Micsudi
|
|
« Válasz #5820 Dátum: 13 szep 07, 13:55:56 » |
|
Ausztráliának max a gyarmatosítás után van történelme. Addig egy roppant elszigetelt kis törzsi terület volt. Nem maradtál le semmiről. Syzygy egyetértek veled, én is attól félek hogy hülyeségekre fogják a gyerekeket tanítani. Remélem lesznek majd normális magániskolák is. Csak azt fizesse meg az ember
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5821 Dátum: 13 szep 07, 14:00:43 » |
|
Relatív.. mi az a normális társadalom? Hol kezdődik a normális és hol ér véget? Filozofálhatnánk erről órákig. Persze megint eltértünk a topic témájától gyerekek.. ne offoljatok már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5822 Dátum: 13 szep 07, 14:03:15 » |
|
Zitát úgy bírom, olyan ártatlanul és szendén tud akár oldalakat írni a semmiről. Gondoklkodtál már (megélhetési) politikus pályán ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5823 Dátum: 13 szep 07, 14:04:26 » |
|
Ne offolj már Sizigi.. jah tényleg jövök neked valamivel.. haha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5824 Dátum: 13 szep 07, 14:14:14 » |
|
Zitát úgy bírom, olyan ártatlanul és szendén tud akár oldalakat írni a semmiről. Gondoklkodtál már (megélhetési) politikus pályán ? Nem, Syzygy, nem tervezek politikus pályára menni. Már kitűztem a célomat és szeretném azt elérni. Ahhoz meg emelt szintű érettségi kell nekem töriből. Szóval oldalakat írni a semmiről? Sajnálom, hogy megzavarom a beszélgetéseteket a felesleges hozzászólásaimmal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 14:19:12 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5825 Dátum: 13 szep 07, 14:22:12 » |
|
Nem azt mondtam hogy zavar hanem a hszeidben 2 mondat a a lényeg ehhez még írsz vagy 5 sor körmondatot. :Dlehet tévedek de nekem így jön le, ja és ne vedd komolyan ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5826 Dátum: 13 szep 07, 14:27:56 » |
|
Nem veszem véresen komolyan. Nem igazán szoktam beszélgetni, főleg nem a saját gondolataimról, és lehet, hogy ezért írok így. Itt valahogy könnyebb nekem, mint máshol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5827 Dátum: 13 szep 07, 14:34:27 » |
|
Akkor megértem. azért jó lenne ha valakikkel tudnál beszélni gondolataidról sokat segít. Éjfél nem tudom mire gondolsz (haha) de ha jófajta angol sör akkor benne vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5828 Dátum: 13 szep 07, 14:38:19 » |
|
Csak egy pár gondolatfoszlányra.. és semmi alkohol.
Hol küldeném el? Fény postán? A laptopra nem szívesen borítom és amúgy sem érdemled meg hogy bármit is kapj tőlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5829 Dátum: 13 szep 07, 14:45:08 » |
|
Már próbálkoztam beszélni az osztálytársaimmal (és másokkal, akik közel állnak hozzám), de mindig, mikor a közelükbe megyek, valami visszatart. Egyik részem azt mondja, menjek (képzeletem illusztrációkkal), másik meg, hogy ne zavarjam őket még a jelenlétemmel se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5830 Dátum: 13 szep 07, 14:48:14 » |
|
Hanyadikos is vagy?
Én annyira nem bántam meg hogy csak egy igazán jó barátom volt az osztályból meg egy pár emberrel jóban voltam de.. az osztály nagy részével nem. Nem voltak az én világom.. nem muszáj mindenkivel jóban lenned, elég ha van egy két barátod.
Biztos hogy legalább egy emberrel kell hogy legyen közös téma.. az ember tudja ki az aki hozzá hasonló lehet és afelé könnyebben is tud nyitni. Nem értelek, nem jó ez ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5831 Dátum: 13 szep 07, 14:54:01 » |
|
Nanana (batman), megérdemlem a sört ha már ennyire szó szerint veszed akkor DHL-el küldd el annak irodája itt van 2 percre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 07, 14:54:55 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5832 Dátum: 13 szep 07, 14:56:35 » |
|
Tizedikes lennék, csak a változtatások miatt most kilencedikes vagyok. Én azért szeretném, hogy kicsit jobban megismernének a többiek, mert eddig kb. a felszínt mutattam nekik és alig szólok hozzájuk. Na igen itt a probléma. Még a legjobb barátnőmnek sem tudom elmondani ezeket emiatt az érzés miatt. Vele mostanában nem is igazán tudok találkozni, mikor meg igen, akkor mindig ő hozz fel valami témát, amiről szerencsére tudunk beszélni, de saját gondolataimat tán egyszer sikerült elmondanom, mert köze volt hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5833 Dátum: 13 szep 07, 15:03:00 » |
|
Elhiszem. Naná Sizigi, én mindig mindent véresen komolyan és szó szerint veszek. Ok.. mindenképpen dhl-el küldöm csak a te kedvedért. Zita: Az hogy nem tudsz megnyílni senkinek egy elég fontos probléma és sajnos nem tudok tanácsot adni, neked kell rájönnöd hogy nyiss az emberek felé. Szerintem igazán nyitottnak lenni elég ha egy két emberrel vagy akik úgy érzed érdemesek rá.. őszintének lenni viszont bárki felé, azzal nem veszítesz semmit ha kinyitod a szád és elmondod a spontán gondolataid. Persze.. lehet hogy nem nekem kéne ilyeneket mondanom, az őszinteség nem mindig jó tanácsadó.. sokan nem szeretik, de cs-sszék meg. Jah nem bocsi.. nem szabad ilyet mondani. Ne is hallgass rám. Lehet hogy egy olyan felnőttől kellene tanácsot kérned akit közel érzel magadhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5834 Dátum: 13 szep 07, 15:07:50 » |