24 nov 20, 16:30:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 759 760 [761] 762 763 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235520 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #11400 Dátum: 13 dec 31, 00:29:07 »

Azt csiripelik a madarak (tudósok) hogy ha valaki visszamegy a múltba és mondjuk megöli a nagyapját az apja foganása előtt (elvileg el kéne tűnnie mert meg se születne de akkor ki öli meg nagypapit ugye...) ez a paradoxon.
Viszont vannak ilyen elméletek hogy az univerzum többfelé ágazik és ha vissza megyünk a múltba az nem egy vonal hanem egy másik jövő jön létre ami a miénk mellett fut vagyis párhuzamos.  Technikai KO
Szóval ha valaki megöli nagypapit fiatalon akkor nem nagypapit öli meg hanem a párhuzamos alteregóját.  Gondolkozik

Persze ezek csak elméletek, tévedhetnek is mint amikor azt hitték hogy a Föld az univerzum központja.  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 00:30:56 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11401 Dátum: 13 dec 31, 00:31:28 »

Saphi nekem orvosok mondták ezt. Diplomával, tapasztalattal... bár mellettük nem volt akkor ott egy anatómia könyv, az is igaz.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #11402 Dátum: 13 dec 31, 00:38:39 »

Azt csiripelik a madarak (tudósok) hogy ha valaki visszamegy a múltba és mondjuk megöli a nagyapját az apja foganása előtt (elvileg el kéne tűnnie mert meg se születne de akkor ki öli meg nagypapit ugye...) ez a paradoxon.
Viszont vannak ilyen elméletek hogy az univerzum többfelé ágazik és ha vissza megyünk a múltba az nem egy vonal hanem egy másik jövő jön létre ami a miénk mellett fut vagyis párhuzamos.  Technikai KO
Szóval ha valaki megöli nagypapit fiatalon akkor nem nagypapit öli meg hanem a párhuzamos alteregóját.  Gondolkozik

Persze ezek csak elméletek, tévedhetnek is mint amikor azt hitték hogy a Föld az univerzum központja.  Gondolkozik

Na ezt most jól megmagyaráztam az előbb.  smirksweat Akkor megpróbálom egy példával. Nyugodt szívvel leírom ide, hisz csak egy fanficnek tervezem, amit meg nem hiszem, hogy olvasnátok.

Szóval, a szereplő visszakerül a múltba, ott eltölt mondjuk úgy elég békésen olyan 3 évet. Megjelenik egy ellenség aki azt mondja, hogy ő a jövőbeli énje, később kiderül, hogy ő egy párhuzamos dimenzióból jött. Na ő okozza azt, hogy a szereplő a múltba kerül. Végül az ellenség meghal. Közel egy évvel később sikerül neki visszajutnia a saját idejébe és a még a múltban talált mágikus amulettnek hála párhónap múlva sikeresen visszamegy rendszeresen a múltba. Később találkozik az ellenségével, csak a fiatal énjével és onnantól kezdődik ez az egész köztük. Telnek az évek, míg egyszer csak valami elkezdi megenni a dimenziókat, ami eredetileg meg is történt volna, de a kettő összefogott és sikeresen megállítja. Itt egy istenféleség örül is, de mivel megváltoztatták a sorsot ezért megbünteti. Mindkettőjüket átváltoztatja és a szereplő abba a medálba lesz zárva, amit eddig használt (itt persze vadiúj) és visszaküldi jó pár ezer évvel ezelőttre. Hasonló történik a másikkal is. Végül a csaj szabad lesz és visszaváltozik a jelenben, nem sokkal az ítélet után.

Remélem érthető valamennyire. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 00:43:27 írta zitagirl » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #11403 Dátum: 13 dec 31, 00:43:21 »

Nagyjából ja, csak eléggé nem fog most az agyam.  smirksweat
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #11404 Dátum: 13 dec 31, 00:49:04 »

Pár napja találtam ki a végét. A többi kb. megvolt már egy jó ideje. Persze még jó párszor átgondolom, hogy ne legyen benne túl sok hiba.
Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy az emberek hogyan fogják fogadtatni ezt, mert a témában legtöbbször szerelmi történet szokott lenni, márpedig ebben nem igazán lesz, majd csak a végefelé szép lassan.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 00:50:32 írta zitagirl » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11405 Dátum: 13 dec 31, 00:50:12 »

Saphi nekem orvosok mondták ezt. Diplomával, tapasztalattal... bár mellettük nem volt akkor ott egy anatómia könyv, az is igaz.

Hát jó. Tudod amúgy, hogy zitagirlék miről beszélnek? Nevet

Képzeljétek, én akkor sem halnék meg, ha kivennék a lépem. :DD
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11406 Dátum: 13 dec 31, 00:57:16 »

Miért nem? :O Mármint az oké, hogy életben maradsz, csak miért?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #11407 Dátum: 13 dec 31, 01:00:44 »

Képzeld én se halnék meg ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11408 Dátum: 13 dec 31, 01:01:59 »

Jó, de csak azért, mert te is különleges vagy, mint én. Nevet

Vajon mit csinálhat a lép?  Ohh My God :DDDDD
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aEi_4Cyx4Uw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aEi_4Cyx4Uw</a>
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #11409 Dátum: 13 dec 31, 01:10:09 »

Okkké...

Én azért megtartom a sajátom, de, ha ti kivetitek, akkor szóljatok. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #11410 Dátum: 13 dec 31, 01:12:16 »

Nyilvánvalóan Saphi. Nevet
Ez a videó pedig oltári. Nevet

Az orvosi pálya menő Szomorú én is akarom. T_T Néha olyan irigy vagyok, de tudom, hogy bölcsen döntöttem. Ez is képes az őrületbe kergetni, és ha akarnám és úgy helyezkednék el embertömegeket tudnék megmérgezni. ikszdé

heo én is megtartom és a manduláim is, már csak ilyen gyűjtögető típus vagyok (bár hiányzik 2 örlőfogam, és egy anyajegyet is leszedettem már Szomorú ). xD
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 31, 01:14:21 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #11411 Dátum: 13 dec 31, 01:15:28 »

Nekem is meg van még minden szervem (szervkereskedők jól járnának velem).  Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #11412 Dátum: 13 dec 31, 01:16:42 »

Szerencsére nekem is. Semmim sem tört el és minden rendesen működik.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #11413 Dátum: 13 dec 31, 01:19:18 »

Nekem is működik (leszámítva hogy a látásom hallásom és a szívem [önhibámból] gyenge).

ÁÁÁ Sose fogok lefeküdni aludni.  smirksweat  ikszdé
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11414 Dátum: 13 dec 31, 01:44:51 »

Nyilvánvalóan Saphi. Nevet
Ez a videó pedig oltári. Nevet

Az orvosi pálya menő Szomorú

Annyira nem.
Néha ki akarom önteni erről a lelkem, mintha tényleg lelki szemeteszsák lenne a fórum, de aztán valamiért mindig eltántorodok ettől, mert nem akarok depressziósabbnak tűnni, mint Micsudi. Nevet
Persze az egyetem tett ilyen sötétté és kilátástalanná mindent, de mégis olyan se veled, se nélküled kapcsolat ez köztünk, mert nyáron meg valamiért nagyon hiányzott. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 759 760 [761] 762 763 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins