Syzygy
|
|
« Válasz #6900 Dátum: 13 okt 06, 13:44:51 » |
|
Áhh köszönöm heo, most kicsit előrébb léphettem a mondanivalómmal. (és ez független az aktuális témától)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 13:45:27 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6901 Dátum: 13 okt 06, 13:46:58 » |
|
Bocsánat, tévedtem. Jó fej volt. Noé fiait és feleségüket is megmentette =D Így már más szemmel tekintek rá =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6902 Dátum: 13 okt 06, 13:51:57 » |
|
- Ettél az almámból? Akkor rohadj meg te suttyó és dögölj meg lassan , aszalódj , mint a szilva! Ja és én még mindig jófej vagyok. Ja és ha valami csoda folytán 2 minusz 1 fiad tovább népesíti a planétát, és azok majd valami hülye ötlettől vezérelve megpróbálnak feljönni hozzám a Mennyekbe, majd jól összekutyulom a nyelveteket , hogy röhöghessek rajtatok idióta embereken, akiket jobban szeretek minden lénynél. De tényleg! Ja és kiírtom az egész emberiséget, mert szerintem elkorcsosodik a fajotok kedves Ádám, és ezért majd jól megmentek mindenből kettőt a világon! - Miért az állatok mit tettek Uram, hogy őket is halállal sújtod? - Semmit, csak szombaton állok neki a bulinak és áthúzódna vasárnapra ha minden állatot meg akarnék menteni. Meg amúgyis Noé nem tudná megépíteni a bárkákat és nem is tudná begyűjteni az állatokat. - Miért az amazonasi rovarokat begyűjtötte ott közép-ázsiai térségben? - Tudod mit b*g?! Nem spoilerezek többet és most elbocsátlak, mint juhokat a farkasok közé! - Ez nem egy filmben lesz? (Fizetett hírdetést olvastak, a Jobb Magyarországért Antijezsuita propagandáját.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6903 Dátum: 13 okt 06, 13:54:45 » |
|
Apu paprikás hangulatban vagy most nagyon. A Bibliát én elveztem elolvasni. Na jó nem az egészet, de vannak benne jó történetek. Ishida te tisztában vagy vele, hogy az Ótestamentum s az Újtestamentum más vallási szemléletben íródott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6904 Dátum: 13 okt 06, 13:56:24 » |
|
Teljesen! Feljebb párral olvashatod is, ahogyan utalok is erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6905 Dátum: 13 okt 06, 13:58:25 » |
|
Látom azt a mondatod, csak valahogy az összes többi hsz-ből nem az jön le, hogy te ezzel igazából tisztában lennél. Inkább csak az, hogy tudod hogy van Ó és Új része a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6906 Dátum: 13 okt 06, 13:59:04 » |
|
De emberek itt egyáltalán nem a bibliáról van szó! De megint leragadunk a részletekbe. ez is a gman hibája
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6907 Dátum: 13 okt 06, 13:59:19 » |
|
Az ószövetségből olyan metál dalokat lehetne írni ahol az isten gonosz Úgy hogy semmin nem kell ferdíteni Teremtésmítosz? Úgy érted amit a suméroktól loptak? A keresztény egyház egy politikai elnyomó szervezet volt ami pénzt biztosított magának és ezért cserébe az uralkodókra istentől származó hatalmat "adtak". Illetve félelemben és sötétségben tartották a népet.(kivétel van persze de ez a lényeg)
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6908 Dátum: 13 okt 06, 14:01:32 » |
|
Próbáltam a beszélgetés stílusának megfelelően elnagyoltan beszélni a témáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6909 Dátum: 13 okt 06, 14:02:57 » |
|
Igen Micsudi. Éjjel belopóztak a Sumérokhoz, leszúrták a teremtésmítosz őrzőjét és lenyúlták. Nem lopott itt senki semmit se el. Még akkor se ha egy és ugyan az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6910 Dátum: 13 okt 06, 14:03:44 » |
|
Igaza van Moritának! Nem lopták, hanem plagizáltak. Keltáktól, Suméroktól meg tőlem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6911 Dátum: 13 okt 06, 14:12:09 » |
|
Eddig nem igazán kedveltem Kirát a Death Note-ból, de rájöttem, hogy teljes mértékben megértem mért vált sorozatgyilkossá, ha nekem lenne hatalmam megváltani a világot, velem is elszaladna a ló...
Milyen kár hogy a világon nem létezik eredetiség, hiszen minden nagy irodalmi alak plagizált ennyi erővel pl. Tokien is, a mi magyar íróinkról, költőinkről meg már ne is beszéljünk. Ugyan mit akarnak ezek, ejnye Jókai... Radnóti meg pláne nevetséges...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 14:29:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6912 Dátum: 13 okt 06, 14:13:40 » |
|
a lopást nem úgy kell érteni áhh nem szól szám nem fáj fejem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6913 Dátum: 13 okt 06, 14:19:37 » |
|
Én a Halállistával megölném a világ összes vezető személyét, még nagyobb cégekét is. Ha újakat választanak, akkor megint. Kíváncsi vagyok, hogy mi történne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6914 Dátum: 13 okt 06, 14:28:40 » |
|
Csak akkor gyilkolhatsz ha tudod a nevüket. Te tudod a világ összes vezető személyének a nevét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|