Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5985 Dátum: 13 szep 12, 19:25:13 » |
|
Akkor egészségére... Nem nézek Supernaturalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5986 Dátum: 13 szep 12, 19:33:11 » |
|
Én sem. Igazából nem is nézek tv-t kivéve a spektrumon este 8kor található világűrös műsort, de azt is csak délelőttösben látom.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5987 Dátum: 13 szep 12, 19:40:11 » |
|
Én egy pár részt láttam a supernaturals-ből. Szerintem jó kis sorozat volt, de mindig annyi anime van, amit meg kell nézni, hogy sosincs időm sorozatot nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5988 Dátum: 13 szep 12, 20:17:56 » |
|
Komolyan? Én annyira nem tudok semmi jó animéről. Mondd őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5989 Dátum: 13 szep 12, 21:31:02 » |
|
Ha jól tudom a Supernatural-ról is készült már anime. Van is pár rész angolul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5990 Dátum: 13 szep 12, 22:02:57 » |
|
Készült, de elég szar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5991 Dátum: 13 szep 12, 22:09:08 » |
|
Pedig a sztoriból adódóan nagyon király animealapanyag lehetne a cucc. Meg amúgy is baromi jó. Az első 5 évad. És szorítsatok, hogy holnap mikor eldöntjük, hogy mit adjunk elő színjátszón, több értelmes ember lesz az osztályban mint nem, és megszavazzuk a 12 Dühös Ember-t a My Fair Lady ellenében
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 12, 22:11:23 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5992 Dátum: 13 szep 12, 22:14:53 » |
|
Pedig a sztoriból adódóan nagyon király animealapanyag lehetne a cucc. Meg amúgy is baromi jó. Az első 5 évad. És szorítsatok, hogy holnap mikor eldöntjük, hogy mit adjunk elő színjátszón, több értelmes ember lesz az osztályban mint nem, és megszavazzuk a 12 Dühös Ember-t a My Fair Lady ellenében A 12 dühös embert én is nagyon szeretem. Mondjuk a magyar szinkronjában az nagyon vicces volt, amikor megkínálták rágóval az egyik embert és így kérdezték. -Gumit? Ott azért felröhögtem. De hát nem ez a film lényege.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5993 Dátum: 13 szep 13, 15:12:03 » |
|
Még jó hogy felirattal néztem Az ilyen "ülünk és beszélgetünk' vagy nagyon rosszak, vagy nagyon jók, és ez szerencsére az utóbbi. Egyébként meg megszavaztuk simán, cska majd ugye a szerepek egy részét át kell írni nőire.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5994 Dátum: 13 szep 13, 15:20:24 » |
|
6 dühös ember és a fehérnépek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5995 Dátum: 13 szep 13, 15:25:53 » |
|
12 Angry (Wo)men A főszereplő már biztos lány lesz, az egyik legjobb színész az osztályban, szóval örülök, hogy ő játssza majd. Bár az a jelenet majd érdekes lesz, mikor az utolsóként véleményt változtató esküdt(aki természetesen pasi marad) le akarja majd szúrni/meg akarja verni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5996 Dátum: 13 szep 13, 17:04:39 » |
|
Megszereztem az Arma3-at. (milyen szép szóhasználat ) Életemben ilyen szép és ilyen bonyolult játékkal nem találkoztam OMG... megvárom amíg lesz hozzá magyar nyelvű leírás vagy komolyabb tutorial.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5997 Dátum: 13 szep 13, 21:05:42 » |
|
Azon gondolkodtam most, hogy a BKV-s bácsi mintájára, kéne írni egy facebookon terjedő hírt, hogy a bkv-n egy 90 éves nénit a sofőr úgy fejbe könyökölt, hogy felrepedt a szemöldöke és amikor vérzett, ő csak röhögött, de nem engedte leszállni és direkt kacskaringósan és minimum 100-al vezetett. A néninek volt jegye, de amikor kérte az ellenőr, hogy mutassa meg, csak 5 perc után találta meg és a sofőr ezért ideges lett és ezt tette. Mielőtt leszállt volna a néni a sofőr, meg is rugdosta hangos zsidózások közepette. mennyi habzó szájú ember élhetné ki a komment alatt a frusztrációját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5998 Dátum: 13 szep 13, 21:24:43 » |
|
Neked írnod kéne Komolyan mondom. Olyan storykat tudsz kitalálni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5999 Dátum: 13 szep 13, 21:43:03 » |
|
Szerintem Gdat egyszer ki fog adni pár könyvet, úgy gondolom, filozofikus témájúak lesznek, de lesz egy sorozat arról is, ami lényegében Jack Harkness kapitány nőfaló praktikáit hozza át a mi világunkba és a mi időnkbe, és már alig várom, hogy olvashassam. Mi lesz az írói álneved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|