heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13320 Dátum: 14 jan 18, 23:33:28 » |
|
Mint valami elbaszott kopogószellem. Leírod a nevüket és itt teremnek, hát beszarok gyerekek. Látod heo, ezt te tetted! S tényleg, hatalmam ezennel rettegett lett!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13321 Dátum: 14 jan 18, 23:35:32 » |
|
Máskor ne tedd. Najó, szemétség, de akkor is. Kiürült a Duma topic. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13322 Dátum: 14 jan 18, 23:36:06 » |
|
Ó, bocsánatodért esedezem, hogy idemerészkedtem, hatalmas Heo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13323 Dátum: 14 jan 18, 23:42:03 » |
|
Leírod a nevüket és itt teremnek, hát beszarok gyerekek. n boszorka vagyok, ha leírják a nevem az stabilizálódik a téridőben. A kimondott (leírt) szónak meg ereje van. Mi vagyunk a fekete (darkos) bárányok ebben a topikban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 23:42:54 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13324 Dátum: 14 jan 18, 23:45:09 » |
|
Semmi gond, szabad hely ez. Meg egyébként sem szoktam elolvasni, amit leírsz. Mert többnyire értelmetlen, vagy olyan a megfogalmazása, hogy tényleg csodálom az ambícióidat, mármint, hogy egy ilyen szinttel egyáltalán álmodozni mersz az íróvá válásról.
Amúgy kis h, köszi!
Persze Ayumi, dark... (Ami amúgy sötétet jelent és így máris sokkal jobban illik ide.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13325 Dátum: 14 jan 18, 23:49:03 » |
|
Én azért próbálkozok nem teljesen sötét lenni. Azért a világ nem olyan rossz.
Sosem mondtam, hogy tökéletes lenne bármi is velem kapcsolatban, de azért próbálkozok. Majd meglátom, hogy mi lesz ebből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #13326 Dátum: 14 jan 18, 23:52:48 » |
|
Hát, a kibeb@szottul sz@r kedv nem hiszem, hogy darkos lenne, bár ki tudja. Alapvetően világos ruháim vannak, szeretem az élénk, világos dolgokat, és még az animékben is általában a főhős ragad meg legelsőnek. De a "darkosabb" karakterekkel, és helyzetekkel is tudok azonosulni, viszont soktól függ, hogy tetszik-e, szeretem-e vagy sem. Szia heo-sensei! Rég láttalak itten e. Hogy ityeg? XDDDDDDDD Nekem most tök fos a kedvem, de tényleg, nagyon úgy néz ki, hogy eldurrant a gépem vinyója, és 90%-hogy az összes adat is... óóó, hogy a retkes... nem, nem, türtőztetem magam, hiszen ide mégis csak járnak fiatalok. Lényeg a lényeg, hogy kissé ideggyenge vagyok emiatt, sőt, legszívesebben valamit szétrombolnék, vagy mit tudom én, de akkor is, ez kész anti kabaré. Nem jó, nagyon nem jó. Azért remélem van remény még... ha nincs vagy felvágom az ereimet, vagy szimplán megeszek 1 tonna csokit, és iszok valamit. Hogy bort, vagy üdítőt, az majd kiderül. Hm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 23:53:27 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13327 Dátum: 14 jan 18, 23:59:21 » |
|
Szevasz Zizzencs! Csokit falj inkább, borral méghozzá, az üdítő csak a gyártó céget üdíti fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #13328 Dátum: 14 jan 19, 00:48:32 » |
|
Látod heo, ezt te tetted! Bátyám ezt küldte: A nyugati civilizáció történetének legmélyebb párbeszéde. Bevallom sose néztem VV-t azt se tudom hányadik rész megy, azt se tudtam, hogy van új amíg ki nem rakták facebookra az ismerőseim, hogy "jaj ne, vége a világnak, elkezdődött". Nővérem felolvasta, más hanglejtésben, fantasztikus volt, azt ajánlom ti is úgy olvassátok és akkor legalább nevetni fogtok rajta, nem pedig sírni. "Tökre" intelligens beszélgetés lehetett (a videót nem néztem meg, nem volt bátorságom ).
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13329 Dátum: 14 jan 19, 01:26:37 » |
|
Persze Ayumi, dark... (Ami amúgy sötétet jelent és így máris sokkal jobban illik ide.)
Tényleg? Igazán bámulatos az angol tudásod, felbecsülhetetlen értékű információ birtokába jutottunk általad! Bár valószínűleg az IQ-mra céloztál a dark-al... Nem mondták még neked hogy ne ítélj se elsőre se látatlanban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 02:06:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13330 Dátum: 14 jan 19, 02:23:12 » |
|
Bár valószínűleg az IQ-mra céloztál a dark-al... Tuti nem. Nem értem miért kell mindenkiben a rosszat látni :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13331 Dátum: 14 jan 19, 02:41:30 » |
|
miért kell mindenkiben a rosszat látni Ezt mond azoknak akik látványosan és egyértelműen "éreztetik" más emberekkel hogy nem kívánatos vendégek és jobb lenne ha nem lennének itt. Utólag le lehet tagadni, de ez egyértelműen átjön. De tök mindegy, mert elég ritkán fogok írni ide (jobban mondva csak akkor ha valami nagyon érdekel és olyan írja aki "szívesen lát"). Ha valaki meg akar valamit akkor az megtalál privátban (vagy aki fent van nekem az fészbúkon).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13332 Dátum: 14 jan 19, 02:43:53 » |
|
Oh Ayumi ne játszd meg ennyire a sértődöttet, ilyet beírni azért tényleg elég gyermekded.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13333 Dátum: 14 jan 19, 02:56:18 » |
|
Egyértelműen, mi?
Ej te lány... Az a baj, hogy nem elsőre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13334 Dátum: 14 jan 19, 07:31:20 » |
|
Egy világ omlott össze bennem. :S Pont a minap mondtam öcsémnek, hogy milyen jó, hogy heo-t legalabb nem szippantotta meg be ez a divat cinizmus, kirakat ironia es a masok alázása feletti öröm. Sic transit gloria mundi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|