Micsudi
|
|
« Válasz #8355 Dátum: 13 nov 05, 21:12:39 » |
|
Az genyóságXD És kétélű kard.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8358 Dátum: 13 nov 05, 22:43:25 » |
|
Létezik felső állkapocs is? Erre a kérdésre már segítségül kellett hogy hívjam a zinternetet, ( a mandiblet tudtam fejből yeaaaaaaaaah ) és ott, habár nem tudom mennyire hiteles forrásból, de az upper jaw-ra a maxillát adja ki. Anatómiából laikus vagyok, úgyhogy így kezeld ezt a hozzászólást. ugye az felső állcsont, de most akkor ebbe érthető bele az állkapocs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 05, 22:46:46 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8359 Dátum: 13 nov 05, 22:47:36 » |
|
Angolul. Upper jaw/maxilla = felső állcsont. Lower jaw/mandibula = alsó állcsont, azaz állkapocs. A felső hová is kapcsolódna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8360 Dátum: 13 nov 05, 22:58:39 » |
|
Ebből is látszik, hogy mennyire "beszélő" is a magyar nyelv. Pedig gondolom ezt már a 10 éves is megérti, ahogy a könyvedben is szerepelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8361 Dátum: 13 nov 05, 23:13:39 » |
|
Ennyi erővel a felső állcsontnak sincs semmi értelme. Az hogyan kapcsolódik az államhoz?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8362 Dátum: 13 nov 05, 23:34:59 » |
|
Azért figyelitek, hogy ichigo DW-s spammelésén, és ishida indokolatlan posztján milyen hamar túlléptünk, és senki sem fogja felemlegetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8363 Dátum: 13 nov 05, 23:35:43 » |
|
Ez nagyon eltér az anatómiai témától, csak most küldte a tesóm ezt a képsorozatot és gondoltam megmutatom nektek. ^.^ Macska imádók, tessék megnézni, mert ... durva. O.o Syzygy, holnap jönnek a DW fanok, lehet észre veszik, főleg miattad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 05, 23:37:43 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8364 Dátum: 13 nov 05, 23:40:53 » |
|
Kikérem magamnak én felfigyeltem Ishida hozzászólására. Meg is botránkoztam azon, hogy van ember akinek ez még újdonság, aki fenn akad ilyenen.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8365 Dátum: 13 nov 05, 23:42:00 » |
|
Wow, azért ez a cicás sziget elég kemény, főleg a házak. Szeretem én a macskákat, de nagyon hamar az őrületbe kergetnének esténként, gondolom szinte mindig verekednének vagy bagzanának...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8366 Dátum: 13 nov 05, 23:43:02 » |
|
Olvadozok a cicáktól. K ichigo, arra az DW openinges tesztet meg esetleg csak később (másik napon) tudom megcsinálni mert rögtön megszólalt a zene és itt ébredezés van a szobában. A virsli nem újdonság láttam a discoveryn.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8367 Dátum: 13 nov 05, 23:44:32 » |
|
Már látom a cukimacskakommentek hadát a szemem előtt Minagi. Noémi néha még meglepetéseket is tudsz okozni. SZERK : megmondtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8368 Dátum: 13 nov 05, 23:47:55 » |
|
Gonosz tervem lecsapott. Muhahaha. Ez nem jó, Syzygy átlátott rajta. Nos, én nem mernék arra a szigetre menni, szeretem a macskákat, a sajátomat a legjobban, de ....kösz nem. >_< Amúgy igen, azok a házak... nem semmik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8369 Dátum: 13 nov 05, 23:55:18 » |
|
Ez nagyon eltér az anatómiai témától, csak most küldte a tesóm ezt a képsorozatot és gondoltam megmutatom nektek. ^.^ Macska imádók, tessék megnézni, mert ... durva. O.o Syzygy, holnap jönnek a DW fanok, lehet észre veszik, főleg miattad. Kemény egy banda,főleg az első képen De a többi se semmi,igazi arany életük lehet. Az nem gond ha bár dolgon átlépünk.Komolyabb dolgot nem akartam kiváltani,csak egyszerűen megtetszett. Ha mégis elindul/lesz belőle valami akkor legalább meglett az ideális "reklámember".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|