Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #465 Dátum: 13 márc 14, 22:39:25 » |
|
Kitöltöttem mind.. Mind mást dobott ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #466 Dátum: 13 márc 14, 22:56:10 » |
|
INFP, gyógyító. Fantasztikus, ennyivel is okosabb lettem. Asszem kitöltöm a többit is, mert szertem az ilyen kérdőíveket.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
|
« Válasz #467 Dátum: 13 márc 14, 23:00:36 » |
|
Eszter, Zita pacsit én is INFP volnék és mikor barátaim elolvasták mit is takar pontosan csak folyton helyeseltek
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja!
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #468 Dátum: 13 márc 14, 23:07:56 » |
|
Én inkább hiszek a horoszkópban. Van is egy könyvem ami az év mindennapját leírja hogy milyen az aki azon a napon született. Na az tényleg igaz volt amit rólam írt. De ez is érdekes, csak nálam első kettőnél ugyanazt adta, de a 72 kérdésesnél meg már mást. Most töltöttem ki a 94-est és ugyanaz jött ki mint az elsőknél. Sok minden igaz, de azért nem vagyok maximalista.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 14, 23:21:28 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #469 Dátum: 13 márc 15, 01:30:09 » |
|
A 94-es szertin INTP vagyok, de 72-eset elkezdtem kitülteni, de még egy perc és bealudnék felette...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #470 Dátum: 13 márc 15, 08:23:25 » |
|
Megint megszegem a némaságot, de mindegy, most muszáj gúnyolódnom. A környékünkön a legtöbb település 4-6 méteres hótorlaszok által van elrekesztve a külvilágtól, de a híreket hallgatva, nem csak erre jelentkezik ez a probléma. Itt Tamásiban kb. százötvenen ragadtak, mert se ki, se be. A művházban aludtak, takarót nem tudtak eleget szerezni. Szomszéddal elmentük egy-egy kisgyerekes családot összeszedni, hogy legalább a picik ágyban alhassanak. A kislány és az anyuka épp reggeliznek, apuka pedig elment érdeklődni, de nincs rá garancia, hogy ma továbbmehetnek. Nagykónyiban ugyanez van, anyám egész éjjel az ottragadt embereken segített. No de hogy nem ég le az összes bőr a mocskos pofánkról, hogy itt panaszkodunk, mikor 165 éve, ezen a napon sokkalta nagyobb volomenű dolgok történtek! Ahelyett, hogy ezzel a kis hóeséssel törődnék, akár a nagy forradalmunkról is zenghetnénk dicső ódákat, hisz ami ma történik, azt holnapra elfelejtődik, ami akkor volt, az viszont örök! Fel, honfitársak, ki az utcákra, a viharban szebben lobog a zászló, mutassuk meg a természetnek, hogy az ő hatalma a magyar szívhez képest nem több olcsó vásári mutatványnál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #471 Dátum: 13 márc 15, 09:15:27 » |
|
Békésbe is elért a hó.... Kellemes március idusát... '48-ban Pest-Budán ilyen idő lett volna, akkor ezen a napon nem hiszem hogy kivonultak volna a srácok a Pilvaxból... Akkor ha jól tudom csak eső esett... Azért akárki akármit mond, befolyásoljaa az időjárás a történelmet! '48-ban jó idő volt a forradalomhoz! Ma nem lenne az! Ma is aktuális lenne pár pont... De na...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #472 Dátum: 13 márc 15, 09:32:52 » |
|
Azért akárki akármit mond, befolyásoljaa az időjárás a történelmet! Jah, hát erről mind Napóleon, mind a Wehrmacht főparancsnokság sokat mesélhetne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #473 Dátum: 13 márc 15, 09:45:30 » |
|
Jaa-jaa! Tél tábornokot nehéz legyőzni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #475 Dátum: 13 márc 15, 10:56:59 » |
|
Gman, ez meg miféle megnyilvánulása a gyásznak? Tudom, sok közöm az nincs hozzá, de furának tartom azért. Sopronban, köszönjük, hét ágra süt a nap, bár a takaró melegében nem részesült nózim majd lefagy, szóval csalóka az a napsütésed dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #476 Dátum: 13 márc 15, 11:01:15 » |
|
Sopronban? Szerintem már nincs is meg sopron,elfujta a szél az tuti Itt nálunk is szinte minden nap fúj,de ott még durvább szokott lenni.A leszögelt cserepet is felszedte a szél...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 15, 12:12:04 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #477 Dátum: 13 márc 15, 11:05:27 » |
|
Nálunk Budapesten szép kis hótakaró van a kertben, és még mindig szállingózik A szél meg szerintem elfújta az etetőtől a madarakat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #478 Dátum: 13 márc 15, 11:50:29 » |
|
Nálunk esik a hó? Nálatok nem esik a hó? Nálunk esik a hó :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #479 Dátum: 13 márc 15, 12:23:36 » |
|
Nálunk is esik a hó ,szép lett a kilátás! Gman Az, hogy te nem tudod mit jelent tenni valamit egy célért vagy azt, hogy mit tettek ezek az emberek az országért az nem jogosit fel arra, hogy kigúnyold azokat akik megemlékeznek róluk.Annyi akaraterőd sincs,hogy ne írj miután nagy felhajtással távoztál...asszem sikerült elérned ,hogy szánalmat érezzek irántad!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|