24 nov 16, 23:41:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 672 673 [674] 675 676 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1227629 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10095 Dátum: 13 dec 08, 13:38:11 »

Mert vonzódnak az undorító dolgokhoz.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #10096 Dátum: 13 dec 08, 13:53:52 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uKrCE1aYz7o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uKrCE1aYz7o</a>

Keep calm and listen the music  Pirul
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10097 Dátum: 13 dec 08, 13:54:16 »

Szeretem, mikor ilyen egyszerű igazságot mondasz Gdat. A világ annyival szebb tőle.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10098 Dátum: 13 dec 08, 13:58:58 »

Az én igazságaimat bezzeg sose dícséri senkisenem.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10099 Dátum: 13 dec 08, 14:01:21 »

Mert a Johnt latin betűkkel írják, a Sasaki Kichiizét meg nem, és a magyar helyesírás szabályai szerint a nemlatin betűkkel írt szöveget magyar kiejtés szerint kell írni. Annyira nem bonyolult szerintem. Vagy csak én látok benne értelmet? Nevet
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10100 Dátum: 13 dec 08, 14:02:48 »

Sose fogom megérteni, hogy ha a John-t nem kell magyarosítani Dzsonra, vagy a Bordeaux-ot Bordóra, akkor a Sasaki Kichisaburou-t miért kell  Szaszaki Kicsiszaburónak írni.
Kopogtass az ELTE-n vagy az MTA-n és mond meg, hogy mekkora barmok vagyunk amiért ilyen hülye szabályokat hoznak. Most komolyan, miért írjuk félfonetikusan? Rengeteg olyan hang van ami több hang egyvelegének hangzik, mégsem így írjuk. Ilyen az a-á , de mondjuk van olyan eset is, mint a Naruto, ahol a Na-árüto/Naárüto lenne a fonetika alapján a helyes. Ahh, de mi hülyék mit pofázunk bele a hülye észjárásunkkal, meg a vacak Hepburn átírással, amikor az agyasok és a japánok ezt így hozták össze...

Az én igazságaimat bezzeg sose dícséri senkisenem.
Kössz b+. xD Tegnap pont meg lettél dícsérve általam. Vagy legalábbis az nálam már a dícséret jele volt... :'D
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 14:04:26 írta Ishida » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10101 Dátum: 13 dec 08, 14:06:07 »

Azt is latin betűkkel írják, csak Hepburn-átírással. Ami a hivatalos latin betűs japán írás. A magyar átírás meg csak torzítja a nevet.

Ennyi erővel Arnold Svárceneggert és Dévid Hásszelhofot kell írni. Pont azért találták ki a Hepburnt, hogy ne kelljen ilyen gusztustalanságokra fanyalodni a japán szavakkal kapcsolatban.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 14:08:08 írta Gdat88 » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10102 Dátum: 13 dec 08, 14:06:59 »

Szép napot. Bank kártyával rendelek kaját, akkor illik adni borravalót? xD (Végülis tudják hol lakok, akkor már illik lefizetni nem? xD)

Szerintem rita be se kopogtass, hanem rúgd be azt és mutatkozz be (by Dwayne The Rock Jhonson: Amikor a lehetőségek ajtaja előtt sétálsz.. ne kopogtass rajta, hanem rúgd be azt a sz@rt, mosolyogj és mutatkozz be !! <3)

Szerk.: Idézet módosítva így szól pontosan :Đ
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 14:08:43 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10103 Dátum: 13 dec 08, 14:16:34 »

Moszt hogy mondod tényleg. De azt a dícséretet azért megérdemeltem.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10104 Dátum: 13 dec 08, 14:37:44 »

Hm sziasztok! Jó volt ez a tegnap a céges mikulásnapi buli! Mosolyog Jól bezabáltam marhapörkölttel, meg annyit ittam mint kozákezred lovastul, és még csak be sem csíptem... Jó buli volt! Nevet Jó dolog ha a főnöknek étterme van valahol... Ingyen kaja-pia... Csak ne lett volna 3 óra hossza az út busszal...

>Brr hideg van! :S
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 14:38:18 írta Gabesz » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10105 Dátum: 13 dec 08, 17:36:37 »

Nálunk is lesz céges buli jövőhét pénteken de csak a Nestléseknek, a "külsősöknek" nem, úgyhogy arról lemaradok.  smirksweat
Viszont e miatt pénteken délután 2től szombat délután kettőig nem lesz termelés, ami azt jelenti hogy (éjjeles hét) a péntekem szabadnap.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10106 Dátum: 13 dec 08, 18:03:17 »

Mindig illik borravalót adni, de bankkártyánál sztem nem várják el annyira mint egyébként, meg talán ciki is még odanyomni egy teszem azt 100-ast a futárnak xD

Gabesz nálunk a koliszobában felettébb meleg van vihetsz innen meleget Nevet

Nem szeretek visszajönni ButaPestre -.-", karácsonyt akarok és otthonlétet Durci
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10107 Dátum: 13 dec 08, 18:17:39 »

Ja.. Külsős dolgozó.. Másodrendű dolgozóként kezelik az embert a cégnél, kevesebb a fizu, és még többet is dolgozol...
Én is külsős vagyok, de nálunk a karácsonyi ajándékoknál szokott meglátszani... A cégesek kapnak ajándékot dögivel, a külsősöknek meg valami aprósággal szokták kiszúrni a szemét...
Mondjuk nállunk a bulikban nincs ilyen megkülömböztetés hálistennek...

Noe homokosok kíméljenek! Olyan melegségre nem vágyom! ikszdé Inkább a fagyhalál!  smirksweat
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10108 Dátum: 13 dec 08, 18:25:37 »

De én szószerint értettem a meleget Szomorú túlműködik a fűtőtest Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10109 Dátum: 13 dec 08, 18:45:45 »

Jaa bocsi!  smirksweat Az nem baj ha meleg van.. Inkább nyomja a meleget ész nélkül, minthogy ne működjön...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 672 673 [674] 675 676 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins