Ayumichan
|
|
« Válasz #135 Dátum: 13 márc 01, 22:49:39 » |
|
Ja, ráadásul figyelmen kívül hagyja a puccs tervemet és ez lesz a veszte.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #136 Dátum: 13 márc 01, 22:50:36 » |
|
Én maradok a lázadásnál... és várom a blog bejegyzést rólam! Igen, elégé könnyen menne. Ha megnézed a BattleStar Galactica 3 évadát, mikor New Capricára mennek, ott elég sok mindent lehet észre venni, akár tanulni. De neked nem jósolok jövőt. A tudásod meg van, az erőd hiányzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #137 Dátum: 13 márc 01, 22:51:20 » |
|
És nekem? Minagi: Az és nekem az már nem ide tartozik. Ez csak a hatalom eszköze az összezavarásra. Ez nem a vezérről szól, nem nekem lesz személyi kultusz, hanem manga szenteket tisztelünk, pl. Akira Toriyamát a Dragon Ball íróját és A Hikaru No Go íróját, stb. Én csak a magasabb jó szolgálatában álló ember vagyok. Ők pedig nem nyalnak, hanem felismerték a szent küldetést. Ayumit a hatalom érdekli nem a szent küldetés. Ezért bírnék el a puccsoddal. Az egó vezette cél sosem győzhet egy magsztos céllal szemben. Bukásra van ítélve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 13 márc 01, 22:53:44 » |
|
Ha már ez lenne a terved, akkor nem csak őket kéne. Van még sok jó ember akit tisztelni lehetne. Ha a diktatúrát kivennénk, akkor még jó is lenne ez az utópia.
Egy világ ahol a szentek a mangakák? Nem kis falat lenne sokakra. Szerintem elég lenne az elején csak megmutatni, hogy nem csak arról szól, amiket hisznek róla, hanem jobban megmutatni hogy milyen is a mangák világa.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 22:56:20 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #139 Dátum: 13 márc 01, 22:55:27 » |
|
De látod hogy nem fogja. "szent küldetés" tipikus diktátor szöveg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 13 márc 01, 22:59:18 » |
|
Ebben a társadalomban csak a mangakákat tisztelnénk. Vasárnaponként pedig templomba járunk ahol a pap felolvas a Dragon Ball manga válogatott fejezeteiből. Ayumi: Persze, hogy csak diktatórikus eszközökkel lehet véghezvinni ezt. Ezt nem is tagadtam. Attól még nem a személyi kultuszról és az én kényelmemről szól, hanem a manga olvasásról és termelésről. Szerintem már minden részletet megvitattunk úgyhogy ne is beszéljünk erről. Egy jó tanács, hogy az elkövetkező egy évben, lehetőleg ne olvassatok mangát, mert onnantól a hátralévő életetekben azt fogtok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 23:00:21 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #141 Dátum: 13 márc 01, 23:02:17 » |
|
Szóval, ha jól értelmezem, manga/anime vallást akarsz csinálni?
A manga/anime tisztelet így is meg van, azokért az emberekért nincs meg a tisztelet, akiket te foglyul akarsz ejteni hogy fordítsanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 13 márc 01, 23:02:20 » |
|
Biblia helyett lenne a Nagy DB könyv, amit kívülről kell tudni és mondani mindig a templomban. És mindenkinek csak japán neve lehet vagy mangákból vett. Angol helyett mindenkinek japánul kell tanulnia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #143 Dátum: 13 márc 01, 23:02:50 » |
|
Gdat elvtárs manga diktatúrája. és mi van az animével? Azt már nem is lehet nézni, csak mangázni? szerk. beírtak elém. És hogy gondolod a Nagy DB könyvet? Akira T. a nagy istenség és Goku az ő hű prófétája?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 23:06:03 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 13 márc 01, 23:04:25 » |
|
Meg a könyvek, sorozatok? Azokat is eltörölnéd és csak mangaként lehetnének. Egy DW manga? Nem lenne rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #145 Dátum: 13 márc 01, 23:06:35 » |
|
Mondjuk egy DW mangát elviselnék. Vagy animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 13 márc 01, 23:08:02 » |
|
Vagy akár könyveknek. Lenne egypár amit megnéznék animeként. Nem hagynának ki belőle semmit, mint ahogy a filmekben szoktak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 13 márc 01, 23:08:21 » |
|
Jaj, nem olvassátok el a dolgokat rendesen. Pedig ezek a fórum bejegyzések maguk a történelem. Ezeket fogják majd bemagolni a gyerekek az iskolában. És nem, ez nem személyi kultusz, csak szükséges lépés. Könyvek és filmek lesznek, de lesz anime és manga verziója mindennek. Animét is lehet ebből fakadóan nézni. A mangának meg bőven nincs megfelelő kultusza, ha kimész a falura és Mari néninek megemlíted a mangát, akkor azt hiszi, hogy a kertjében lévő mangalicáról beszélsz és behív szalonnázni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 23:10:20 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #148 Dátum: 13 márc 01, 23:11:00 » |
|
Biblia helyett lenne a Nagy DB könyv, amit kívülről kell tudni és mondani mindig a templomban. És mindenkinek csak japán neve lehet vagy mangákból vett. Angol helyett mindenkinek japánul kell tanulnia.
Úristen. Gdat, így a 30. hozzászólás körül már egyáltalán nem vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu