Nikkie
|
|
« Válasz #3915 Dátum: 13 júl 11, 12:40:19 » |
|
Nem tudom, de több hozzászólást ne írj, ez most pont jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3916 Dátum: 13 júl 11, 12:40:31 » |
|
Az avataros ki lett Nekem nővérem októberi, és ő is jófej. De a legkirályabb hónap az úgy is augusztus
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3917 Dátum: 13 júl 11, 12:47:27 » |
|
A szeptemberiek a legjobbak akkor is. Csak nézzetek rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3918 Dátum: 13 júl 11, 12:51:56 » |
|
Noe igazad van, a februáriak a legjobbak. Babát várni pedig sokkal jobb télen mint nyáron 50 fokban. Plusz február után jönnek a tavaszi, nyári hónapok és ki lehet mozdulni a babával. Ellenben az ősszel született gyerekkel hónapokig lehet ülni a házban, max 1-2 órára lehet kimenni. Bár igaz mi Nikivel mutogatni akarjuk majd a többi nőnek, hogy terhesen is milyen csinosak és vékonyak vagyunk. Ezt meg nyáron jobban lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3919 Dátum: 13 júl 11, 12:55:00 » |
|
A februáriakat már a nyár folyamán is várták elvégre a szerelemhavában, májusban fogantunk... míg az októberiek januárban... akkor még csak nem is történik semmi érdekes
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3920 Dátum: 13 júl 11, 13:06:23 » |
|
Én akkor is örülök, hogy októberben születtem. Még jó az idő akkor. Amit így negatívként feltudnék hozni az az, hogy a gyásznap előtt egy nappal van a születésnapom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 13:06:56 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3921 Dátum: 13 júl 11, 13:09:46 » |
|
Nem tudom, de több hozzászólást ne írj, ez most pont jó! sajnálom de nem tudom befogni a nagy pofám Edit: Én novemberi vagyok de semmivel sem vagyok különlegesebb mint aki másik hónapban született. És mellesleg le is sz*rom :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 13:11:03 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3922 Dátum: 13 júl 11, 13:17:47 » |
|
Ezek utan viszont kutyakotelesseged kitenni, ha Saphi megcsinalja. Mar csak azert is, hogy engem megcafolj. Nem csinálta meg, de tessék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3923 Dátum: 13 júl 11, 13:22:57 » |
|
Ohh, hát meg vagyok cáfolva úgy nézem. Fekete-fehérben jobbak is a mangás képek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3924 Dátum: 13 júl 11, 13:46:21 » |
|
De megszegted a törvényt, én is rajta vagyok azon a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3925 Dátum: 13 júl 11, 14:00:13 » |
|
Szemek nélkül nem lehet beazonosítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3926 Dátum: 13 júl 11, 15:27:52 » |
|
Tényleg Saphi téged nem látni sehol se Tuti egy ilyen nagyon magas nagyon vékony hosszú szőke hajú lány vagy Lehet a tünde szereteted miatt Ám csak most veszem észre hogy rövidítve a neved pont a hugom neve
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3927 Dátum: 13 júl 11, 15:40:44 » |
|
Tuti egy ilyen nagyon magas
Haha, brace yourselves, Syzygy and Aes are coming. Egyébként lélekben rajta vagyok sok képen, például Lámpásén.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 15:41:41 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3928 Dátum: 13 júl 11, 15:46:59 » |
|
Magas... xdd Am index is egy érdekes hírportál. Néha nagyon komoly híreket közölnek. Pl. Ma hogy vki megdugta a gumicsónakját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3929 Dátum: 13 júl 11, 15:58:51 » |
|
Komoly? a perverz állat XDXD Bocsi Saphira ezek szerint téves elképzeléseim voltakXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|