zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5070 Dátum: 13 aug 16, 07:37:11 » |
|
Már úton vagyok Pécs felé. Még kedden mondtam, hogy Caro Emeraldnak milyen számao vannak. Tévedtem. Nem sztriptíz számai vannak, hanem swing. Tudom nem fontos, de nem akarok hazugságokat mondani róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5071 Dátum: 13 aug 16, 08:03:55 » |
|
Nem érné meg egy külön tünde topicot megcsinálni ? Köszi, már erre vártam. xD Ha valamilyen témáról 3-4nél több hozzászólás születik valahol, azonnal jön valaki, aki külön témát akar annak. Ez valami beidegződés, pavlovi reflex lehet. Egyébként meg ha zavar a tünde téma, akkor azt is leírhatod, nem kell a körítés. xD A tündék pedig királyak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5072 Dátum: 13 aug 16, 08:14:27 » |
|
Szerintem az Ősök ihlették azt a sok hülyeséget 2012-féle világvégével kapcsolatban. Csak velük szemben mi nem emelkedtünk magasabb dimenzióba. Létsík az, s nem dimenzió.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5073 Dátum: 13 aug 16, 08:50:54 » |
|
Köszi, már erre vártam. xD
Ennek ellenére, én benne lennék egy tünde téma nyitásában. Sőt, külön részleget nyithatnánk a gyűrűk urának, minden városnak külön témával. Ha húgod regisztrálna, ketten is elegek lennénk, hogy megtöltsük élettel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5074 Dátum: 13 aug 16, 08:52:02 » |
|
Hát igen, egy Gyűrűk Urás téma tényleg nem lenne rossz dolog. Lenne oda mit írni bőven. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5075 Dátum: 13 aug 16, 08:54:42 » |
|
Az a baj a trilógia filmmel, hogy teljesen ratyiknak vázolja fel a tündéket. Egyedül Smith ügynök, aki cool.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 16, 08:57:11 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5076 Dátum: 13 aug 16, 08:59:27 » |
|
A tündék egyáltalán nem ratyik a filmben. Ez marhaság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5077 Dátum: 13 aug 16, 09:03:14 » |
|
Az a baj a trilógia filmmel, hogy teljesen ratyiknak vázolja fel a tündéket.
Pontosan, ez nagyon igaz! A Hobbitban már megpróbálnak ezen változtatni, de nekem még így is túl emberiek. Habár a tündéket igazán csak a Szilmarilokban lehetne jól bemutatni, az meg - mint az utóbbi időkben kiderült - nem lesz megfilmesítve, mert C. Tolkien utálja az eddigieket is, így soha nem fogja eladni a jogot. Bár, nem tudom, hogy a szerző halálától számítva hány évig rendelkezhet vele. De, Aes, igaz. Bár én így is szeretem őket, de a könyvben mennyivel menőbbek voltak már. Habár, amikor Frodóék nézik a tündék távozását, az jó jelenet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5078 Dátum: 13 aug 16, 09:04:54 » |
|
Miért is ratyik szerinted? oO Ekkora hülyeséget régen hallottam már. :F Húgom egyedül is élettelivé varázsolna egy tündés témát. Amúgy ha ilyesmi szóba jön akkor mindig mondom neki és vendégként elolvassa. Amúgy meg sör + my fair lady egy jó kombináció. Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5079 Dátum: 13 aug 16, 09:05:26 » |
|
Lehet, hogy túl emberiek, de sajnos tökéletesek sosem lesznek. Mert ember színészek játszák őket. Igazán tündés csak egy tünde lehet. Semmi más nem helyettesítheti ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5080 Dátum: 13 aug 16, 09:10:13 » |
|
Miért is ratyik szerinted? oO Amúgy valóban a "ratyi" (de undorító ez a szó) rossz jelző rájuk, mert Ishida nyilván más értelemben használta, mint én. Én pont azért nem vagyok velük megelégedve, mert sok őket játszó színész nem elég szép és tökéletes, hogy egy ilyen fennkölt lény bőrébe bújhasson. Btw, most esett le, hogy Ishida mi helyett használta a ratyi szót, szóval mégsem szeretlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5082 Dátum: 13 aug 16, 09:13:02 » |
|
Errefelé nem hívják a homárokat ratyinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5083 Dátum: 13 aug 16, 09:14:11 » |
|
Na, legalább tanultál ma is valami újat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|