Syzygy
|
 |
« Válasz #12525 Dátum: 14 jan 11, 12:21:36 » |
|
Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó Az briteknek a kiejtésük borzasztó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12526 Dátum: 14 jan 11, 12:22:31 » |
|
Akkora laskagombákat rántottunk, mint Saphi tudása.
Csodálkozom, hogy az ajtókeretet nem kellett kiszélesíteni, hogy be tudjátok vinni a lakásba.  Szizi, a brit angol tényleg borzalmas, de azért biztosan van egyfajta bája. Csak még nem jöttem rá, mi az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 12:23:18 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12527 Dátum: 14 jan 11, 12:24:31 » |
|
Az akcentus is ízlés dolga.  Nekem pl sokkal jobban bejön a bunkó déli redneck kiejtés, mint az britek kiejtése. Pl Merle Dixon hangja, az nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12528 Dátum: 14 jan 11, 12:25:23 » |
|
Szerintem pont, hogy az angliai angol gyönyörű, meg a walesi, az ír nem tetszik, a skót sem... A kelta nyelv is szép (mint a tündenyelv *-*) Vissza akarok menni kicsit Nagy-Britanniába (Londonba, vagy Walesbe valahova).
Múltkor megnéztem a Don Jont na ott volt borzasztó ez az amerikai gettó angol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 12:26:41 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #12529 Dátum: 14 jan 11, 12:33:07 » |
|
1:38-tól az i owe you my life sir, is jó, de ami igazán zseniális az Iain Glen, mint Jorah hangja, és ő skót színész, de nagyon jó kiejtése van. i know him, hes one of the greatest fighters the seven kingdom has ever seen and as the lord commander of robert baratheons kingsguard.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12530 Dátum: 14 jan 11, 12:35:00 » |
|
Ez egyébként is mennyire király jelenet volt.  Csak azért jócskán eltérek a könyvtől azzal, hogy Selmy azonnal bemutatkozott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #12531 Dátum: 14 jan 11, 12:38:30 » |
|
noemimi-chan: Ebben a dologban mindenkinek más a véleménye.  A mi osztályunk hamarosan megy Londonba. 
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12532 Dátum: 14 jan 11, 12:45:26 » |
|
Senkit sem érdekel, hová mentek, azt leszámítva, te mikor tűnsz el. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 12:49:37 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #12533 Dátum: 14 jan 11, 12:46:19 » |
|
Ez a kép még a tegnapi Han Solo témához kapcsolódik:  Jogos meglátás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #12534 Dátum: 14 jan 11, 12:48:05 » |
|
Te meg tarts meg magadnak a véleményedet, mert az meg engem nem érdekel. 
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #12535 Dátum: 14 jan 11, 12:52:10 » |
|
Szívesen kimennék pár hónapra jövő nyáron, idén szakmai gyakorlat fél éven át, azt meg Mo.-n szeretném csinálni, Szlovákiában már voltam, most már merem használni az angolt, bár így hogy szabin vagyok dec. eleje óta kiestem a formából. -.-"
Megakarok tanulni németül. Lehet beiratkozom a tavaszi félévben.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #12536 Dátum: 14 jan 11, 12:53:25 » |
|
Senkit sem érdekel, hová mentek, azt leszámítva, te mikor tűnsz el.  Ennyire azért ne vidd túlzásba a barátkozást. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #12537 Dátum: 14 jan 11, 12:55:35 » |
|
Attól, hogy béna vagy ahhoz, hogy megértsd, még jól hangzik, ezerszer jobban, mint más akcentus, például az Aes-féle redneckes, amit végig sem bírtam hallgatni. Személy szerint iszonyúan idegesítene az az ember. Engem meg hidegen hagy, hogy érdekel-e a véleményem, nem egy 15 éves kis újonc fogja megmondani, mit tartsak magamban és mit nem. Mostanában a pelenkás újaknak nagyon felvágták a nyelvét, úgy tűnik. Coelho, mi baj a szívélyes fogadtatással? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #12538 Dátum: 14 jan 11, 12:58:25 » |
|
Ha ennyire "senkit sem érdekel", hová mennek, minek véleményezed? Akkor meg tegyél rá magasról.
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12539 Dátum: 14 jan 11, 13:03:23 » |
|
Kurohi ahhoz, hogy ignoráljanak, olyanná kell válnod, mint én. Nézd ahogy harcolok, nézd, ahogy a vér csörgedező patakból Tarantinot megszégyenítően előtör a sebekből, mint egy gejzír. Igen... Ennek semmi értelme, de tudd, hogy a bannod napjáig figyelemmel kísérem az utat, melyet bejársz annak érdekében, hogy szavaid és gondolataid érvényesíthesd egy felsőbbrendű réteggel szemben. Magyarul: csak így tovább, én melletted állok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|