A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #210 Dátum: 13 márc 02, 17:37:46 » |
|
Jól van na, álmos vagyok még. Jobb lett volna, ha az alapötletemnél maradok és befogom. Mindegy, a lényeg, hogy egy régi város terének méretét hülyeség összefüggésbe hozni a mai népességével, pont azért, amit már leírtam. Az megint más, hogy mi mindentől függ egy tér vagy egész városszerkezet kialakítása, de nem megyek bele, ti is jobban jártok. Az agyam még annyira sem fog most, mint általában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #211 Dátum: 13 márc 02, 17:42:10 » |
|
Tudtommal Nagy Lajos emelte mezővárossá. De biztos tudatlan vagyok, szóval világosíts fel kérlek a dátumról és az okirat nevéről!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #212 Dátum: 13 márc 02, 17:52:01 » |
|
*grabs popcorn and waiting for the battle* Vicces több száz éves dolgokról információt cserélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #214 Dátum: 13 márc 02, 18:15:13 » |
|
Az enyém meg Magyarország legrégebben lakott települése. (Remélem ízlik hozzá a popcorn! )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #215 Dátum: 13 márc 02, 18:17:37 » |
|
Most ezen vitatkozni, hogy ki városa az öregebb? Ennyivel akkor én most kiköltözhetnék Athénba, vagy Rómába, mert több mint 2000 évesek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #216 Dátum: 13 márc 02, 18:22:44 » |
|
Az én világomban mindenki póniló, és nem esznek mást, csak szivárványt meg lepkekakit. Az én világom 6 000 001 éves, na ezt űbereljétek! Kemény vita.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #217 Dátum: 13 márc 02, 18:25:25 » |
|
Én meg Cylon vagyok, és 160000 évvel ezelőtt jöttem a Földre a Kolóniai Flottával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #218 Dátum: 13 márc 02, 18:29:21 » |
|
Jaj, Saphira, ne legyél már ennyire önámító, kérlek. Mindketten jól tudjuk, hogyha nem egy magyar épületről lenne szó, hozzá se szólsz a témához. A Márk véleményezési stílusához pedig ennyi idő után igazán hozzászokhattál volna. Gdat, én meg pont ezen tulajdonságai miatt bírom annyira. Csak hát egyszetűen sehogy sincs összhangban az előtte nyomorodó főterecskével ez a bazi nagy építmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #219 Dátum: 13 márc 02, 19:33:08 » |
|
Az enyém már az őskorban is lakott volt! Ezt bizonyítják a barlangokban talált ősembermaradványok. Önámító? Jaj, Nikuccia, ne akard már megmondani, mihez szóltam volna hozzá és mihez nem, kérlek. Felőlem a sárga földig lehúzhatna nagyon sok magyar épületet, de a parlament pont azok közé esik, amit nem. Az olyan szintű primitív bunkósághoz pedig, amit "a Márk" véleményezési stílusa képviselt, nem tudok és nem is fogok hozzászokni. Ennyi, pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #220 Dátum: 13 márc 02, 20:00:39 » |
|
Én meg Cylon vagyok, és 160000 évvel ezelőtt jöttem a Földre a Kolóniai Flottával. Úgy tudtam hogy egy cylon vagy. Nem mertem Sevat megkérdezni anno, de most már tudom! te lennél a 13.? Létezik ilyen? Miattad fog megtörténni újra az egész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 márc 02, 20:17:42 » |
|
Milyen érdekes, hogy az egész sztori a zsidóságra épül ezzel a 12 törzs keresi a 13. törzset dologgal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 márc 02, 20:21:52 » |
|
Milyen érdekes hogy még mindig nem nézted meg. -.-' Nem fogod megúszni, az tuti!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 márc 02, 20:28:02 » |
|
Mert az előzménnyel együtt lehet csak, ez lehet csak az én rigolyám, de a Caprica meg ritka unalmas. A régi BSG, a '80-as évekből meg még attól is rosszabb. Ráadásul a kettőben a Cylonok teljesen máshogy vannak interpretálva. Tök zavaros. Majd egyszer, talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 márc 02, 20:33:02 » |
|
Nem Szabi, nem az előzményekkel kell. Először is a Caprica rohadt jó, másodszor is, az a BSG után készült, és mivel elkaszálták a sorozatot, nem tudott úgy kibontakozni, hogy keljen a BSG-hez. Aztán a 80as évekből készült meg nem szükséges, ez nem egy anime, aminek az összes filmjét és részét és minden mini sorozatára szükség van. Annak alapján készült, ennyi, az adta az ötletet, azt újították fel. Nem kell ahoz meg nézned az összes Star Trek sorozatot, filmet, hogy élvezd a Csillagkaput. (Jó ez nem a legjobb példa, és gondolom nem is fogod érteni miért ezt írtam) Szóval nem kell itt terelni.... Én elsőnek a BGS-t néztem, néha bele néztem a nagyon uncsi '80as BSG-be és láttam a Capricát is, ha kell neked információ bármiről, úgy is elmondom neked.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 20:42:11 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|