Saphira
|
 |
« Válasz #7530 Dátum: 13 okt 21, 09:48:47 » |
|
Hol bókoltál nekem, gman?  Nekem is érdekes az emailcímem, elsőre sosem értik meg, mindig le kell írni. De már nem változtatom meg, annyira a szívemhez nőtt, főleg, mióta a mentálhigiénés központ tele szemetelte mindenféle hülyeséggel.  Syzygy, téged is bombáz a DEMEK?  45 perce elkezdődött az anatómia órám, én meg 300 km-rel távolabb vagyok... Olyan fura érzés.  ---- Ja, látom, gman. Azt hittem, csak trollkodsz. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 21, 09:49:29 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7531 Dátum: 13 okt 21, 09:59:18 » |
|
Akkor már nem valószínű, hogy időben beérsz az órára! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7532 Dátum: 13 okt 21, 10:01:19 » |
|
Ugyan már, mintha nem létezne a teleportáció. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7533 Dátum: 13 okt 21, 10:11:56 » |
|
A téren és az időn át?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7534 Dátum: 13 okt 21, 10:13:16 » |
|
Időn át, arról nem tudok, de téren át tud teleportálni. Ha meg mégse, mert kifogy a manája, még mindig felülhet az egyik sárkányára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7535 Dátum: 13 okt 21, 10:17:01 » |
|
De már egy ideje elkezdődött, és ha késel, nem lehet bemenni, mert zárják az ajtót. Tehát kéne az az időutazás is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7536 Dátum: 13 okt 21, 10:19:12 » |
|
Akkor ne teleportálj, hanem a sárkánnyal menj. Ha téged sárkányháton megállít egy bezárt ajtó, akkor nem vagy a barátom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #7537 Dátum: 13 okt 21, 11:41:27 » |
|
Bocs, hogy csak most reagálok. A tegnapi közhelyes állításomat tartom. Gondoljatok bele! Saphinak bókoltam, de nem reagált rá, Nikkie meg reagált arra, hogy nem bókoltam. Hol itt a logika?
Erről Audrey Hepburn jutott az eszembe. http://data2.whicdn.com/images/48690901/tumblr_lwybt4PVOS1qf0abko1_500_original.jpgA DEMEK-től mindig küldenek ilyen mentálhigéniás cuccot, komolyan egyszer csak azért is elfogok menni egyre.  Most nézem hogy te is a mentálhigéniás cuccokra gondoltál, akkor ketten vagyunk, akik beléjük állítanák a baltát? Amikor átvettük a mozijegyeket a Machetére, Danny Trejo néven lett lefoglalva.  Nem állna jól a pom-pom, semmilyen körülmények között sem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 21, 11:45:30 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7538 Dátum: 13 okt 21, 13:30:53 » |
|
Időn át, arról nem tudok, de téren át tud teleportálni.
Pedig ha időben is tud az jobb, akkor ráér elindulni holnap is, akkor is odaér időben.  Mai napom: délelőttös hét, bementem dolgozni (mivel pénteken szabad voltam ezért a heti műszakbeosztással amit akkor raktak ki nem találkoztam), megnézem.. szabad nap majdnem egész hétre (egészen péntekig csak akkor kell menni). Hát felkeltem hajnalban potyára.  Sebaj. Csak pénteken kell korán kelni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #7539 Dátum: 13 okt 21, 14:07:05 » |
|
Időjárás, részeg vagy... menj haza!  (Október van vagy én emlékszek rosszul? xD) Persze azért örülünk a jó időnek.  
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7540 Dátum: 13 okt 21, 14:49:46 » |
|
Ismét későn reagálva: Tisztában vagyok azzal, hogy csak a szerencsének köszönhetem, hogy van családom.  Saphi, nem trollkodtam, azt hittem, hogy te trollkodsz azzal, hogy valami univerzum szépe képét raktad ki profilnak.  Jah, innentől mindenben igazad van, mármint eddig is úgy volt, csak nem tudtam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #7541 Dátum: 13 okt 21, 20:06:46 » |
|
Hát, ez esetben köszönöm a képet, gman.  Bár azért egy képet én nem tekintenék mérvadónak, nagyon sok nő van, aki képen csúnya vagy szép, élőben meg az ellenkezője.  Egyébként, lassan olyan szinten űzöd a bókolást, mint a törökök/arabok. Komolyan, eddig nem találkoztam még férfival, aki úgy bókol, mint ők, és mindeközben úgy lenézi a nőket, mint ők. :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 21, 20:10:11 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #7542 Dátum: 13 okt 21, 21:12:39 » |
|
gman, neked élőben is tetszene. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7543 Dátum: 13 okt 22, 05:33:23 » |
|
Nem nézem le a nőket, csak nem értem őket.  Szeretem a nőket, jó, hogy vannak.  Tuti tetszenél, egy kép alapján múzsám lettél. Komolyan, egy angyal adta neked az arcát, vagy magad vagy az angyal. Az elfimádatot meg most már végképp nem értem, minek lealacsonyodni hozzájuk? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7544 Dátum: 13 okt 22, 07:50:52 » |
|
Pedig nagyon úgy tálalod a dolgot gman, mint aki lenézi őket. Az olyan mondataidnál néha felötlik bennem, hogy kamuzod az egész feleség, gyerek dolgot,.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|