Saphira
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 13 aug 14, 19:52:26 » |
|
A harmadik a darázspók, a középső meg mérges dajkapók. és akkor vele mi a helyzet?
Ez egy juhászpókcsemete, a kifejlett példányok igen veszélyesek lehetnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 14, 19:54:17 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 13 aug 14, 19:53:35 » |
|
A szúnyogot sem csapod agyon? És a molyt? A hangyát?
A pókok éjjel összecsípkednek.
Akkor csapom agyon a szúnyogot ha megcsíp , vagy meg akar csípni. A molyt nem bántom mert jön a Molyember Hangya meg akkor jön be a házba, ha nem takarítom el magam után amit ettem és még ráadásul le is szórom a földre. Olyan meg nem nagyon van. Engem még a saját szobámban nem csípett meg pók, de legyet már kapott el, aki egész éjjel idegesített =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 13 aug 14, 20:02:42 » |
|
Nemsokára apa leszek, már nagyon várom.^^
A pók nem haraphat, hiszen nincs állkapcsa, csak bököd a csáprágóival. Szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 14, 20:03:22 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 13 aug 14, 20:04:27 » |
|
Alapvetően nincs bajom a rovarokkal, ameddig békénhagynak. Márpedig a szúnyogoknak nincs meg ez a jó tulajdonsága. A kullancsok engem valamiért nem csípnek, szóval ők is csak várólisátások a gyűlöltjeim között. Az imádkozósáskától irtózom. Az támad, akármit csinálok. Ha elmegyek mellette, akkor a cipőmre meg a lábamra. Szeritem mind utál engem, ráadásul harapnak a dögök! A darazsakkal/méhekkel/dongókkal szintén nincs bajom, ameddig nem másznak bele a személyes terembe. Kellemetlen a csípésük. A pókok megintcsak más kategória, a kisebbeket megtűröm a szobámban, akár meg is fogom őket, a nagyoktól viszont a hideg kiráz. Nem bántom őket, félreértés ne essék, meg az ilyen bazinagyokat szeretem nézegetni is (tisztes távolból persze), de sokat kéne innom ahhoz, hogy meg is fogjam őket. A csótány téma meg anyukámat viszi sírba. Nincs csótányunk, de sikítógörcsöt kap, ha meglát egyet bárhol. Mivel nem csíp (tudtommal) nincs ellenérzésem. A hangyák csak bosszantóak, meg undi, ha belemászik a kajába, de azt mondják, ahol hangya van, ott csótány nincs. Akkor már inkább megtűröm a hangyákat, azok nem olyan feltűnőek.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 13 aug 14, 20:08:20 » |
|
Minden ami a szájszervét használja harap. Ami fullánkot az csíp. Dajkapók. Nem is találkoztam még vele. A másik kettőhöz volt szerencsém :S A hideg kiráz tőlük Bár személy szerint a mezei keresztespókhoz tartoznak traumatikus élmények
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5015 Dátum: 13 aug 14, 20:10:26 » |
|
Megharapott a kakas. De inkább az harapjon, mert ha a pulyka harap, az jobban fáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 13 aug 14, 20:17:21 » |
|
Ez bizony ugyanolyan, mint a kockás füzet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 13 aug 14, 20:18:31 » |
|
Én úgy tudtam a Vidra pók és a Vizipók csípése is veszélyes főleg az öregekre meg a gyerekekre.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 13 aug 14, 20:34:55 » |
|
Én vicces módon a hernyóktól viszolygok egy kicsit, a többivel nincs különösebb gondom (a szúnyogokat, meg a hasonló sunyi, csípős dögöket leszámítva).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 13 aug 14, 20:36:04 » |
|
Megharapott a kakas. De inkább az harapjon, mert ha a pulyka harap, az jobban fáj.
Durva lehetett vele találkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 13 aug 14, 20:54:24 » |
|
Minden ízeltlábút utálok aminek hangja van és egy légtérben tartózkodik velem miközben alszok (ha még csíp is akkor meg duplán). és akkor vele mi a helyzet? Ilyen aranyos pókot még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 13 aug 14, 21:04:47 » |
|
Én nem utálom őket, de nem akarom őket a közelemben. Igazából minden olyan lényt, ami mérgező, nagy ívben kerülök. A szúnyogokat meg megölöm, amint meglátok egyet. Jó kis hetem van most. Tegnap kimentünk Parndorfba, ma állatkertben voltunk a barátainkkal, holnap este mozi, pénteken találkozok bonyhádi barátommal és megyünk Pécsre megnézni a Csontváry múzeumot és a kalandparkba is megyünk, hétvége meg még bizonytalan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 14, 21:17:37 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5022 Dátum: 13 aug 14, 21:19:57 » |
|
a mai nemzetközi meccsekből megtettem 6ot összesen 12,50€ nyerhetek ami nem sok (ha jól szamolom cca 3700ft) de elég szerk.:.. hát remélem hogy az algér csapat hasmenést kap egy ilyen meccs után..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 14, 22:25:09 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 13 aug 14, 23:12:31 » |
|
én szeretem a pókokat, méghozzá mindenfélét közülük, persze van amelyik csak akkor szép, ha üveg választ el minket... a hazai ízeltlábúakkal meg tényleg nincs semmibajom... persze nem hagyom, hogy megcsípjenek, de általában csípni okkal szoktak... még a szúnyog is bár az egy felettébb szemét állat...
Ma tértem haza 2 hét táboroztatás után, ahol megállapítottam, hogy szeretem a gyerekeket xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5024 Dátum: 13 aug 15, 00:02:17 » |
|
Én a Darazsakkal állok valamennyire hadilábon. Egyszer az egyik miatt közel 2hétig nem láttam az egyik szememre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|