dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6135 Dátum: 13 szep 18, 17:22:15 » |
|
Jézusom,hát akkor van ízlésük az embereknek,67-es orrjuk meg halszemek,de legalább emberszabásúaknak tűnnek .Megnéztem ,hát csak röhögni tudok rajta.Mondjuk általában ilyenek a shoujo mangák,szegény lányokat sajnálom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6136 Dátum: 13 szep 18, 17:37:24 » |
|
Miért sajnálasz? Senki nem kényszerít minket hogy ilyen szarokat olvassunk mondjuk egy Árnybíró vagy Sámán király helyett
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6137 Dátum: 13 szep 18, 17:48:00 » |
|
Na ez meg a másik. Egy shoujo mangát sem olvastam még el sosem. (és egy ilyen animét láttam az a Nana). Úgyhogy pontosabb lenne hogy: "Sajnálom szegény shoujo manga fan lányokat."
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6138 Dátum: 13 szep 18, 17:55:50 » |
|
Szerintem csak simán a szereplőit sajnálja hogy a rajzolóiknak hála előbb ég ki az agyuk mielőtt észrevehetnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6139 Dátum: 13 szep 18, 18:18:54 » |
|
De most komolyan! Mért rajzolnak a japcsik ekkora gülü szemeket a mangákban animékben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6140 Dátum: 13 szep 18, 18:20:57 » |
|
Mert ez (is volt) a divat. Ez már egy klisé.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6141 Dátum: 13 szep 18, 18:23:06 » |
|
Azért van 1-2 tűrhető shoujo. Bár nem tudom, hogy a Lovely Complexet és a Méz és Lóherét lehet-e egyáltalán shoujo-nak nevezni Mondjuk a Hiyokoi is jó =) Meg a Horimiya. Ezek egész jók, pedig én sem vagyok oda a műfajért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 18:23:55 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6142 Dátum: 13 szep 18, 18:29:43 » |
|
Annyit sejtek hogy náluk a szemnek nagy szerepe van,elég fontos.Benne látják a lélektükrét nagyobb mértékben mint mi. Körülbelül egy eltúlzott ideál,olyan lehetetlen cél,egy elrugaszkodás. Ami biztos hogy Tezuka Osamu kezdte el ezt a stílust és egyfajta divat jelkép lett(aranyosság is). Nagyon én se értem,de szerencsére sok kedvencemben azért közel normálisak a szemek. Azért van olyan durva eset is hogy valaki szemműtétet kér hogy hasonlítson
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 18:30:24 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6143 Dátum: 13 szep 18, 18:30:29 » |
|
Én a Toradora-ért voltam odáig. A méz és lóherét nem néztem, pedig mindenki azzal tarktált, hogy "de abban is van Morita"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6144 Dátum: 13 szep 18, 18:32:39 » |
|
Az nekem is tetszett, pedig nem szeretem ha egy csaj túl Tsundere de Taiga-nak jól állt =D edit: Morita karaktere volt a kedvencem az animéből Nagyon ritka hogy nevetek egy animén de ezen nevettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 18:33:40 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6145 Dátum: 13 szep 18, 18:38:23 » |
|
Pedig azt pont csak Morita miatt néztem. Meh, Lew megelőzött. A shoujoknál meg megvan pár kaptafa, ami nem változik. Mint történetileg, mint rajzolásilag. Az agyonra cicomázott szem is ilyen, csak általában nem túlozzák el úgy, mint a Five-ban. Egyébként, pár éve elolvastam a néhány fejezetet, ami megvolt belőle, a sztorija shoujohoz képest megáll, rajzolás ide vagy oda, de persze, a rendes mangák mellett esélye nincs. Tegye fel a kezét, akinek kökénybokrot kell virtuálisan ültetnie vizsgára! xD Látszik, hogy megint rajzolnom kellene. Azért vagyok itt. Áh, van még időm, csak holnap délben kell átadni! xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 18:40:26 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6146 Dátum: 13 szep 18, 18:53:47 » |
|
Én is akarok olyan vizsgát! Első osztályú farmvilles voltam anno. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6147 Dátum: 13 szep 18, 19:10:53 » |
|
Tényleg? És nem voltál a szomszédom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6148 Dátum: 13 szep 18, 19:15:11 » |
|
Nehogy már én fussak utánad Gábor. Neked kellett volna engem megkeresni, hogy a szomszédom lehess. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6149 Dátum: 13 szep 18, 19:15:49 » |
|
Észrevettétek, hogy amióta nincs itt Laterneman mindenki békében él egymás mellett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|