Ayumichan
|
|
« Válasz #120 Dátum: 13 márc 01, 22:24:25 » |
|
és ha puccsot terveznek akkor mit csinálsz.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #121 Dátum: 13 márc 01, 22:24:36 » |
|
Cseles, nagyon cseles, olyanokat hívsz akik tudják a dolgukat és élvezettel csinálják. Mindenkit meg lehet vásárolni, még az efajta népeket is. Egyedül meg a kis fekete világodban, meditálás közben is magányos leszel. Ha mindenkit elpusztítasz mint egy kutyát, nem fogsz tudni kin uralkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #122 Dátum: 13 márc 01, 22:25:47 » |
|
Végül az lesz hogy öngyilkos lesz Gdat, és volt emberiség nincs emberiség. Vagy csak néhány túlélő és létrehozzák az új civilizációt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #123 Dátum: 13 márc 01, 22:30:07 » |
|
Eddig még senkinek nem sikerült megvásárolni őket. Ezután sem fog menni. Nem lesz fekete világ, színes mangákat is gyártunk, ne félj. Ha kipusztul az emberiség olvasó és fordító része, akkor a megmaradt koreaiakkal bulizunk amíg meg nem halunk és feléljük a világ kincseit, meg mangát olvasunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #124 Dátum: 13 márc 01, 22:32:55 » |
|
Gdat pozíciót kérek titkosszolgálat valamit adj már a kezem alá Lehet nem manga csak mezei nyugati képregény, de pl Stan Lee nagyon tud!!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #125 Dátum: 13 márc 01, 22:33:21 » |
|
Csak manga? Animét nem lehetne nézni? Talán kicsit szinesítené, vagy már meglévő sorozatokbó/filmekből/könyvekből manga/anime?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #126 Dátum: 13 márc 01, 22:33:37 » |
|
És egy sötét, másoknak aranykor záródna le. Milyen csodás is lenne, milyen gonosznak hiszed maga, semmi hippi élet mód, csak az erőszak és a munka. Igazi diktátornak hiszed magad, de valami hibádzik... hm... nem is tudom mi, de nem kerek az egész. Amúgy, szeretem a színes képeket! Ide velük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #127 Dátum: 13 márc 01, 22:36:14 » |
|
Gdat pozíciót kérek titkosszolgálat valamit adj már a kezem alá Lehet nem manga csak mezei nyugati képregény, de pl Stan Lee nagyon tud!! és nekem? Ha nem adsz pozíciót akkor puccsot csinálok és átveszem az irányítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 13 márc 01, 22:38:59 » |
|
Ayumi oldalán vagyok. Csak manga? Animét nem lehetne nézni? Talán kicsit szinesítené, vagy már meglévő sorozatokbó/filmekből/könyvekből manga/anime?
Milyen jó lenne néhányból manga. Erről jut eszembe tegnap találtam a Sherlock sorozatról egy mangát. Igaz csak egy fejezet, de nem tért el tőle nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #129 Dátum: 13 márc 01, 22:40:07 » |
|
Na válaszolok mindenkinek. Micsudi: Akkor neked te vezeted majd a gépkarabélyos őröket akik a nyugati képregények fordítói mögött állnak. Erre amúgy nagyobb szükség van mint bármire, mert már 2 hónapja nincs Deadpool képregény, amiért fanatikusan rajongok. Lina: Animék is lesznek természetesen és sorozatok is, mert pl. a Trónok harcára, Himymre, stb.-re nagyon kíváncsi vagyok. És élőszereplős filmek is lesznek animéből, amik igazán jók, nem olyan gagyik, mint amit megszoktunk. Könnyű lesz, mert az emberektől elvonom a kajára szánt pénzt és abból a költségvetésből kijön majd. Minagi: Örülök, hogy neked is tetszenek a színes képek. és nekem? Ayumi: Az ilyen fenyegetésért 30 év börtön élből és sötétben kell mangákat olvasni. Zita: Ez nagyon jó ötlet. Te valamelyik ország termelésének a kreatív igazgatója leszel. Persze Lina találta ki, de az ő írásából nem fogtam fel elsőre mire gondolt, úgyhogy az nem számít.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 22:42:51 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #130 Dátum: 13 márc 01, 22:44:06 » |
|
Akkor Lina és én lennénk, ami számomra csábító ajánlat, de nem szeretem a diktatúrát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #131 Dátum: 13 márc 01, 22:44:55 » |
|
Sötétben olvasni? Még egy elemlámpát sem adnál? Ejnye. És miből gondolod hogy elbírnál a puccsommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #132 Dátum: 13 márc 01, 22:46:09 » |
|
Undorító. Máris a kis emberek hatalomra akarnak jutni és nyalnak a "vezérnek" akinek beteges képzelgései vannak. Minagi: Örülök, hogy neked is tetszenek a színes képek. és nekem? Nem tudom Gdat, te szereted a színes képeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 13 márc 01, 22:47:04 » |
|
Még nem, de kínai struktúra alapján átvett átnevelő táborokban, meggondoljátok magatokat. A kínai kommunista hatalomátvételnél azt is elérte a vezetőség, hogy a gyerekek a saját szüleiket megölték a párt miatt. Úgyhogy nem lesz nehéz átnevelni embereket, akik még pozíciót is kapnak. Nyugalom, minden kontroll alatt van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 01, 22:50:55 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #134 Dátum: 13 márc 01, 22:48:20 » |
|
Nem nyalok, mint mondom csábító ajánlat lenne, de nem egy diktatúrában.
Ayumi meg boszi, úgy hogy jobb ha félsz tőle Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|