noemimi-chan
|
|
« Válasz #7470 Dátum: 13 okt 20, 14:36:48 » |
|
Műveletlen vagyok, ugyanis még nem hallottam erről a Nóráról, de a google a barátom így megtaláltam pár idézetet tőle, tényleg vicceseket ír, pl.: "Mindannyiunk élete hasonló leckékkel van tele. A környezet, a körülmények és a szereplők mások. De a tapasztalás ugyanaz. " Mindezek mellett viszont találtam egy érdekes cikket is: http://hvg.hu/kultura/20130821_oravecz_nora_jelensegÉééés jelentem időközben még a konzervemet is kinyittattam és megettem az összes halacskám. De mit egyek most?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7471 Dátum: 13 okt 20, 15:14:47 » |
|
Fura olyan világban élni, ahol van olyan ízlelőbimbó, amely nem vágyakozik a Nutella után. Nem is értem. A nyavalygással meg a panaszkodással nem lenne semmi gond, egészen addig, amíg olyan emberrel tesszük, akit valóban érdekelnek is a gondjaink. Most itt van ez a nagyon anonim fórumos közösség, és nekem nem fogja bemesélni senki, hogy itt mindenki mindenkit érdekel, sokan mégis ilyen vagy ehhez hasonló helyekre, emberekre kényszerítik rá a nyűgjeiket, és persze általában ezek nem is igazi bajok, csak... hát, picsogások. MrSaiyan ezt be lehet sorolni a világ legelcsépeltebb mondatai közé. Mondjuk ezen nevettem egy jót, mert tényleg elég ergya az a négy szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7472 Dátum: 13 okt 20, 15:18:42 » |
|
Nem fura, a Nutella, nem az igazi, vannak finomabb mogyoró krémek a Nutellánál, úgy hogy meg értem Ritát. Főleg mert a fogadott nénikém alapjáraton nem szereti az édességet, úgy hogy az talán "furább".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7473 Dátum: 13 okt 20, 15:27:03 » |
|
Henry Ford szavai, de Brian Tracy szokta tőle idézgetni. Nekik azért elhiszem, hogy nem hülyeség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7474 Dátum: 13 okt 20, 15:31:40 » |
|
Még szép, hisz Henry Ford írt arról egy könyvet, hogy minden probléma gyökerei a zsidók. (Ezt a postot Hodorért kapod. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7475 Dátum: 13 okt 20, 15:37:08 » |
|
Azt nem Disney írta? Ám volt itt ismerősöm korrepetáltam infóból. most kezdett egyetemen megtanítottam prezentációt csinálni meg egy kis excel is volt. A héten megcsináltam 4 gépet, nyitottam tetko szalont, 2 embert korrepetáltam jó vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7476 Dátum: 13 okt 20, 15:48:03 » |
|
80 kiló körül vagyok 4 megy csak. De erőltetem a cél 10 folyamatos. Onnan talán gyorsabban fejlődnék.
Akkor gyúrj rá nagyon, mert még nekem is simán megy legalább 12.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7477 Dátum: 13 okt 20, 15:53:37 » |
|
Az igazsághoz azért az hozzátartozik Saphi, hogy 15 évesen volt neked 12, csak közben sajnos lesérültél, és már nem megy úgy az edzés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7478 Dátum: 13 okt 20, 15:55:00 » |
|
Viszont akkor még egy kézzel is simán ment több széria, bokasúllyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7479 Dátum: 13 okt 20, 16:16:43 » |
|
A világ megmenekült, vettem nutellát plusz a hihetetlen izgalmas Chiefs meccsre betáraztam egy kis tortillával és kemény vagyok, mert kivételesen nem medium Salsát vettem, hanem hot Salsát. Olyan kemény vagyok, mint a geeks meme-ben a srácok, akik szénsavas vizet isznak. Ja és gratula Micsudi, olvastam, hogy megy 4 húzódszkodás. Folyamatosan edzel az előbb utóbb beérik, nem mindenki kezdheti el a dolgokat a legmagasabb szinten. Cardiózni is szoktál? Saphinak meg könnyebb dolga van, mivel kisebb tömeget kell megmozgatnia. Na remélem nem indítom el a súly-erő arányosság vitáját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7480 Dátum: 13 okt 20, 16:18:32 » |
|
Most vettünk szobabringát a héten megjön. Akkor fogok.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7481 Dátum: 13 okt 20, 16:19:28 » |
|
Tudok 15 felülést naponta. Nikkie pont így képzeltelek el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7482 Dátum: 13 okt 20, 16:34:20 » |
|
Nekem 23 húzóckodás megy felülés már ugye jóval több. 72 kg vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #7483 Dátum: 13 okt 20, 16:36:01 » |
|
És hol a virágom? Vagy az csak a legjobbaknak jár? Chö.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7484 Dátum: 13 okt 20, 16:37:37 » |
|
Felülésből én gimis felmérésen csináltam 100-at (ha jól emlékszem, pont 15 évesen ). Bár másnap kapaszkodnom kellett a szék karfájába, hogy fel tudjak ülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|