Nem, mert beírod, hogy leavemealone
Annak idején mekkora súlya volt ennek a szónak, vagy hát kódnak.
Bár én inkább taxizni szerettem a Vice Cityben, CJ-vel meg járni a három különböző várost, és csajokat felszedni. Haj, régi szép gta-zós idők.
Amúgy aki megkérdőjelezte ennek a játékszériának a létjogosultságát, hát... gondoljatok bele, akkor ennyi erővel akármelyik játékra rá lehetne húzni ezt a "mi értelme van ennek" köntöst, tényleg akármelyikre. Pusztán felfogás és ízlés kérdése, ki melyikkel élvezi a játékot. Én például ismerek csomó olyan embert, akik röhejesnek tartják a Sims világát, mondván, ott a való élet, mi értelme van annak, hogy ugyanazt űzzük, csak egy virtuális világban, mégis mi? Ki tudja? Kit érdekel?
Ha élményt jelent, és egy kis plusz a mindennapjaidba, akkor megérte máris rászánni pár órát egy napodból.
Amúgy ugyanezen az alapon az Assasin's Creed játékok is mind egytől-egyig korhatárosak, nem? Mármint egy játék, ahol ölnöd kell, ha véghez akarsz vinni egy célt, gondolom, nem gyerekeknek való, vagy mi.
Bár a vicces amúgy, hogy ismerek egy 9 éves kisfiút, aki imád ezzel a játékkal játszani, sőt, még a Walking Dead játékával is, de a híradót, ahol történt valamilyen baleset, esetleg gyilkosság, már nem, és még rosszul is alszik miatta. Ez azért fura nekem.