Ayumichan
|
|
« Válasz #7605 Dátum: 13 okt 23, 19:57:48 » |
|
Beöltözhetnék... mondjuk boszinak? Még illene is hozzám. Felnagyítva mintha havasi lenne(táj) talán. Havasi.. havas mi?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7606 Dátum: 13 okt 23, 20:09:50 » |
|
Én a Halloween-ben egyedül azt szerettem, hogy akkor mindig tök jó tematikus cuccok voltak Farmville-ben. Amúgy marhaság lenne átvenni ezt az amcsiktól. Vagy egyáltalán bármit átvenni tőlük, a haditechnikájukon kívül. A valentin nap helyett inkább vettük volna át a Halloween-t. Még mindig jobb lenne. (Bár nem kell félni, jön mind a kettő úgyis.) Ma viszont egy annyira édes, kövér fekete nősténymacskával találkoztam. Tök szelíd volt. És nagyon kövér, csoda, hogy nem durrant ki. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7607 Dátum: 13 okt 23, 20:11:39 » |
|
Épp ez a gond elakadtam a havasi résznél mert sok lehetőség van.Tájat meg nem éppen akartam rá írni. Lényeg illik a Télbe. (a segítőd) Amerikai halloweenek(hasonlónak) én is örülnék bár az ország kis részén már van. Kis koromba még jobban jött volna,főleg hogy itt van egy játékbolt a környéken(elég komoly). Tegnapi meg tényleg nem volt az én napom. Elveszett a diákom,a bérletem,de a tok megmaradt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 20:15:01 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7608 Dátum: 13 okt 23, 20:15:10 » |
|
Azt hogy? Elől volt vagy mi? Na most csináltathatsz újra személyit. Én majdnem elvesztettem minden iratomat, de szerencsére csak a kapuban esett ki a zsebemből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7609 Dátum: 13 okt 23, 20:16:24 » |
|
Ezt nem értem pontosan.A személyim az Másik tokban van tehát az megúszta(sokkal biztosabb).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7610 Dátum: 13 okt 23, 20:17:43 » |
|
Ja bocsi, diákot írtál én meg személyire gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7611 Dátum: 13 okt 23, 20:26:23 » |
|
Épp ez a gond elakadtam a havasi résznél mert sok lehetőség van.Tájat meg nem éppen akartam rá írni. Lényeg illik a Télbe. (a segítőd) Sóval jól beleolvadna egy havas tájba? Csak a szép szemei buktatnák le. Hogyan hagytad el ha a tok megmaradt? Ez paranormális. Én személyit pl még nem hagytam el de egyszer elfelejtettem magammal vinni melóba hajgumit (a nélkül nem tudom begyömöszölni a hajzatomat a hajhálóba) és úgy kellett kérni valami rozogát adtak is, a célnak pont megfelelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7612 Dátum: 13 okt 23, 20:30:51 » |
|
Vannak ilyenek. Nem mindenre lehet tudományosan megmagyarázni.
Ezért jó a rövid haj, mert ilyenekkel nem kell foglalkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7613 Dátum: 13 okt 23, 20:34:10 » |
|
Hát igen a szemei miatt is sikerült kicsit elakadnom,legfeljebb becsukja amíg kell,vagy csillagos estén megy ki. Igen eléggé paranormális kellett egy kis idő míg felfogtam, főleg hogy pont akkor ment el a busz előttem. Mondjuk este lett egy Dr. House-os hangulatú álmom,stílus érvelő rész. Saját doktoromat teremtettem le(House stílusban) mert nem értette/érdekelte mit akarok elérni,makacs volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7614 Dátum: 13 okt 23, 20:35:01 » |
|
Nekem iszonyatosan áll a rövid haj. Olyan fejem lenne benne mint egy szép kerek labda. Ha úgy lenne már csak a kontinenseket kéne rám firkantani és a fejem lenne a földgolyó. Mondjuk a csüngős fülbevalók jól illenek a rövid hajhoz. De nekem akkor sem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7615 Dátum: 13 okt 23, 20:38:04 » |
|
Na a tudatod beszélt veled House stílusban. Enyém most nem beszél, de akkora hülyeséget összehozott ma, hogy csak na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7616 Dátum: 13 okt 23, 20:40:52 » |
|
Éppen hogy én használtam ellene.Bár eddig House érvelő stílusát még sose kaptam meg magamnak. Mintha a véletlennek akartam volna magyarázatot adni hogy mit kéne csinálnia. Kicsit már zavaros,reggel jobban értettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 23, 20:41:30 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7617 Dátum: 13 okt 23, 20:45:33 » |
|
Álmokkal ez a helyzet, bár én már reggel sem értettem, hogy mit álmodtam. Annyira emlékszem, hogy a 97E egy emeletes busz lett és azzal mentem, átváltott az agyam egy X-men részre és azután az egyik mutáns gonosz lett és a szobámat elfoglalta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7618 Dátum: 13 okt 23, 20:48:03 » |
|
Ez még mindig nem zagyvább (vagyis kevésbé zagyvább) mint amikor egy öregember beszélő cirmosmacskája átváltozik 2 szem borsóvá. Ezt elméséltem anno az osztálytársamnak és azt mondta hogy "Sok macska kéne egy tál borsófőzelékhez."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7619 Dátum: 13 okt 23, 20:50:30 » |
|
Fordítva nem működik? Borsóleves van nálunk szóval sok cicánk lenne most. Már nem emlékszem rá rendesen, de elég fura volt, pláne hogy azt a kilencvenes sorozatot már ezer éve nem láttam. Utoljára még a jetixen láttam nagyon régen, szóval nem tudom, hogy miért hozta ezt fel az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|