Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13305 Dátum: 14 jan 18, 20:45:57 » |
|
Amúgy tényleg. Fórumos közhelyekből és belsős poénokból jót lehetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13306 Dátum: 14 jan 18, 21:44:54 » |
|
Lew 3 jó barátos szövegénél nekem egyből Ayumi, K Ichigo meg Zita jutott eszembe. Aztán sajnos tovább olvastam...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13307 Dátum: 14 jan 18, 22:15:09 » |
|
Jaj, a kimaradásom miatt tökre nem érteném az ilyen "belsős poénokat", addig eljutnék, hogy gman a baba miatt drámaian elhagyja a fórumot, majd óvatosan visszatér, de onnantól kezdve semmi. Ja de, Ayumi és Zita szeretik a Doctor Who-t, ezt is tudom. :3 Meg egy időszakban folyton kioktatott mindenki mindenkit, de ez már nem jellemző, ahogy elnézem. Jaj, emlékszem amikor egy tag nagyon magyarázott valamit, és valaki belinkelte ezt. Jaj de nevettem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13308 Dátum: 14 jan 18, 22:40:57 » |
|
Lew 3 jó barátos szövegénél nekem egyből Ayumi, K Ichigo meg Zita jutott eszembe. Ez most jó vagy rossz, hogy K Ichigo, Ayumi és én jutotam eszedbe erről? Nagyon nem vagyok aktív mostanában a fórumon, de lehet ez nektek jobb így. Legalább nem beszélek szerintetek felesleges és hülye dolgokról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13309 Dátum: 14 jan 18, 22:44:29 » |
|
Szerintem inkább vicces, mint sem jó vagy rossz. Kb. olyan mint mikor a tanulásra való panaszaim hozzák fel
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13310 Dátum: 14 jan 18, 22:46:35 » |
|
Ez az Okoskás rémlik még régebbről,de hogy pontosan honnan azt nem tudom. Annyi rémlik hogy anno Heo-nak is volt hasolnó avatarja. "3 barátos szöveg is már jó ideje nem volt"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13311 Dátum: 14 jan 18, 22:50:28 » |
|
Az nekem is valahonnan, de már nem emlékszem. Ó, igen ezt már egy ideje el akartam mondani, de a mostani avatárod is nagyon jó, K Ichigo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13312 Dátum: 14 jan 18, 22:50:56 » |
|
Ez most jó vagy rossz, hogy K Ichigo, Ayumi és én jutotam eszedbe erről? Szerintem abszolút semleges értelemben értette. Vagy tévedek? Ezt csak ő tudhatja. Na mindegy, de legalább valakinek az eszébe jutok. Tényleg jó az az avatár K ichigo. Olyan jó kis darkos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 22:54:03 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13313 Dátum: 14 jan 18, 22:56:41 » |
|
Előző is az volt nagyjából csak női változatban. Amúgy egy kicsit-közepesen átszerkeszett Ichigo van rajta,ha érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13314 Dátum: 14 jan 18, 23:02:54 » |
|
Az. De amúgy is, Ichigo egyszerűen helyes minden szempontból. Ez a darkos megjelenés csak még menőbbé teszi. Értem. Lényeg az, hogy tényleg nagyon jól néz ki. Most már tényleg elkéne kezdenem, amit már nem tudom mióta tervezek. Már megvan minden, hog mi történjen és hasonló, csak nem megy az elkezdés. Most is az agyam nem az elejénél van, hanem valahol a közepénél az egésznek. De legalább sikerült az első gonosz karaktert megcsinálnom ez idő alatt. Mit ne mondjak, elég sokat változik. Furcsa belegonolnom, hogy megint ez a történet mozgatta meg a fantáziámat ennyire. Szinte már lassan a múzsám lesz ez. Rengeteg ötletem onnan jön, hogy ezzel fantáziálok egy kicsit. Valakinek Harry Potter, másnak Gyűrűk Ura, nekem meg ez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 23:10:04 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13315 Dátum: 14 jan 18, 23:10:26 » |
|
Hoppá. Erre a sötétség dologra egyébként nagyon rákattantam (szerintem agyamra ment a depresszió. ) Sötét zene (majdnem minden számban legalább egyszer szerepel a darkness szó), sötét ruha, sötét tónusok. Agyamra ment a sötétség. Amúgy én is előszaretettel szerkesztek át animekarakterekeket. A mostani alámon is egy Elfen Lucy szem van (megtükrözve).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 23:11:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13316 Dátum: 14 jan 18, 23:13:41 » |
|
Látod heo, ezt te tetted! Bátyám ezt küldte: A nyugati civilizáció történetének legmélyebb párbeszéde. Bevallom sose néztem VV-t azt se tudom hányadik rész megy, azt se tudtam, hogy van új amíg ki nem rakták facebookra az ismerőseim, hogy "jaj ne, vége a világnak, elkezdődött". Nővérem felolvasta, más hanglejtésben, fantasztikus volt, azt ajánlom ti is úgy olvassátok és akkor legalább nevetni fogtok rajta, nem pedig sírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13317 Dátum: 14 jan 18, 23:19:57 » |
|
Bevallom, szerintem én is kicsit darkos vagyok. Most ennél a karakternél vettem ezt főleg észre. A múltja, cselekvései és az ereje (képes bárkinek az elméjébe behatolni és először irányítani az álmait, majd a képzeletét, végül még az emlékeibe is be tud hatolni és teljesen megváltoztatni kedve szerint. ondjuk úgy nem éppen kegyelmes és szereti kínozni az ellenségeit bármilyen módon, főleg mentálisan.) pont hogy igen darkosak.
Engem nem érdekel a vv. Nem örülök neki, hogy megint csinálják, de inkább figyelmen kívül hagyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 18, 23:21:16 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13318 Dátum: 14 jan 18, 23:25:47 » |
|
Erre csak annyit mondok hogy: melankólikus személyiség típus. Az ilyenek mind darkosak/darkosságra hajlamosak. A való világ meg, sajnos nem volt energiám végigolvasni, az agyam így is lezsibbadt a mai napon (a mosógép kifolyócsöve amin kijön a víz a kádba kiesett a kádból és szépen állt a víz a fürdőbe ennyi elég volt az agyzsibbadáshoz ) De ha ennyire "szeretik" a "való világot" nyugodtan át lehetne keresztelni "világ végének", mennyivel találóbb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13319 Dátum: 14 jan 18, 23:31:57 » |
|
Én csak attól félek, hogy túl darkos, amibe lenne a karakter az eredeti történethez képest. Az pont olyan eredetileg, hogy tele van komédiával és romantikával. Mondjuk a sorozatban volt egy pár darkos rész, de nem ennyire szerintem. Majd meglátom, hogy miként lesz mikor már odáig jutok. Támogatom a névváltást. Az pont illene rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|