gman
|
|
« Válasz #12705 Dátum: 14 jan 11, 18:41:18 » |
|
Nem is tudod hogy mennyire tévedsz. Nem, mert én túl nagy lúzer vagyok ahhoz, hogy a bóknál tovább jussak, ezért mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12706 Dátum: 14 jan 11, 18:41:49 » |
|
Mit jelent az assasin Lew?
Nem kell menőzni itt a hasist szívókkal. már csak 5 hsz kell
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 18:42:56 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12707 Dátum: 14 jan 11, 18:43:01 » |
|
Bérgyilkos? de közben asszem leesett =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12708 Dátum: 14 jan 11, 18:43:17 » |
|
És ha jól emlékszem volt valami Mugenista mozgalom is Én nem sérültem le, amikor jött volna a sérülés dulakodni kezdtünk, ő megbotlott és beverte a fejét a kandallópárkányba, ezért áshattam el a hulláját, hogy ne engem gyanúsítsanak. Meg ha már best of, akkor a kinyernés részlegeknek külön fejezetet kell szentelni. Főleg feera, vegita, LordHidan, TH és társaik miatt
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12709 Dátum: 14 jan 11, 18:44:43 » |
|
Első helyre tehetjük adolfkát és a dzsetiksz fórumosokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12710 Dátum: 14 jan 11, 18:45:12 » |
|
sabaku: meg Renato =D alias Bull Szóval ha bármit ezek után rosszul csinálsz az azt jelenti hogy, csak simán béna vagy =D Nekünk azért nem megy mert lesérültünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12711 Dátum: 14 jan 11, 18:46:31 » |
|
Csak a gyenge férfiak használják ezt a kifogást.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12712 Dátum: 14 jan 11, 18:47:25 » |
|
Kinevetni sérült embereket, ( akik nem tehetnek róla ) és gyengének titulálni szerinted szép dolog? Te meg gman exneje voltál =DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 18:48:04 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12713 Dátum: 14 jan 11, 18:47:39 » |
|
Régi szép idők, amikor még Fox Kids volt a Jetix!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12714 Dátum: 14 jan 11, 18:50:42 » |
|
Akár azt is írhattad volna, hogy "Régi szép idők amikor még Jetix volt a Disney Channel!" Már az sincs, nem hogy Fox Kids:( Nem a sérült embereket nevetem ki, csak téged
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12715 Dátum: 14 jan 11, 19:02:04 » |
|
Bérgyilkos? de közben asszem leesett =D Ez biztos Lew kocsija.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12716 Dátum: 14 jan 11, 19:04:33 » |
|
Hm a régi szép idők, amikor a jetix fórumra jártunk át trollkodni! Én meg pro vagyok! Fater tegnap a fél óra alatt nem bírta felrakni a láncfűrészre a vezetőt, meg a láncot, én meg 5 perc alatt feldobtam rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12717 Dátum: 14 jan 11, 19:20:43 » |
|
Túl sok oldalt alkottatok míg felértem a koliba. Baninak üzenem, hogy egy szemét kis homi, és stéber.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12718 Dátum: 14 jan 11, 19:22:44 » |
|
Akar segíteni nekem valaki?
A következő a helyzet: valahol a világon élt egy nyomorult féreg, aki a gáztűzhelyt úgy tervezte meg, hogy amikor gyufával meggyújtod a lángot, utána nem lehet azonnal elengedni azt a kis tekerőízét, hanem még nyomni kell neki a gázt egy kis (valójában: kurva sok) ideig, különben kialszik és kezdheted elölről az egészet. Az ilyen baromság nem türelmetlen embereknek való. Na abban kéne a segítség, hogy ki kéne deríteni ki volt ez, aztán egy időgéppel visszamegyünk az időben, megkeressük ezt a hülyét, és szarrá verjük. Ez utóbbihoz féltéglát, vagy bármilyen tetszőleges mezőgazdasági szerszámot tudok biztosítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12719 Dátum: 14 jan 11, 19:24:46 » |
|
Anno a nagymamám ezt úgy oldotta meg, hogy fakanalat nyomott oda, ahol nyomni kellene a gázt ő meg addig tett-vett. A miénkkel ezt sajnos nem lehet megcsinálni. Aes, meg kell értened, csak akkor tudunk időt utazni, ha napkitörés történik, az meg elmúlt, ahogy az esélyed is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|