Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #180 Dátum: 13 márc 02, 11:54:43 » |
|
A rokkant galambok? Én itt lakom, de mondjuk a budai részen eléggé a város szélén és itt kevesebb is van, meg sokkal épebb végtagjaik vannak
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #181 Dátum: 13 márc 02, 11:56:35 » |
|
Én is időnként látok csonka lábúakat a városban, de ez főképp a buszoknál és vonatoknál látok. Nem elég óvatosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #182 Dátum: 13 márc 02, 11:58:15 » |
|
En az allomasok kornyeken szoktam eloferdulni. Es egy par labujj majdnem mindrol hianyzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #183 Dátum: 13 márc 02, 12:48:18 » |
|
Mert nem vigyáznak se a galambok, se a sofőrök. Egyébként Niki, örülök hogy élvezed, szokj hozzá, hogy megértik amit magyarul traktálsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #184 Dátum: 13 márc 02, 13:01:56 » |
|
Amikro egyszer külföldön voltunk, beszélgettünk minden hülyeségről, mivel "úgyse értik" Pár percre rá halljuk ahogy a cuki pincére és a szakács magyrul beszélgetnek
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #185 Dátum: 13 márc 02, 13:49:00 » |
|
Nekem nem a Parlament, nem az épületek hiányoztak, egyszerűen csak... olyan érzéd volt, mintha egy hosszú misszió után visszakerültem volna az enyéimhez. Nehéz ezt megmagyarázni. Egy ilyen sztorim nekem is van amúgy. Mentem tesómmal az s-bahnon, és épp szálltunk volna lefele, és láttuk, hogy egy tök nyomi kis schnauzer nyomul előttünk a gazdájával. Abszolút biztonságban érezve magam elmondtam az őszinte véleményem a kutyiról, aki persze nem tetszett nekem, mire a gazdája hátra fordult, és mondta, hogy a kutya ebből mindent értett, mert magyar kutya. Elég durva volt, és azóta kétszer meggondolom, mit mondok. Juj, olyan galambot már éb is láttam, és valami eszméletlenül félelmetes és szomorú látvány volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #186 Dátum: 13 márc 02, 13:59:40 » |
|
Most ezt sem úgy kell elképzelni, hogy a Parlament hiányzott basszus. Csak bármi ami magyar és ez tette a pontot a mondat végére, amikor ültem a szüleimmel a kocsiban és amellett haladtunk el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 13 márc 02, 14:05:37 » |
|
De a parlament gagyi. Es nehez elvonatkoztatni a benne levoktol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #188 Dátum: 13 márc 02, 14:07:23 » |
|
Nem az. Igazából a Parlament gyönyörű. Főleg este. Budapest este a legszebb. Ha turistaként megy végig az ember Pesten, nem úgy hogy ott él, vagy mindennap bent van, akkor gyönyörű helyeket lehet találni, szerintem szép város, de egyben ennek a városnak is meg van a mocska.
Az meg hogy kik vannak benne, le kell sz*rni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 14:10:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 13 márc 02, 14:11:44 » |
|
Szep. Es giccses, es tulnyujtott. A varos meg nagyreszt tiszta mocsok. De attol meg az is szep , csak zsufolt es lepusztult.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 14:12:52 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #190 Dátum: 13 márc 02, 14:11:51 » |
|
Este kivilágítva tényleg szép város. Turistaként biztos nagyon tetszene a látvány és szívesen lenék ott, de bent élni sosem. Olyan mint minden más nagy város a világon: koszos, és a levegő sem a legegészségesebb. Jó nekem itt a kertvárosban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #191 Dátum: 13 márc 02, 14:22:25 » |
|
Országház, szeretem, a főbejárat előtt lévő két oroszlánt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #192 Dátum: 13 márc 02, 14:34:20 » |
|
STM, ahelyett, hogy az országházat szidod, elmehetnél már. Elég szánalmas, hogy valaki ilyen hevesen beharagozza, hogy eltűnik, várva, hogy majd mindenki sír utána, hogy jaj, ne menj, erre itt tölti az egész délutánt. Oké, elmondtad, nem sírt senki, mire vársz még?
Persze, most majd jön az, hogy én is írtam. Nem, én azt írtam, hogy én is gondolkodtam már a törlésen, de nem tudnék szakítani a 7 éves Saphirával ilyen könnyen. Ennyi.
Az országházról meg le lehet szállni. Ez a giccses szöveg a legszánalmasabb művészetre vonatkoztatva, amit valaha hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 13 márc 02, 14:45:06 » |
|
Az országházról meg le lehet szállni. Ez a giccses szöveg a legszánalmasabb művészetre vonatkoztatva, amit valaha hallottam.
Pedig a barokk például tényleg giccses. De az országház egyáltalán nem az, nagyon esztétikusan van felépítve, még interior szinten is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #194 Dátum: 13 márc 02, 14:48:14 » |
|
Használd rá a túldíszített, zsúfolt stb. szavakat, csak ne a giccsest. Fejreállok tőle, folyton az egykori művészettöri tanárom szövegelésére emlékeztet... Lámpás, gondolom tudod, hogy téged ki is végeztelek volna, ha nem így vélekedsz az országházról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|