24 nov 26, 09:47:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 850 851 [852] 853 854 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1253953 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12765 Dátum: 14 jan 12, 15:29:32 »

Te is tipikus 'firkász' vagy, Saphi, arc és haj gyönyörű részletességgel árnyékolva, a sál is kidolgozva, kabát és egyebek 3-3 vonallal megoldva Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12766 Dátum: 14 jan 12, 15:37:29 »

Egyébként nagyjából végigolvastam, amit eddig összetermeltetek, és csak egy dolgon akadtam fenn... Kronosz fiatalabb nálam?! Wátdöfákk
De már nem sokáig xD
és mért lepődtél meg ezen annyira?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12767 Dátum: 14 jan 12, 18:13:01 »

Hogy-hogy már nem sokáig? Hmm?
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12768 Dátum: 14 jan 12, 18:29:52 »

Hát hogy lassan ugyanannyi évesek lesznek. (Mondjuk még fiatalbb lesz, de ha években mérjük akkor nem. Fontos a mértékegység. Durci)

Utálok mindent aminek köze van a gazdaságtanhoz. -.- És éhes is vagyok, ezt fontos volt még megosztani veletek.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 12, 18:31:08 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12769 Dátum: 14 jan 12, 18:43:33 »

Azok csak évek, de tapasztalatban öregebb vagyok xD
Mindig mindenki öregebbnek hisz munkahelyemen előző főnökömet is sokkolta, mikor benyögtem neki 2 év után, h 22 vagyok, nem akarta elhinni, váltig állította, h hazudok és 26 -.-
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12770 Dátum: 14 jan 12, 18:54:56 »

Engem még csak akkor néztek idősebbnek mikor ittas voltam, lehet akkor is bölcsre ittam magam, bár suliban is volt, hogy idősebbnek gondoltak, pl. nem tudták összerakni, hogy hogyan reménykedhetek abban, hogy 21 évesen lesz egy diplomám a 3,5 éves képzésen. (Mielőtt bárkiben felmerülne, nem az agyi kapacitásom miatt voltak kétségeik. ikszdé)

Családomban az a gyakori, hogy fiatalabbnak nézik az embert, anyukámtól egyszer 37 éves korában elkérték a személyiét, mikor discoba mentek barátnőjével, még szerencse, hogy 18 év börtöntiszti munka (és gyereknevelés) után elég csúnyán tudott nézni a biztonsági őrre és az elszégyelte magát. Nagypapámról se gondolják, hogy már régen elmúlt 60.
Anyai ágról jó a genetika, remélem abból van több bennem.

Ah elbeszélgetek én magammal: http://www.youtube.com/watch?v=mbU12eNufgE&feature=share
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 12, 20:37:10 írta noemimi-chan » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12771 Dátum: 14 jan 12, 20:44:09 »

Azt olvastam valahol, hogy az anyukánk génjei szerint öregszünk.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12772 Dátum: 14 jan 12, 20:46:30 »

Az érdekes, mert anyu ebben szerintem nagyapámra ütött inkább és nagyapám is dédpapámra.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12773 Dátum: 14 jan 12, 20:47:29 »

Az interneten olvastam valahol, szóval kétséges a hitelessége, de csak optimista gondolatokat akartam küldeni neked.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12774 Dátum: 14 jan 12, 22:34:01 »

Ebben az a szörnyű, hogy nem az előző este, hanem minden este ebben a kib@szott zh időszakban.

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12775 Dátum: 14 jan 12, 22:51:49 »

Látod teljesen más a helyzet, ha koliban laksz.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12776 Dátum: 14 jan 12, 23:03:37 »

Azért nem semmi ez a póz, kíváncsi vagyok hány percig bír ebben a pózban maradni. O.o Nem szépek a lábai, izmosak, de van velük valami ami... nem az igazi. Neeem
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #12777 Dátum: 14 jan 12, 23:16:42 »

Nem hiszem, hogy sokáig bírná, legalábbis szerintem Nevet Már nézni is fáj...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12778 Dátum: 14 jan 12, 23:38:26 »

Szerintem bírja egy jó darabig, minden csak gyakorlás kérdése. Irigylem. Egyébként nagyon hülyén néz ki ez a póz. XDDD
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12779 Dátum: 14 jan 13, 00:22:55 »

Gyerünk Noémi, már csak 144 dia van hátra. Durci
Naplózva
Oldalak: 1 ... 850 851 [852] 853 854 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins