Aes Sedai
|
|
« Válasz #11610 Dátum: 14 jan 01, 19:00:05 » |
|
A legjobb megoldás - a nem ivást kivéve - az az, ha megválogatod mit iszol. Pl. ha normális minőségű, száraz vörösborral rúgsz be, akkor a másnapod sokkal jobb lesz, mintha sör + vodka kombóval tennéd ugyanezt. Az édes, konty alá való italokról nem is beszélve. Azok kötelező rókaidézők.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11611 Dátum: 14 jan 01, 20:27:38 » |
|
Valaki a tejet javasolta, de ez az egyik ismerősömnek nem igazán jött be..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11612 Dátum: 14 jan 01, 20:42:18 » |
|
Jók a képek Detty amúgy. Aludj sokat és minden jó lesz, meg persze víz. Btw, Sherlock! POnt a múltkor néztem meg megint az utolsó részt takarítás közben, így alig várom a mostanit. Csak ezért írtam, látom amióta nem voltam, páran kék csíkban díszelegnek. Kis kockák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11613 Dátum: 14 jan 01, 21:01:52 » |
|
Téged is lehagytalak Minagi. Már fél óra sincs éssssss
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11614 Dátum: 14 jan 01, 21:21:49 » |
|
Itthon még van pia ami megvan őszibarack ízű vodkalikőr (ilyen 20%os kis gyenguszka), és még a Törley pezsgőm is meg van. Nem baj lesz januárban egy szülinap is meg még egy névnap is (az a sajátom).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11615 Dátum: 14 jan 01, 21:31:07 » |
|
Téged is lehagytalak Minagi. Basszus, tényleg, ezt nem hagyhatom. Elkezdődött, én holnap nézem azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11616 Dátum: 14 jan 01, 21:38:23 » |
|
Majd 9-kor kezdődik mégis. szóval még 22 perc. streambe be !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11617 Dátum: 14 jan 01, 21:40:02 » |
|
Most a Sherlockról van szó? Azt hol lehet megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11618 Dátum: 14 jan 01, 21:42:00 » |
|
BBC live-on, bár mikor én próbáltam használni (na vajon mit akarhattam nézni? ), akkor nem működött. Amúgy már rég elmúlt 9 óra vagy most az ottani időre gondoltok? Jók a képek Ayumi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11619 Dátum: 14 jan 01, 21:43:34 » |
|
Köszi Mini, szerencsére a gázabbak csoporton belül maradtak. Meg rólam nem sikerült olyan sokat csinálni, végig a nappaliban ugrándoztam. xD Amúgy köszi a tanácsot, megvolt. :3 Ééééés már hét közepe van és mindjárt suli.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11620 Dátum: 14 jan 01, 21:44:01 » |
|
Ottani idő, de ez ebben a kontextusban elementary my dear Zita. Streamen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11621 Dátum: 14 jan 01, 21:44:21 » |
|
Kösz. A gimp le is fagyott (nem a gimp hibájából hanem ezen a gépen már minden lefagy). Ez a Sherlock biztos leszedhető torrentről és található hozzá felirat a hp-n akkor úgy is tudod nézni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11622 Dátum: 14 jan 01, 21:45:05 » |
|
Nálam se működik a BBC Live, majd később nézem meg inkább, ha már lesz torrent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11623 Dátum: 14 jan 01, 21:45:36 » |
|
Mindjárt, mindjárt, mindjárt, mindjárt. Te hibád lesz, syzy, hogy nem fogom érteni a felét, mikor Sherlock elkezd hadarni. :DD Syzy, és fejezd már be a róla való eszmecserét itt, látod, hogy már az unalmas trió is róla beszél, és ha elkezdenek róla beszélni, ugyanolyan unalmas lesz, mint a Dr who.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11624 Dátum: 14 jan 01, 21:54:50 » |
|
Megnyugodhatsz Saphira, én arról nem igazán tudok beszélni. Jó sorozat, de csak ennyi számomra.
Tudnék én másról is beszélni, csak ti meg nem ismernétek vagy nem érdekelne titeket pl. G&J fanfic széria vagy arról amiről a fanfic készül. Itt a fórumon hosszabban csak a Bleachről, Magiról és a DW-ről szoktam beszélni, mert ezeket ismerem és szeretem annyira, hogy szívesen beszéljek azokról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 01, 21:57:29 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
|