Syzygy
|
|
« Válasz #6180 Dátum: 13 szep 19, 17:45:01 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 17:46:58 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6181 Dátum: 13 szep 19, 17:57:47 » |
|
Ez a Blaha Lujza tér? Mikor történt ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6182 Dátum: 13 szep 19, 18:02:19 » |
|
Erre nem lehet mit mondani XDXD Istenem Igaz hogy a sün kis állat de ilyen helyen akkor se fér át
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6183 Dátum: 13 szep 19, 18:38:08 » |
|
Egy pali fényképezőgépe meg kifigyel a tömegből. Az ilyesmit igen csak szeretik megörökíteni. Éééés ma este szabadnapos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6184 Dátum: 13 szep 19, 18:43:23 » |
|
Majd betolja a villamos,benzin spórolásnak nem rossz Még az ajtaja is eléggé útban van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6185 Dátum: 13 szep 19, 19:42:54 » |
|
Emberek nagy betűvel írom mert ritka pillanat: JÓ DOLOG TÖRTÉNT VELEM Voltam a munkaügyiben, és dolgozni azt még mindig nem fogok, de bevittek egy angol tanfolyamra 5 hónapos és meglesz a nyelvvizsgám. A tanfolyam ideje alatt fizetik a TB-m a Bérletem és kapok 60000Ft bruttót havonta. Nem sok de kb mint egy diákmunka. ÉS márciusra meglesz a nyelvvizsgám És ha mellette tanulom a matekot akkor lazán meglesz egy jó matek újraérettségi és akkor jövőre tuti az egyetem ... Megkergült az egerem... Na mit is akartam írni.. Az kb nettó 40, és egy kb 2 éves iskolai anyagot nyomtok majd le... A TB benne van a 60 ezer bruttóban...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 19:47:09 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6186 Dátum: 13 szep 19, 19:57:18 » |
|
Jaj, ne légy már ilyen ünneprontó, Gabesz! Micsudi életében végre valami jó is történt, te meg itt lehúzod a hangulatot. És a lényeg lényegében akkor is marad, tehát Micsudi azért fog pénzt kapni, meg támogatást, meg tudást, hogy... hát tanuljon. Ez mindenképpen jó biznisz neki. Aztán meg ki tudja, milyen csinos, gonosz lányokat ismer meg a tanfolyam közben, amilyen szerencséje van, kifogja a magyar Rubyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6187 Dátum: 13 szep 19, 20:13:44 » |
|
Nem hiszem, hogy egy nyelvvizsgaszint elérése két éves tananyag lenne... Mindenhol ezeket a villamosos képeket látom. Kezd unalmas lenni. http://szuperblog.hu/hosunk-egy-egyetemista-lany-trollkodott-a-rendorokkel/ Ezen az oldalon is megjelent, és az imént belinkelt cikkből ki is derült, mennyire aljahonlap, ha egy ilyen idegesítő kotnyeles idiótát tartanak a hősüknek. Egyébként annyira idegesítő és fárasztó, hogy kötelezők az előadások. Meg nevetséges, hogy előadásról kettőt lehet hiányozni, szemináriumról meg kétszer annyit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 20:16:15 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6188 Dátum: 13 szep 19, 20:32:39 » |
|
Nagyon kínosan éreztem magam a lány helyett is amikor olvastam ezt Saphira. A világon semmi értelme nem volt és pláne nem értem miért kell hasra esni ha valaki tudja a rendfokozatokat. Jaj se hülye emberek vannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 20:40:25 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6189 Dátum: 13 szep 19, 20:36:38 » |
|
Meg nemcsak a rendfokozat, hanem az is milyen már, hogy "állampolgári jogokra" hivatkozva beleköt a rendőrbe, aki a munkáját végzi. Nevetséges. Miért ne igazoltathatná a hajléktalant?
Bezzeg, ha bármi probléma történik, a rendőrséghez szaladna segítségért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6190 Dátum: 13 szep 19, 20:40:38 » |
|
De amúgy milyen jó sztorit lehetne ebből csinálni. A gonosz rendőrök vérben forgó szemekkel lesték az áldozatot, akit bevihetnek az örsre, megkínozhatják és rábizonyíthatnak egy emberölést. De hirtelen a semmiből előlépett egy határozott, pimasz lány, aki a elképesztő dinamikájával, mindenkit lehengerelt. A rendőrök összenéztek és mivel már oly sok embert juttattak villamosszékbe ártatlanul, pillantásokból is megértették egymást. A Szemükből a következő gondolatok sugároztak.
-Úr Isten, ez még a rendfokozatunkat is tudja. Ki lehet ez a lány? -Nem tudom, de szerintem nem kéne vele szórakozni, mert eltipor minket.
Majd lehajtott fejjel szégyenkezve elballagtak. A tömeg pedig őrjöngött, de mire meg akarták köszönni, a rejtélyes jótevő már eltűnt. Talán csak egy angyal volt az égből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 20:41:21 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6191 Dátum: 13 szep 19, 20:45:29 » |
|
És a rejtélyes jótevő utána elhencegett vele Facebookon. Én is megtanulom már a rendfokozatokat, hogy megfélemlíthessem a rendőröket. Ezt most találtam: http://www.hatalyonkivul.hu/orvos-jogasz-haboru-avagy-jogasz-fogasz-nem-doktor"Kb. 25 éve hallottam egy debreceni medikustól az alábbi kis rigmust: „Jogász, fogász nem doktor”. Hogy ez azóta is élő, illetve más karokon is ismert-e, azt nem tudom. E tárgyban még nem végeztem kutatásokat." Vicces, még létezik, csak ma már úgy hangzik, hogy "fogász nem orvos, jogász nem ember".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6192 Dátum: 13 szep 20, 08:27:23 » |
|
Csak azért mehettem erre a tanfolyamra mert van érettségim is meg szakmám is! (érettségi az adott nyelvből) ÉS 5 hónap alatt egy hiányos de meglévő tudást nehogy már ne lehessen felhozni nyelvvizsgaszintre. Matekhoz dettó így állok hozzá! ÉS inkább azzal lesznek akkor gondjaim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6193 Dátum: 13 szep 20, 09:28:42 » |
|
Saphi vicces sztori, meg tetszik a pasi aláírása: prof.dr.Bonvy Iván igazságügyi anekdotiológus szakértő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6194 Dátum: 13 szep 20, 09:38:46 » |
|
Hmm amerikában az orvosok nem is Dr, hanem MD (Medical Doctor) titulust kapnak a félreértések miatt. Nem tudom máshol is így van-e. Mert Doktorátust mindenből lehet szerezni. Az orvosoknak jogászoknak jár a végzettségükhöz. De a világon mindenhol be lehetne ezt vezetni És akkor lenne valamennyi megkülönböztetés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|