskor meg egy nappal előbb jöttek, amikor otthon se voltam, stb.) Meg persze én se voltam elég rámenős, hetente egyszer felhívtam őket, hogy WTF, aztán mindig megbeszéltük, hogy intézkednek. Csütörtökön telt be a pohár, felhívtam őket, és hát elég csúnyán kiabáltam velük. xD Szóval, öregasszony stílus kb. Ez nem igazán jellemző rám, de addigra sikerült magamat felhúzni kellően. Megmondtam nekik, hogy két lehetőség van: vagy én most mondok egy időpontot, és akkora kijönnek, vita nélkül, vagy felejthetik az egészet, más szolgáltató után nézek. És belementek, megmondta az időpontot, azt mondták jönni fognak + odaírták állítólag, hogy ha nem jönnek, akkor visszamondom az egészet. Előtte sose tudtam velük időpontot egyeztetni, mindig csak azt mondták, hogy oké, majd keresnek időpont egyeztetés céljából. Kerestek is, egy hét múlva, mindig. Szóval jól elcsúszott a dolog. Holnap meglátjuk ezúttal összekapják e magukat.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #13349 Dátum: 14 jan 19, 14:51:14 »

Egyértelműen, mi?

Ej te lány... Az a baj, hogy nem elsőre.
De elsőre... csak jó magasról...  kacsint
De itt én le is zárom ezt részemről mert nem érdekel.  bye bye
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 888 889 [890] 891 892 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins