Micsudi
|
|
« Válasz #6255 Dátum: 13 szep 21, 21:18:52 » |
|
cool Egy csomó jó fotót lehetne ott csinálni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6256 Dátum: 13 szep 21, 23:11:39 » |
|
Rendeznék egy nagy bulit az újonnan vásárolt lakásomban (mert előtte vennék ugye egy jó házat valami olyan környéken ami nem "gettó") és meghívnék oda egy jó pár embert, és elcsábítanék egy (bizonyos) pasit. És nyitnék valami jó kis vállalkozást (valami kávézófélét). De ez az OP féle hajókázás sem rossz ötlet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 21, 23:14:33 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6257 Dátum: 13 szep 21, 23:22:47 » |
|
Az egyik kedvenc előadóm egyik videóját néztem nemrég, aki pont arról beszélt, hogy ő nem vágyik pl. lottóötösre, mert csak azokkal a dolgokkal akar rendelkezni az életében, amelyekért ténylegesen megdolgozott. És sosem vágyakozik olyasmi iránt, ami nem az övé vagy amit nem a saját erejéből ért el. Érdekes gondolatmenet volt számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6258 Dátum: 13 szep 21, 23:27:21 » |
|
Én vennék egy házat, és autót, meg lejogsiznék gyorsan Jó öltönyben járnék és semmiből nem adnék a legjobb alá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #6259 Dátum: 13 szep 21, 23:33:30 » |
|
Hmm hát nekem az lenne az első, hogy mennék egy kis világ körüli túrára majd Japánban összevenni minden animés, mangás cuccot
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6260 Dátum: 13 szep 21, 23:33:47 » |
|
Én vennék egy házat, és autót, meg lejogsiznék gyorsan Jó öltönyben járnék és semmiből nem adnék a legjobb alá És hirtelen az összes (már ha tudnának a nyerésedről) online csaj ismerősöd felkeresne hogy akarnak tőled valamit. Az egyik kedvenc előadóm egyik videóját néztem nemrég, aki pont arról beszélt, hogy ő nem vágyik pl. lottóötösre, mert csak azokkal a dolgokkal akar rendelkezni az életében, amelyekért ténylegesen megdolgozott. És sosem vágyakozik olyasmi iránt, ami nem az övé vagy amit nem a saját erejéből ért el. Érdekes gondolatmenet volt számomra. De az tagadhatatlan hogy olyat is el lehet érni amit önerőből nem, vagy csak pl. 20 év múlva tudnál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 21, 23:34:25 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6261 Dátum: 13 szep 21, 23:34:18 » |
|
Ayumi, a pasit miért csak lottó ötössel próbálnád elcsábítani? A könnyen jött pénz könnyen megy, részben igaza volt az illetőnek, ha valaki nem dolgozik meg a pénzért, nem tanulja meg tisztelni. Valamiért a milliárdokat nyerő személyek soha nem növik magukat nagy üzletemberré, és soha nem kamatoztatják a megszerzett pénzt. És dobpergést kérek, végre legyőztem őket! Remélem nem felejtem el a felét már holnap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6262 Dátum: 13 szep 21, 23:39:07 » |
|
Fenéket pont nem érdekelnének elmennék világot látni én is És mindent teleraknék a képekkel Gábor a világ körül Jah és befektetnék amibe csak lehet Saphira elérted hogy tapogassam a nyakam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6263 Dátum: 13 szep 21, 23:45:41 » |
|
Hát ha jól megtanultad akkor biztosan nem felejted el. Ayumi, a pasit miért csak lottó ötössel próbálnád elcsábítani?
Nem csak azzal, de úgy könnyebb lenne legyőzni az akadályokat pl földrajzi távolság. (az a röpke kb. 150-180 km), de lényegtelen mert úgy sem tud semmit az érzéseimről. De majd ezeket a dolgokat megoldom. Lottóötös nélkül is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6264 Dátum: 13 szep 21, 23:48:32 » |
|
A pénz a nők bizonyos rétegét jobban vonza mint mint a pasiknak bármelyik rétegét. Én is segítenék egy távol lakó ismerősömnek Pestre jönni. Nagykálló nem a szomszéd ÉS akkor végre zombifilmaratonoznánk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6265 Dátum: 13 szep 21, 23:52:03 » |
|
Nekem is jó lenne (családostól) Pestre költözni, sokkal jobb lenne mint ez a "csóró" Borsod megye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6266 Dátum: 13 szep 21, 23:56:09 » |
|
Borsodról elég sok merészet hallottam Van valami jó storyd ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6267 Dátum: 13 szep 22, 00:02:57 » |
|
Nekem nincs (mondjuk néhány "putri"' falvacskáról már hallottam ezt azt [de most 1 sem jut eszembe] hogy nagy a bűnözés mértéke), de konkrétan Miskolcon szerintem nincs több ilyen mint Pesten, csak az a baj vele hogy nagy a munkanélküliség, mondjuk most nekem éppen van munkám de mivel szezonmunka ezért legkésőbb februárig tart. És a saját lakótelepemről (Avas) is hallottam már szépeket bűncselekmények terén, mondjuk engem eddig nem ért atrocitás és remélem hogy ez így is marad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6268 Dátum: 13 szep 22, 00:05:41 » |
|
Micsudi, ha már a nyakadat tapogatod: ha a claviculád közepe fölött körülbelül pár centire eső felületre erős nyomást gyakorolsz (könnyű kitapintani hol, ott, ahol kib*szottul fáj), akkor sikerülhet elszorítanod a plexus brachialist, és lezsibbad a karod. Ha ezt mind a két oldalon megcsinálod, a fájdalomtól elájulhatsz. Ha ettől a ponttól pár centire a légcsöved és a fejbiccentő izmod közötti területet tartod egy ideig nyomás alatt, szintén elájulsz, mert elszorítottad a nyaki verőeret. Egyébként ha ezen a ponton valaki egy kicsit is megszúr valamivel, akkor átszúrhatják a vena jugularis internát, és minden jel (vérzés nélkül) meghalsz embóliában. Ja, és ha már kitapintható pontokról van szó, felhajtott fejnél az ádámcsutkád alatt van egy puha bemélyedés, ott végzik a gégemetszést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6269 Dátum: 13 szep 22, 00:14:34 » |
|
Most elképzeltem ahogy Spock módjára odamész valakihez és egy fogással elkábítod De legalább ma is tanultam Ha nem jön össze az orvos pálya penge bérgyilkos lehetsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|